Bildirim
DT-900 hakkında sorularım var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hayır sorun falan çıkarmaz başka cihazlarda. Ama lumia 925 için ayrıca kapak takmanız gerekecek. 50 tl güzel fiyat internetten alıyorsanız linki verebilirsiniz bende almayı düşünüyorum 😃
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Last_Stand
Hayır sorun falan çıkarmaz başka cihazlarda. Ama lumia 925 için ayrıca kapak takmanız gerekecek. 50 tl güzel fiyat internetten alıyorsanız linki verebilirsiniz bende almayı düşünüyorum 😃
Buradaki turkcell bayisinde hocam. Son iki tane kalmış diye fiyatı düşürmüşler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam lumia 925'de kablosuz jarz özelliği var ama halihazırda takılı değil, onun için arka kapağı değiştirmen gerekiyor. Orjinal haliyle sadece desteği var kullanamıyorsun.
Ben 920'de dt-910 kullanıyorum. Şimdiki aklım olsa dt-900 alırdım. Şarjdayken otnayamıyorsun dt-910'da. Kaldırıp çeviremiyorsun falan
Birde başka markalarla uyumsuzluk çıkarabilir çünkü lumia 920'ye göre yapıldığından dolayı oval ve eğimli bir yapısı var. 920 haricinde birçok telefon tam oturmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 8 Eylül 2014; 9:44:36 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X