Şimdi Ara

DT-900 hakkında sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır dt-900 50 tl. Sizce alınır mı? Kullandığım telefon 925, bunun ucuza şarj kapağı bulunur mu? Son ve en önemli sorum da dt-900 başka msrka cihazlarla uyumsuzluk sorunu çıkarır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır sorun falan çıkarmaz başka cihazlarda. Ama lumia 925 için ayrıca kapak takmanız gerekecek. 50 tl güzel fiyat internetten alıyorsanız linki verebilirsiniz bende almayı düşünüyorum 😃

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last_Stand

Hayır sorun falan çıkarmaz başka cihazlarda. Ama lumia 925 için ayrıca kapak takmanız gerekecek. 50 tl güzel fiyat internetten alıyorsanız linki verebilirsiniz bende almayı düşünüyorum 😃

Buradaki turkcell bayisinde hocam. Son iki tane kalmış diye fiyatı düşürmüşler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam lumia 925'de kablosuz jarz özelliği var ama halihazırda takılı değil, onun için arka kapağı değiştirmen gerekiyor. Orjinal haliyle sadece desteği var kullanamıyorsun.
    Ben 920'de dt-910 kullanıyorum. Şimdiki aklım olsa dt-900 alırdım. Şarjdayken otnayamıyorsun dt-910'da. Kaldırıp çeviremiyorsun falan
    Birde başka markalarla uyumsuzluk çıkarabilir çünkü lumia 920'ye göre yapıldığından dolayı oval ve eğimli bir yapısı var. 920 haricinde birçok telefon tam oturmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 8 Eylül 2014; 9:44:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.