Bildirim
Dt 9102 kanal düzeni
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mod tuşunu aktif edip kendi kanal sıralamanızı kullanabilirsiniz. Bunun dışında türksat tüm hd kanallar mevcut değil. Sizde hangi kanallar hd değil? -
Kendi kanal sıralaması yapmak kumanda ile çok zor atv kanal d vs hd tüm yerel kanallar hd değil yani bildiğim hd olanları göremedim trt1 bile yok. Acaba frekans mı yanlış girdim ama en önemlisi kanal düzenini pc den yapılır mıquote:
Orijinalden alıntı: Metin Bilgin
Mod tuşunu aktif edip kendi kanal sıralamanızı kullanabilirsiniz. Bunun dışında türksat tüm hd kanallar mevcut değil. Sizde hangi kanallar hd değil? -
Sanmıyorum hocam ama yine de iyice araştırın derim. -
Peki hocam frekans önerirmisiniz star kanald trt1 vb HD kanallar yokquote:
Orijinalden alıntı: Metin Bilgin
Sanmıyorum hocam ama yine de iyice araştırın derim. -
Pek bilgim yok hocam ama forumdan araştırabilirsiniz. -
Dt 9102ye gelen yazilimla aslinda o zaman(4-5yil once) icin belli kanallarin hd yayinlarini izlemeyi kisitladilar. Yani sen elindeki cihazla sadece sd yayin izleyebilirsin, hd izleyeceksen abone ol mantigi guttuler. Sonra da yazilimi tekrar duzeltmediler. Yarim yamalak bisey oldu. Hatta sizi tuketici hakem heyetine vericem, nasil olurda benim hd cihazima, abine olmama ragmen yazilim yollayarak hd den mahrum edersiniz diye tehdit bile ettim. Orali olmadilar. Cunku guc acimasizlik artik gecer akce. -
Bu arada hazir kanal listesi ancak onlar gonderbiliyor o da uye ilursan. Uyelik bittigine gore digiturk servisine gidip belki yazilim ve kanal icin sansini deneyebilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X