Bildirim
dt 9103 hd güncelleme yapamıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bu cihazlar otomatik yazılım geldiği gibi yükler bişey yapmana gerek yok bu arada tuninng bulunamadı yeni yazılım yok demek -
hmm peki ama 3.16 yazması sorun teskil etmiyor ozaman degilmi 3.23 olarak biliyodum ben diger forumlarda bu yazılımın da ondan -
Senin uğraşmana gerek yok gece yatarken 1 nolu kanalda standby konumunda bırak güncelleme varsa günceller. -
standby a bırakmak nasıl oluyor ? yani yüz kere denedim olmadı hic versiyon 3.16 diyor -
1.nolu kanala alıp kumandada kırmızı tuşa basıyorsun kapatma tuşu yani fişi çekmiyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 24 Mart 2014; 18:09:35 > -
baska fikri olan varmı arkadasta versiyon 3.23 iken bende neden 3.16 ve güncellemeyi yapmıyor :( -
quote:
Orijinalden alıntı: zotokan
baska fikri olan varmı arkadasta versiyon 3.23 iken bende neden 3.16 ve güncellemeyi yapmıyor :(
ÇÜNKÜ TEST AŞAMASINDA RASTGELE SEÇİLMİŞ KİŞİLERE OTOMATİK YOLLANIYOR
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X