Şimdi Ara

DTS destekli led tv arıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilindiği üzere artık lcd,led tv benzeri tv,ler aynı zamanda meida oynatıcı olarakta kullanılıyor.usb den diskinizi takıp güzelce film ve müziklerinizi dinleyebiliyorsunuz.Şöyle bir bakındımda başta samsung olmak üzere tüm tv,ler bu medida oynatmayı gayet güzel yapıyor.Ama incelemelerim sonunda tvlerde DTS ses desteğini maalsef bulamadım.Yakın dostum samsung led 200hz 8090 serisini aldı.fakat onda bile DTS desteği maalsef yok.Sİzlerin bildiği yada kullandığı DTS destekli (hiçbir amplifikatöre girmeden direkt tv hoparlörnden dinlenebilen)bir led tv öneriniz varmıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burusuk35 -- 16 Haziran 2010; 8:11:11 >

• Samsung'un 2010 üretimi UE-40C5000 modeli gibi UE-Cxxxx modelleri DTS'yi destekliyor diye biliyorum.
  • Öncelikle led tv diye birşey yoktur , hepsi lcd tvdir.

Samsungun 2010 yılı ürünleri dts çözebiliyor. 2009 yılı ürünlerinde B , 2010 yılı ürünlerinde C kodu var. Ürün kodu : Ekran boyutu + C + model no şeklinde olan tvlerde dts özelliği var. Örnek 40C650

Samsungun 3 haneli model nosuna sahip tvleri florasan , yani normal, klasik arka aydınlatmalı lcd tvlerdir. Örnek C530 ,C550 , C650

Samsungun 4 haneli model nosuna sahip tvleri led arka aydınlatmalı lcd tvlerdir. Örnek C5000 ,C6000 , C6500

Kolay gelsin.
  • bu açıklama yeterliyidi çok teşekür ederim.:)).peki 3000TL,ye kadar öneride bulunabileceğiniz 100hz ve üzeri bu tarz bir tv varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burusuk35 -- 16 Haziran 2010; 8:16:04 >
  • 40c653 100hz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Öncelikle led tv diye birşey yoktur , hepsi lcd tvdir.

Samsungun 2010 yılı ürünleri dts çözebiliyor. 2009 yılı ürünlerinde B , 2010 yılı ürünlerinde C kodu var. Ürün kodu : Ekran boyutu + C + model no şeklinde olan tvlerde dts özelliği var. Örnek 40C650

Samsungun 3 haneli model nosuna sahip tvleri florasan , yani normal, klasik arka aydınlatmalı lcd tvlerdir. Örnek C530 ,C550 , C650

Samsungun 4 haneli model nosuna sahip tvleri led arka aydınlatmalı lcd tvlerdir. Örnek C5000 ,C6000 , C6500

Kolay gelsin.

Dün balçova agoradaki samsunug yetkili bayisine gittim.Oradaki iki eleman bana samsungun DTS destekli TV sinin henüz olmadığını belirtti.Ama TV açıklamalarında DTS CORE ibaresinin bulunduğunu söyledim.Hayır o sizin bildiğin DTS değil dediler.DTS filmleri convert ettikkten sonra izleyebileceğimi üstüne basa basa belirttiler.Ben neye kime inanacağımı şaşırmış durumdayım.Bu konuda cidi bilgisi olanlar yada TVsinde DTS core ibaresi olan,kullanan varsa bilgi versini lütfen!!

• quote:

Orijinalden alıntı: burusuk35
    Dün balçova agoradaki samsunug yetkili bayisine gittim.Oradaki iki eleman bana samsungun DTS destekli TV sinin henüz olmadığını belirtti.Ama TV açıklamalarında DTS CORE ibaresinin bulunduğunu söyledim.Hayır o sizin bildiğin DTS değil dediler.DTS filmleri convert ettikkten sonra izleyebileceğimi üstüne basa basa belirttiler.Ben neye kime inanacağımı şaşırmış durumdayım.Bu konuda cidi bilgisi olanlar yada TVsinde DTS core ibaresi olan,kullanan varsa bilgi versini lütfen!!

C650 başlığındaki arkadaşlar aylardır DTS ve hatta 2 sesli filmi (turkçe-ingilizce ) izliyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.