Şimdi Ara

DTS SES SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar emuleden celin dion un dts formatında albümünü indirdim fakat ses yok hışırtı var 1 şarkı yaklaşık 50mb yer tutuyor ses kartım audıgy 2zs hopalör t7700 7+1 sizce bunu formatındamı sorun var ses neden gelmiyor yardım ederseniz sevinirim

• VLC player ile aç (video lan diye de aratabilirsin) , bu program ayrıca henüz download'u bitmemiş şeyleri de açabilmene yarar
  • downloadı bitti işyerinde indirmiştim cd ye kaydettim 700mb falan fakat creativ in kendi playerı dahil hiçbirinden ses alamadım waw olarak kayıtlı dts formatında acaba bu verdiğin programmı açar bunu diyorsun
  • arkadaşlar yomu bi çaresi dts waw çalamıyorum hışırtı dan başka bişey yok
  • ya dedik ya VLC player'ı yükle diye , bizim da başımıza geldi aynı şeyler ; illa bi başkası onaylamazsa doğru değil midir yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: civilcivil

VLC player ile aç (video lan diye de aratabilirsin) , bu program ayrıca henüz download'u bitmemiş şeyleri de açabilmene yarar

arkadaşın dediği gibi vlc player açar....bendede Eagles - Hotel California dts full albümü var...bende media player ,nero yada creativein playerla açamadım ama vlc player açıyor....bi dene açarsın....
  • evet o programı indirdim ve indirdiğim müzik dosyalarını açmaya çalıştım bu sefer hışırtı bile yok program geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak hatası verdi

indirdiğim program vlc medi player şu trafik labutları gibi şekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YILMAZKAN -- 28 Kasım 2005, 21:28:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon ses sisteminde ses sorunu.
    5 yıl önce açıldı
    ses sorunu
    geçen yıl açıldı
    Optik Ses Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum kesin ve net çözüm,elimde bi sürü dijital ses örneği ve DTS albümler var,sorununun tek çözümü,indirdiğin albümü ÇOKK YAVAŞŞŞ bir hızla(en fazla 8x ama en iyisi 4X ile) CD-R'a yazdırıp(DVD-R değil!!!) cd'yi cdrom a taktıktan sonra zaten AUOTRUN açılır,madem kartın Audigy 2 ZS(aynı kartı kullanıyoruz!!) direk CREATİVE MEDİA SOURCE PLAYER'da aç ama en önemlisi CREATİVE MEDİA SOURCE GO kısmından PRODUCT SETTİNGS'e ve ordanda DEVİCE SETTİNGS kısmına tıklayınca DECODER kısmından "USE INSTALL DECODER"seçeneğini seçmelisin!!!Ama unutma ki Creative Media Source'da yapıcaksın bu dediklerimi,olmaması gibi bir ihtimal yok,DTS'yi ses kartı çözücek zaten Ama SAKKINNN UNUTMAAA,BAĞLANTI ANALOG OLACAK,yani ses kartından DİGİTAL OUTPUT seçeneğini seçmeyeceksin Hoşçakal,kolay gelsin

• teşekkürler hemen deniyorum
  • affan 83 çok teşekkürler dediklerini yaptım aynen oldu saol
  • Rica ederim ne demek Hallettiğine çok sevindim,iyi dinlemeler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

Dostum kesin ve net çözüm,elimde bi sürü dijital ses örneği ve DTS albümler var,sorununun tek çözümü,indirdiğin albümü ÇOKK YAVAŞŞŞ bir hızla(en fazla 8x ama en iyisi 4X ile) CD-R'a yazdırıp(DVD-R değil!!!) cd'yi cdrom a taktıktan sonra zaten AUOTRUN açılır,madem kartın Audigy 2 ZS(aynı kartı kullanıyoruz!!) direk CREATİVE MEDİA SOURCE PLAYER'da aç ama en önemlisi CREATİVE MEDİA SOURCE GO kısmından PRODUCT SETTİNGS'e ve ordanda DEVİCE SETTİNGS kısmına tıklayınca DECODER kısmından "USE INSTALL DECODER"seçeneğini seçmelisin!!!Ama unutma ki Creative Media Source'da yapıcaksın bu dediklerimi,olmaması gibi bir ihtimal yok,DTS'yi ses kartı çözücek zaten Ama SAKKINNN UNUTMAAA,BAĞLANTI ANALOG OLACAK,yani ses kartından DİGİTAL OUTPUT seçeneğini seçmeyeceksin Hoşçakal,kolay gelsin

Affan kardeşim DTS'i bizim setin decoderine çözdürsek ne olur neden ses kartının çözmesi gerekiyor?

• Kardeşim çünkü Creative Media Source Player yalnızca ona izin veriyor,INSTALL DECODER diyip ses kartını seçmeyince dijital sesi görmüyor PLAYER,ama eğer sende Media Source Player dışında DVD-Audio vs...tarzı kayıtları sorunsuzca çalabilen program varsa,o zaman o programı kullanıp bu sefer z-5500 decoderini aktif edersin,ki ben yaptım POWER DVD ile(ARADA PROBLEM ÇIKARIYOR AMA WİNDVD'nin SON VERS.İLE DAHA İYİ OLUR BENCE),ve decoderin ekranında aslanlar gibi "DTS"yazısını gördüm müzik dinlerken,istediğimde oydu zaten Ayrıca ayar bakımından ses kartına çözdürmek daha kolay,öbür türlü daha zahmetli
  • Pm attım kardeşim
  • dts indirdiğiniz wav ları mutlaka audio cd olarak ve düşük hızda yazmak gerekmektedir. şu ana kadar 30 un üzerinde albüm indirdim ve hiç sorun yaşamadım. cd lerimi çoğu zaman salondaki sinema sisteminden dinliyorum. video lan da bu konuda başarılı bir program ve down mix ile 5.1 dts kaydı stereo olarak da dinleyebiliyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildiray35

dts indirdiğiniz wav ları mutlaka audio cd olarak ve düşük hızda yazmak gerekmektedir. şu ana kadar 30 un üzerinde albüm indirdim ve hiç sorun yaşamadım. cd lerimi çoğu zaman salondaki sinema sisteminden dinliyorum. video lan da bu konuda başarılı bir program ve down mix ile 5.1 dts kaydı stereo olarak da dinleyebiliyorsunuz.

Dts müzikleri nereden indirebiliriz pm atarsan sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.