Şimdi Ara

DTS yardım....!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende samsung 40b 653 var... Yazılımda DTS pass trough özelliği olmadığından DTS alamıyoruz malum. Bu problemi egreat ile çözdüm. Cihazın optik çıkışı var ve tüm formatları destekliyor. Şimdi sorum şu ki: DTS desteği olan ,optikle bağlayabileceğim bir ses sistemi arıyorum. Benim için yok mkv oynatıyormuş yok avi lerde alt yazı problemi varmış vs önemli değil . zaten bunların hepsini egreat ile yapıyorum. Tek derdim güzel bir ses çıkışı olsun DTS desteklesin vs... Önerilerinizi bekliyorum.... (Bu arada samsung HT TZ215 dikkatimi çekti)

• quote:

Orijinalden alıntı: putamens

Bende samsung 40b 653 var... Yazılımda DTS pass trough özelliği olmadığından DTS alamıyoruz malum. Bu problemi egreat ile çözdüm. Cihazın optik çıkışı var ve tüm formatları destekliyor. Şimdi sorum şu ki: DTS desteği olan ,optikle bağlayabileceğim bir ses sistemi arıyorum. Benim için yok mkv oynatıyormuş yok avi lerde alt yazı problemi varmış vs önemli değil . zaten bunların hepsini egreat ile yapıyorum. Tek derdim güzel bir ses çıkışı olsun DTS desteklesin vs... Önerilerinizi bekliyorum.... (Bu arada samsung HT TZ215 dikkatimi çekti)

Ben LG ht503sh kullanıyorum. Tavsiye ederim. Dts albümler var elimde ve her gün dinliyorum gerçekten süper ses veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Driverim hakkında Yardım!
    12 yıl önce açıldı
    soundbar dts ve dts neo sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.