Şimdi Ara

dual +8 shard mı yoksa +8 shard + +8dv mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DV CZ İÇİNDİR ARDREAM İÇİN SHARD KULLANILIR

ARDREAMDA KS OLUR ATAIN 1-2 AP OYNAMASI MAKSAT DİİL
    CZ DE 60+ ADAMLAR OLACAĞI İÇİN DOLAYISIYLA ONLARIN HP Sİ YÜKSEK OLUR Kİ BU DA DV NİN GÖTÜRDÜĞÜ HP Yİ PEK ÖNEMSEMEZ AMA ARDREAM ÖYLE DİİLDİR 1500 BUFLA ANCAK 3K HP CİVARI OLUR BUNLARI Bİ DÜŞÜN BEN ŞARD I ÖNERİYORUM Bİ ARKADAŞ GÖRÜNÜŞ DEMİŞ +8 ŞARD LAR EN BABA GÖRÜNÜŞTÜR ZATEN ARDREAM İÇİN
  • +8 shard +8 dw kesinliklee dostum bana güven pişman olmassın

Arkadaşlar aynı zamada shard 101 atak iken dw 92 atak olup dex 13 bonus verdiği için 13 dex bonusu 92 atağa eklersek 105 atak olur ve daha çok damage vurma imkanı olur

Edit : Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörkemSeniSeviyorum -- 19 Eylül 2007; 17:56:12 >
  • adam sizi dinlemiyorki o aldı yorumunu gitti hala ne konusuyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: skeleto031

+8 shard +8 dw kesinliklee dostum bana güven pişman olmassın

aynen dual +8 sardtan daha fazla dmg vurursun
  • Kesinlikle +8 dual shard +8 shard +8 dw dienler karizma olsun die öle diolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: blooddragon

+8 SHARD = 101 AP

+8 DARK VANE = 90 (REB BASARSAN 92 AP OLUR)

EĞER WURDUMMU TAM WURUYUM DİOSAN +8 DUAL SHARD

YOK BEN AP İSTEMİYORUM, BİRAZ KULLANIYIM DİOSAN AP YÜKSELTMEN İÇİN DEX TAKI DA DİZMEN LAZIM...

ÖRN: KEKURİ RİNG : +3 FELAN vs.

hehe evet hatta +8 cleaverla +8 dw arasında hiçbi fark yok demi
    ha 90 ap ha 89 ap

• quote:

Orjinalden alıntı: blooddragon

PARDON +8 DW = 90 AP DEİL Mİ ?
    REBİRT BASINCA 2 AP ARTMIYO MU_? +6 DW= 82 AP___+7 DW= 86 AP____+8 DW= ??

kardeş +8 reb siz dw 92 ap dir ft itemlerine +8 ken reb basınca 2 ap deil 5 ap artar yani yukardada sölediğim gibi 97 ap olur
  • shard dw
  • Arkadaşım, ben hem dual shard hemde shard + dv kullandım. Ve shard + dv daha çok ap veriyor, denemeyenler aksini iddia etmesin, ben denedim söylüyorum. İleriki haftalarda +1 rol alıcam demişsin. Hiç durma +8 shard ve +8 dv al.
  • kafam karıstı yorumlardan tekrar bakaim dedim:)walkry lerden hp yi geri kurtarırım die düşünmüştüm ama sol elde dw nin katkısı olmazmı şimdi bana?
  • quote:

Orjinalden alıntı: adrianomurat

kafam karıstı yorumlardan tekrar bakaim dedim:)walkry lerden hp yi geri kurtarırım die düşünmüştüm ama sol elde dw nin katkısı olmazmı şimdi bana?

rol alıcaksan dv ile shard al eğer rol almıyacaksan dv alma
  • ben sharddan vazgeçmem abi...

• quote:

Orjinalden alıntı: adrianomurat

ilerki haftalarda rol +1 vea +2 alcam ama neden dv daha ii?

ÖzellikLeRi Daha Çok Tek Kötü Yanı -100 hp ve mp Eğer HP MP yi Sağlam TuTucak Takıların varsa Dv Al derim

Ama duaL +8 SHard da Kötü deiL

Her Türlü GüzeL Char Olur Anlıcaqın
  • Shard Dw
  • dw almaya değmez +8 dual sharddan şaşma
  • ya dv nin hp ve mp kaybını karşılayacak uniqe takıların varsa dark vane
    ama hp ve mp ne güvenmiosan dual shrd 8 derim
  • ßnce dual shard aL ard charı ısen kesınLıkLe shard daha iidir 100hp ve mp senın ıcın ard. cok onemLıdır +65 ısen bence dw kuLLanmaLısın
  • shaRd Dw .
  • Shard +8 Dark Wane +8
  • ya bakın soyle acıklıyım.ben 82 ye kadar health verdım.+9 fp set +8 dual shard takıyodum.takılarım:

dual rol-ske belt-pp +1 --eme--r.e

tam bu sekılde 1900-1920 kusur arası mana wardı.mınor ıcn manının 1920 olması lazm.takıları en az bu kadar olsunku dual 8 shard tutsun.ama rol +1--+2--- e.me +1---+2 falan bu tıp takıları warsa +8 shard +8 dw. su dw yı buyutup durmayın cokda mukkemmel bı ıtem dııl
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.