Şimdi Ara

dual +8 shard mı yoksa +8 shard + +8dv mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LivingForNothing

takıların fll ise dual dv daha iyi olur. malum hpden ve mpden baya düşürüyor

amma salak adamsın ya kendimi tutamadım dual dw giyilirmi hiç hem 400 den fazla can gider mana gider hemde sağ eldeki silahın dex str bosunusu işe yaramas
  • ardream için hp cok önemlidir.Defanstan bıle önemlidir.Çoğu zaman bılırım 100 hp den sıyırdıgımı,bana sorarsan dual shard senın ıcın en iyisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

dual 8 shard kesinlıkle

arkadasım sana soyle acıklıyayım durumu

bakın silah ++ dex vermis gibi atak veriri sol eldeki silahı takınca sag eldeki silahın yarısı attack verir aynı silah iseler.

+8 shard 101 apdir +8 dw 92 ap ama +8 dw 13 dex verir ki bu dex ataka eklense silahın ortaya 118 gibi bir ap cıkar nerdeyse +9 shard gibidir sol ele takılan +9 sharddan bir farkı yoktur dw nin

ardreamsen takma takacaksan valkrie ustlugun yoksa ona hp basıp dw takabilirsin giden hpyi onlemek icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtless -- 9 Eylül 2007; 10:38:01 >
  • eğer takıların iyi ise kesinlikle +8 shard +8 DW neden DW diosan:
    Dw sol el silahıdır ve sol ele silah takınca silahlar normalinin yarısı atak verir ama DW de dex bonus vardır ve ap yi çok etkiler. mana hp düşürmesi isedediğim gibi takıların vs. sağlamsa önemli deil.Critical damage vurur arada. Ayrıca lightning damagesi ile oluşan şekli de cabası

düzeltme: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InThEnD -- 9 Eylül 2007; 10:09:40 >
  • dual +8shard derım ben şaşmayıcan
  • oyunda profesyonelsen +8 dv kesinlikle
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17425052/tm.htm
  • DuaL +8 Shardı al bencede herşey görünüş değildir.
  • dw +8 shard +8 müthiş olur

dw"nin critic wuruşları ihmal edilemeyecek kadar iyidir

ve dex bonusuda wardır
  • hp n çok ise shard dw
    az ise dual shard
  • +8 DUAL SHARD DA HP MP DUSMEZ ama dark vane alırsan duser ayrıca +8 shard +8 dv ile ap +8 dual sharddan ıyıdır burda light damage var onu unutmamak lazım.
  • adam gitmiş belkide +8 shard ile +8 dw sini almış şuan oynuyodur
  • Yorumlar için çok sağolun arkadaşlar.Ben kafama koydum.Sağ elime +8 Shard,Sol elime +8 Dw alıorum.Yine de herkese yorumları için çok teşekkür ederim
  • LA TAMAMDA HADİ +8 SHARDI ALDIN +8 DV ÇOK PAHALIDIR YAFF :)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: adrianomurat

Yorumlar için çok sağolun arkadaşlar.Ben kafama koydum.Sağ elime +8 Shard,Sol elime +8 Dw alıorum.Yine de herkese yorumları için çok teşekkür ederim

nasıl alacaksın ytl ile mi, gb ile mi, gb + item ile mi ?
  • EME,ROL gibi can ve mana veren takıların olucaksa DV al derim.
  • Adam +2 +1 roL diyor hertürLü dw diyorum
  • hayatta dw takmam isterse +8 yada 9 olsun hiçbi özelligi yok sadece gösteris dw 5 para etmez forever dual 8 shrd takarsan farkı anlarsın
  • +9 dv'nin saf ap si 101 dir rebirth basınca apsi 103 mü yoksa 106 mı olur ?ben onu anlamadım ;)
  • duaL Shard tabikidie
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.