+9 dv'nin saf ap si 101 dir rebirth basınca apsi 103 mü yoksa 106 mı olur ?ben onu anlamadım ;)
temple itemlardaki rebirth/nonrebirth ap farkı artık kaldırıldı ve her ikisinin de ap si eskiden rebirth olanda ne kadarsa ona eşitlendi.
şu an +9dv de 110ap vardır.
soruya gelince biraz geç oldu muhtemelen çoktan işlem tamamlanmıştır ama ben olsam +8shard/+8dv şeklinde tercih kullanırdım
dual shardda 101+(101/2)=151,5ap var , shard+dv de 101+(97/2)=149.5 ap var, ama dv deki 13dex bonusu %4 civarı bi artış sağlasa 156ap dex bonussuz bi kombinasyon kullanıyomuşsun gibi olur, 20 elemental dmg. da fazlası var, bu fark için 170hp/mp feda ederdim.
ama bundan daha güzel dizilişleri dv-shard arasındaki fiyat farkını başka itemlara kaydırarak da elde edebileceğini düşünüyorum.
4Ever Shard
dual shard
quote:
Orjinalden alıntı: adrianomurat
ardream çar diziyorum bütün itemlerimi sattım dual +8 shardmı yoksa +8shard + +8 dv mi alaim?
Ardream charı için dual shard derim dv 70+ dan sonra kullanılmalı ardreamda 1 hp bile çok önemli...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme