Şimdi Ara

Dual band modemde 5g de online oyunda bağlantı problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çok fazla online oyun oynamam, oynadıklarımda da bugüne kadar böyle bir problem ile karşılamadım. Masa üstü pc kullanıyorum.
    Kullandığım pci express wifi kartı tenda e33 x1 olmasına rağmen kasada yer problemi olduğu için x16 soketine takılı.
    Kullandığım modem Tp-link Archer Ax73https://www.tp-link.com/tr/home-networking/wifi-router/archer-ax73/
    Oynamaya çalıştığım oyun The Front (Epic Games)
    Modemde hem 2.4 ghz hem 5 ghz (wifi 6) aktif. 2.4 ghz bağlı iken oyuna girip ister serverlara bağlanabiliyorum ister kendim server kurabiliyorum. Fakat aynı bilgisayar aynı modemde 5 ghz'e bağlı iken oyuna girip server oluşturduğumda yada resmi serverlara bağlandığım anda internet bağlantısı gidiyor ve modemin ara yüzüne giremiyorum, oyunun ana menüsüne döndüğüm an herşey normale dönüyor. Masa üstü ile 5ghz'e bağlı iken 500Mbps indirme yapabiliyorum, oynadığım birkaç diğer online oyunuda sıkıntısız oynayabiliyorum. Modem ile pc arası 5 metre. Diyeceğim ki wifi kartı arızalı diğer oyunlarda yada indirmede, günlük kullanımda sıkıntı yok. Diyeceğim ki modem arızalı, aynı modeme 5ghz'e laptop ile bağlandığımda aynı oyunda problem yaşamıyorum. Ben işin içinden çıkamadım önersi olan yada benzer sorunları yaşamış arkadaşlardan yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krem07 -- 7 Ocak 2024; 22:10:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• krem07 kullanıcısına yanıt
    server oluşturduğunda modem arayüzüne giremiyorum yazmışsınız. bilgisayardan mı modem arayüzüne erişemiyorsunuz yoksa hiçbir cihazdan mı

• trolldetector kullanıcısına yanıt
    Sadece bilgisayardan erişemiyorum, modeme bağlı diğer cihazlar sorunsuz çalışmaya devam ediyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.