Şimdi Ara

dual boot sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda 2 harddisk kullanıyorken,xp yüklü olanını çıkarıp bir arkadaşa verdim.w7 yüklü olanına format atıp yine w7 yükledim.PC açılırken dual boot ekranı gibi 2 ayrı w7 seçeneği çıkıyor.bundan nasıl kurtulabilirim.Selamlar.

• büyük ihtimalle format atamaıyorun yani format atarken sorun yaşıyorsun format atarken önce bölümü sil saha sonrea tekrar oluşturup format at
  • İki defa Win7 kurmuş olmalısınız.

@pandoras'ın dediği gibi bölümleri komple silin.

Ekleme: eğer c ve d sürücüsüne ayrı ayrı kuruldu ise önemli verilerinizin yedeğini almayı unutmayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prokizya -- 28 Ekim 2009; 12:29:49 >
  • eskisini tıklarsam restart yapıyor.yenisini tıklarsam sistem zaten açılıyor.Sadece bir tıklamayla açılıyor yani.tekrar formata gerek yok o zaman ne dersiniz.O şekilde kalsa zararı olmaz herhalde.
  • o menüyü kaldırabilirsin çalıştıra msconfig yaz önyükleme blümünde boot seçenekleri var çalışmayanı silebiliyorsun tam aklımda değil belki ordan silinmiyordur bidene yani o menüyü kaldıra biliyorsun
  • xp'de sistem özelliklerinde gelişmiş diye bir kısım vardı; win7 de tam hatırlayamıyorum, bilgisayar sağtık > özellikler> pencerenin sol tarafındaki yollarda olmalı "gelişmiş ayarlar" dı sanırım orada başlangıç ve kurtarma varmı bakın varsa başlangıştaki işletim sistemlerini göster tikini kaldırın (kaldırırsanız bir sonraki başlangıçta ilk sırada gösterdiğini açacaktır isterseniz süreyi de ayarlayabilirsiniz; yada düzenle kısmından notpad ile açılacaktır; yapabilirsiniz ama yanlış olanı silerseniz açılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandoras

o menüyü kaldırabilirsin çalıştıra msconfig yaz önyükleme blümünde boot seçenekleri var çalışmayanı silebiliyorsun tam aklımda değil belki ordan silinmiyordur bidene yani o menüyü kaldıra biliyorsun

Sağol kardeş.dediğini yaptım ve 2.w7 yazısı silindi.teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Linux boot sorunu
    3 ay önce açıldı
    Usb den boot problemi
    13 yıl önce açıldı
    asus lan boot sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.