Şimdi Ara

Dual-Core E6500 alıcam bi bakarsanız.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

Orijinalden alıntı: serty23

p4 den sonra çok farkeder bende amd 3000+ dan geçtim e6600 e işkence cekiyomuşum masaüstünde bu işlemciye geçince anladım , overclocktan anlıyorsan e5700 alıp overclock yapabilirsin oyunlardaki takılmalar geçer ekran kartına bağlı olarak .......

Hocam siz e5700'e oc yaptınız mı? Bende de var ama oc yapamıyorum biosta o kısım kapalı gözüküyor. Voltaj vermeden 3.8 ghz hıza çıkarabilirsiniz diyor herkes ama açık olmadığı yapamıyorum. anakartla bir alakası var mı?

tabikide anakartla alakası var . anakartın oc a uygun olmalı kaliteli yüksek seri olmalı . marka modeli ney ? ve belkide bios da yanlıs yerleri kurcalıyorsundur

• quote:

quote:

p4 den sonra çok farkeder bende amd 3000+ dan geçtim e6600 e işkence cekiyomuşum masaüstünde bu işlemciye geçince anladım , overclocktan anlıyorsan e5700 alıp overclock yapabilirsin oyunlardaki takılmalar geçer ekran kartına bağlı olarak .......

Hocam siz e5700'e oc yaptınız mı? Bende de var ama oc yapamıyorum biosta o kısım kapalı gözüküyor. Voltaj vermeden 3.8 ghz hıza çıkarabilirsiniz diyor herkes ama açık olmadığı yapamıyorum. anakartla bir alakası var mı?

Elbette anakart cok onemli overclock islerinde bende e6600 var overclock yapmadim oyunlarda sikinti yok stok haliyle.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfzxcv12

quote:

quote:

tabikide anakartla alakası var . anakartın oc a uygun olmalı kaliteli yüksek seri olmalı . marka modeli ney ? ve belkide bios da yanlıs yerleri kurcalıyorsundur

quote:

quote:

quote:

Elbette anakart cok onemli overclock islerinde bende e6600 var overclock yapmadim oyunlarda sikinti yok stok haliyle.....

anakart pek iyi bir şey değil kart bu http://www.asus.com.tr/Motherboards/Intel_Socket_775/P5G41TM_LX/

• Ne yap et 2. el core 2 duo al.

bu saatten sonra 775 anakarta sıfır parça alınmaz dostum.
  • anakartın overclock a uygun degil acıkcıkartabilirsin ramlerine baglı olarak . forumdan 2.el core 2 quad bak ne düşürürsen al bütcen yüksek degil . yeni oyunlar cok çekirdekli pc istiyor misal battlefield 3 bende core 2 duo nun en yüksek işlemcilerinden biri vardı e8500 günlük 4.61 ghz hızında stabil olarak kullanıyordum ama oyunda ultrada kasıntı oluyordu . core 2 quad a geçtim kasıntı filan kalmadı . 775 de kalıcaksan acil bi quad al yoluna bak bu saatten core 2 duo bile alınmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.