Şimdi Ara

Dual-Core E6500 alıcam bi bakarsanız....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamünaleyküm arkadaşlar. benim evdeki bilgisayarda pentium4 3.0 ghz işlemci var. haliyle vasat, oyunları kaldıramayan bir pc. bende yeni bir işlemci almaya karar verdim ama durumum kısıtlı çünkü öğrenciyim :) zar zor biriktirdiğim 150 liram var. ilk isteğim core 2 duo işlemcilerden almaktı taki fiyatlarını görene kadar. sonra vazgeçiyodum almaktan Pentium Dual-Core E6500 işlemcisini gördüm ve almayı düşündüm. şimdi öncelikle bilgisayarımla uyumlu sanırsam ama siz yinede bi bakın anakart modelim gigabyte g31m-es2l. şimdi birazda sorularım var onlardanda olumlu yanıtlar alırsam mutluluk içinde alıcam :) ilk sorum şu :
    ben oyun oynamayı seven biriyimdir bu işlemci iyi bir ekran kartı ile 2011-2012 oyunlarını açabilir değil mi ? ( örn:pes 2012, cod, crysis 2...)

ikinci sorum : bu işlemcinin performansı benim p4ten ne kadar oranda yüksek. örneğin benim p4 facebookta pool live tour isminde bir oyunu kesik kesik açıyo bu olmaz dimi.

son sorumda bu işlemciyle core 2 duo arasında çok mu fark var. bide bu işlemciyi overclock işe ne kadar yükseltebilirim.?????

şimdiden çok teşekkürler...

• ben olsam 2.elden 150 tl ye daha iyi işlemcilere bakardım.bu saatten sonra sıfır 775 pin işlemci alınmaz açıkçası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Investigator

ben olsam 2.elden 150 tl ye daha iyi işlemcilere bakardım.bu saatten sonra sıfır 775 pin işlemci alınmaz açıkçası.
    takip bende e6600 e5700 düşünüyorum ama bilmiyorum performansını yeni nesil diyolar hep.ama anakartın varmış bence al.e.kartını ve raminide söyle ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremkocaman01

selamünaleyküm arkadaşlar. benim evdeki bilgisayarda pentium4 3.0 ghz işlemci var. haliyle vasat, oyunları kaldıramayan bir pc. bende yeni bir işlemci almaya karar verdim ama durumum kısıtlı çünkü öğrenciyim :) zar zor biriktirdiğim 150 liram var. ilk isteğim core 2 duo işlemcilerden almaktı taki fiyatlarını görene kadar. sonra vazgeçiyodum almaktan Pentium Dual-Core E6500 işlemcisini gördüm ve almayı düşündüm. şimdi öncelikle bilgisayarımla uyumlu sanırsam ama siz yinede bi bakın anakart modelim gigabyte g31m-es2l. şimdi birazda sorularım var onlardanda olumlu yanıtlar alırsam mutluluk içinde alıcam :) ilk sorum şu :
    ben oyun oynamayı seven biriyimdir bu işlemci iyi bir ekran kartı ile 2011-2012 oyunlarını açabilir değil mi ? ( örn:pes 2012, cod, crysis 2...)

ikinci sorum : bu işlemcinin performansı benim p4ten ne kadar oranda yüksek. örneğin benim p4 facebookta pool live tour isminde bir oyunu kesik kesik açıyo bu olmaz dimi.

son sorumda bu işlemciyle core 2 duo arasında çok mu fark var. bide bu işlemciyi overclock işe ne kadar yükseltebilirim.?????

pool live dedigin oyunu bende oynuyorm hiç bi sorun yok senın ekran kartın vs ne sadece işlemci demişssin ram ve hdd psu nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzeytekinoğlu

takip bende e6600 e5700 düşünüyorum ama bilmiyorum performansını yeni nesil diyolar hep.ama anakartın varmış bence al.e.kartını ve raminide söyle ona göre

Alıntıları Göster
    p4 den sonra çok farkeder bende amd 3000+ dan geçtim e6600 e işkence cekiyomuşum masaüstünde bu işlemciye geçince anladım , overclocktan anlıyorsan e5700 alıp overclock yapabilirsin oyunlardaki takılmalar geçer ekran kartına bağlı olarak .......
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

ben olsam 2.elden 150 tl ye daha iyi işlemcilere bakardım.bu saatten sonra sıfır 775 pin işlemci alınmaz açıkçası.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarTenLee

quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

+1

Alıntıları Göster
    Crysis 2 oynamak için e2200+5670 bile yeterli 2. el bölümünden almanı öneririm parçaları böylece daha ucuza daha üst model parçalar alabilirsin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Crysis 2 oynamak için e2200+5670 bile yeterli 2. el bölümünden almanı öneririm parçaları böylece daha ucuza daha üst model parçalar alabilirsin :)

Alıntıları Göster
    psu 350 wolt. ramde 2 gb. ekran kartıda gt440. 2.el bölümüne bi bakim. bide bu işlemciyi 2.9dan 3.8e çıkarmışlardı. core 2 duodan çok farkı varmıdır bu işlemcinin
  • quote:

psu 350 wolt. ramde 2 gb. ekran kartıda gt440. 2.el bölümüne bi bakim. bide bu işlemciyi 2.9dan 3.8e çıkarmışlardı. core 2 duodan çok farkı varmıdır bu işlemcinin

Alıntıları Göster
    2 .el core 2 duolara bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: serveus_07

2 .el core 2 duolara bak

+1

Ben geçenlerde e4500 almıştım 50Tl'ye.Siz de anakartınız uyumluysa q6600 alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashday

quote:

Orijinalden alıntı: serveus_07

2 .el core 2 duolara bak

+1

Ben geçenlerde e4500 almıştım 50Tl'ye.Siz de anakartınız uyumluysa q6600 alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    malesef kredi kartı kullanmıyorum 2. el alamıyorum bu yüzden. sağolunda hala sorularımı cevaplayan biri yok.
  • quote:

selamünaleyküm arkadaşlar. benim evdeki bilgisayarda pentium4 3.0 ghz işlemci var. haliyle vasat, oyunları kaldıramayan bir pc. bende yeni bir işlemci almaya karar verdim ama durumum kısıtlı çünkü öğrenciyim :) zar zor biriktirdiğim 150 liram var. ilk isteğim core 2 duo işlemcilerden almaktı taki fiyatlarını görene kadar. sonra vazgeçiyodum almaktan Pentium Dual-Core E6500 işlemcisini gördüm ve almayı düşündüm. şimdi öncelikle bilgisayarımla uyumlu sanırsam ama siz yinede bi bakın anakart modelim gigabyte g31m-es2l. şimdi birazda sorularım var onlardanda olumlu yanıtlar alırsam mutluluk içinde alıcam :) ilk sorum şu :

bendeki bir sistemdede p4 531 işlemci vardı bide başka elimde bulunan 6670 takmışdım ona işlemci gta 4 de bf3 de falan sorun çıkartıyordu kısacası oynanmıyordu :) sonra elime e 5200 geçdi onu bir deneyeyim dedim 3.2 ghz o.c yapdım 2.5 ghzdan sonra ne bf3 de nede gta 4 de 1280x1024 çözünürlükde ve 4 gb ram ile high medium karışık şekilde 30 fps nin altını görmedim gta 4 biraz daha çok abanıyor işlemciye ama 30 fps nin altına inmiyor hiç olmassa bf3 zaten çok fazla işlemci istemiyor dedigim gibi 2. el bi işlemci almanı öneririm

• 2.el alamiyorum arkadaşlar. Şimdi ben bu işlemciye overclock yapsam gta4 oynayamazmıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden alamıyorsunuz 2.el.ölmüş bir sokete yatırım yapmak pek de mantıklı durmuyor

• quote:

neden alamıyorsunuz 2.el.ölmüş bir sokete yatırım yapmak pek de mantıklı durmuyor
    kredi kartım olmadığı için alamıyorum 2.el. ölmüş soket derken ? anlamadım
  • internetten derken zaten elden alıcaksınız 2.el ürünü deneyip görme şansı varsa daha iyi olur.2.el ölmüş soket değil aralarında nokta var.ölmüş soket dedim 775 soket bitti artık

• quote:

internetten derken zaten elden alıcaksınız 2.el ürünü deneyip görme şansı varsa daha iyi olur.2.el ölmüş soket değil aralarında nokta var.ölmüş soket dedim 775 soket bitti artık
    anakartım desteklemiyo diğerlerini heralde. hem boşver benim sorularımı cevaplasa biri keşke.
  • quote:

anakartım desteklemiyo diğerlerini heralde. hem boşver benim sorularımı cevaplasa biri keşke.

Alıntıları Göster
    dual core ler 45 nm dir ve oc kapasiteleri yüksektir.mesela dual core e5700 c2d e8300 performansındadır.kısacası dual coreler core 2 duoların 8000 seisine

denktir.ve yeni nasildir core 2 duolara göre ben sana

g630
    ddr3 4gb ram
    h61 anakart önericem ama 150 tl em var demişsin sanırım anakartın dual core destekliyor 2elden core 2 duo alacağıma 0 alırım daha iyi.

ama c2d e5700 almanda fayda o.c yapacaksan kapasitesi daha fazla ayrıca e.kartın ve ramin nedir?

adananın neresinde oturuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeytekinoğlu -- 16 Eylül 2012; 10:40:51 >

• quote:

kardesim 2. el bölümünden sen bi quadlara bak quadlar rezil fiyatlara düştü 775 pin bitiyor . bu saatten sonra 775 pin sıfır işlemci almak salaklık olur . bi quad al devam et . bu arada oyunu ekran kartı oynar işlemci degil . quad al sonrada bi ekran kartı al . ekran kartı daha çok öneme sahip oyunlarda .

• quote:

Orijinalden alıntı: serty23

p4 den sonra çok farkeder bende amd 3000+ dan geçtim e6600 e işkence cekiyomuşum masaüstünde bu işlemciye geçince anladım , overclocktan anlıyorsan e5700 alıp overclock yapabilirsin oyunlardaki takılmalar geçer ekran kartına bağlı olarak .......

Hocam siz e5700'e oc yaptınız mı? Bende de var ama oc yapamıyorum biosta o kısım kapalı gözüküyor. Voltaj vermeden 3.8 ghz hıza çıkarabilirsiniz diyor herkes ama açık olmadığı yapamıyorum. anakartla bir alakası var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.