Şimdi Ara

DUAL DTJ 301 İçin Pikap İğnesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon'da normalden daha ucuza geldiği için bu modelden getirtmiştim ancak bir saflık yaparak fotoğrafındaki gibi pikap iğnesi var sanıyordum halbuki yokmuş, pikaptan anlayan arkadaşlar bana bu model için iğne, ekstra amfi filan da şart mı çünkü turntable için cebimden epey para çıktı bir de ekstra bir sürü sistem mi gerekir? Ha son olarak kol için ağırlık filan mı gerekiyor, epey kafam karışık... Şu an iade edip iğnesiyle gelen bir versiyon alma fikri daha cazip çünkü pek fikir sahibi değilim.

• Ben de aldım ama iğnesi ve ağırlığı vardı. Yanlışlığınız olmasın koruma köpüğünün yan tarafına iyi bakın isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametss

Ben de aldım ama iğnesi ve ağırlığı vardı. Yanlışlığınız olmasın koruma köpüğünün yan tarafına iyi bakın isterseniz

Ben de amazon'dan sipariş vermek üzereyim. Dual DTJ 301 ile AT-LP120 arasında kaldım. 500 TL fazla vermeye değer mi yoksa Dual mi almalıyım karar veremedim.

Siz memnun kaldınız mı? Dual i tavsiye eder misiniz? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tituskocus -- 12 Şubat 2017; 23:39:7 >
  • Ben at 95 iğneyle aldım şu anda memnunum at lp-120 nasıl bilmiyorum ama kağıt üzerin de fark yok gibi bana göre o fiyat farkına değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.