Şimdi Ara

dual kiti farklı markalarla yapabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde bir tane 256 ddr 333 mhz war. markası elixir.. mesela yanındaki slota bir twinmos veyahut başka bir marka bellek(256 ddr 333 mhz) taktığımda dual kit performansına ulaşabilirmiyim? Yardımlarınızı bekliyorum!!!!

• ulaşanları ve ddr4400+ddr333 le bile çalışanların yazılarını gördüm elixsir içinse alacağın yerde deneme durumu varsa dene ama bu anakarta bağlı bir olay aklında olsun, çeşitli ram leri desteklemesi bazen bios update ile de olabilmekte.
  • benim bildiğim cipleri aynı olursa dual calısır tabi anakartında destekliyosa
  • Marka önemli değil ramlerin hızları ve zamanlamaları aynıysa çok yüksek ihtimalle sorunsuz dual olarak çalışır.
  • CAS latency lerinin de tutması önemlidir.. fakat tutmasa bile daha hızlı olan yavaş olanın seviyesine düşürür kendisini
  • quote:

Orjinalden alıntı: mus_efe

CAS latency lerinin de tutması önemlidir.. fakat tutmasa bile daha hızlı olan yavaş olanın seviyesine düşürür kendisini

evet bu kesin olarak doğru mesela ben bi 400 bi 33 kullanıyodum bilgisayar 333 olarak görüyodu ve işliyodu
  • çiplerin aynı olması önemli değil,önemli olan aynı hızda aynı latency değerleri ile çalışabilmesidir.
    Ayrıca Elixir'leri kötülemeyin.Bende DDr400 256MB var 3/4/4/9@2.5/3/3/2 @2.5V
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.