Şimdi Ara

Dual Olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba oncelıkle daha yenı sayılırım bende 2 adet kıngston marka 256 ddr 400mhz var bunlar dual nasıl calıstırırım yada boyle bırsey varmı tesekkurler..

• sistemin ne yazmamışsın dual çalışması için anakartın desteklemesi lazım yani anakartında dual desteği yoksa, dual olarak kullanamazsın.
  • p4 1.4 p4p800s se 512 ddr ram bılmıyorum varmı yokmu yardım edersen sevınırım nasıl anlarım destekleyım desteklemedıgınını?
  • kaç tane ram yuvası ve renkleri neler

http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p800s-se/overview.htm#

üzgünüm incelersen görürsün kullanamazsın
  • Maınboardunun sıtesıne bakacaksın bunun ıcın ustadım eger dual destegı oldugu hakkında bır seyler yazıyorsa o ramler olur ama ıkısınınde carpanlarının aynı olmasında yarar var eger sadece hızları bır carpanları farklı ıse sorun cıkartabılırler kı bunuda ramın ıcınden ogrenceksın yada kıngıstonun sıtesınden model numaralarını yazarakta ogrenebılırsın
  • 2 sıde aynı renk ya sıteye baktım dualle ılgılı bırsey yazmıyor olmuyor heralde daha yenı aldım o zaman bu anakarttan cacık olmaz kazık yedık oylemı arkadaslar bu arada ramlerın 2sıde aynı model kıngston pc3200 200 mhz 256ddr x2 gercı aıdayla baktıgımda elpıda dıye bır marka cıkıyor ama ondada kazık yememısımdır ısallah bu arada hayırlı kandıller
  • quote:

Orjinalden alıntı: cepni

p4 1.4 p4p800s se 512 ddr ram bılmıyorum varmı yokmu yardım edersen sevınırım nasıl anlarım destekleyım desteklemedıgınını?

p4p800se ise anakartında dual desteği var 865 cipset. saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RAMİM DUAL Mİ NASIL ANLARIM
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 848 cıpset var p4p800s se lerde ıslemcılerde 1 gb ozellıgı yok dedı sadece dıgerlerı aynı dedı bende 865 ı almadım kasım askerım dıye cpumu degıstırmem dıye su ramların hızları normal demı arkadaslar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cepni

848 cıpset var p4p800s se lerde ıslemcılerde 1 gb ozellıgı yok dedı sadece dıgerlerı aynı dedı bende 865 ı almadım kasım askerım dıye cpumu degıstırmem dıye su ramların hızları normal demı arkadaslar...

dostum ben anakartını p4p800SE sandım SE lerde dual desteği var ve 865 cipset P4P800S P4P800S-E Deluxe P4P800S SE ler ise 848P cipset yani dual desteği yok senin kartının ben P4P800SE sandım keşke P800PE veya P800SE alsaydın. 848P cipset ile i865 cipset arasında çok fark var eğer değişirlese bence değiştir. elindeki anakartın ddr400 3,2gb/sn diğer dual desteki 865 cipsete dual ram taktığın zaman band genişliği 6,4gb/sn oluyor
  • p4 1.4 işlemcinin pin sayısı 423 değilmiydi yahu.bu anakarta yeni p4 ler (nortwood-presscot) olurmu onlar s478 çünkü???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 20 Ağustos 2004, 13:18:01 >
  • P4 1.4 sanırım hem 423pin hemde 478pin olarak üretilmişti ama 468 pin hiç daha duymadım
  • bende duymadum düzeltim zaten 478 düşünürken 423 yazacağıma 468 yazmışım
  • quote:

Orjinalden alıntı: e-diablo

Maınboardunun sıtesıne bakacaksın bunun ıcın ustadım eger dual destegı oldugu hakkında bır seyler yazıyorsa o ramler olur ama ıkısınınde carpanlarının aynı olmasında yarar var eger sadece hızları bır carpanları farklı ıse sorun cıkartabılırler kı bunuda ramın ıcınden ogrenceksın yada kıngıstonun sıtesınden model numaralarını yazarakta ogrenebılırsın

ramlerin çarpanları nasıl oluyor biraz açıklarmısın
  • enderc@ belki çarpan dediği galiba mb mi benmi yanlış anladım mhz/mb
  • quote:

Orjinalden alıntı: enderc

quote:

Orjinalden alıntı: e-diablo

Maınboardunun sıtesıne bakacaksın bunun ıcın ustadım eger dual destegı oldugu hakkında bır seyler yazıyorsa o ramler olur ama ıkısınınde carpanlarının aynı olmasında yarar var eger sadece hızları bır carpanları farklı ıse sorun cıkartabılırler kı bunuda ramın ıcınden ogrenceksın yada kıngıstonun sıtesınden model numaralarını yazarakta ogrenebılırsın

ramlerin çarpanları nasıl oluyor biraz açıklarmısın

Prdon yaf kafa dlmıs :D cl lerı dıyecektım carpanı demısım :D ama carpanı olur nasılmı dual kanla oldukları ıcın kendı ıclerınde bır nevı 200*2 de calısır ramler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.