Şimdi Ara

Dual Shock 3 = KUSURSUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 adet Dual shock 3 aldım bizde kuzen eş dost arkadaş çok bende 2 sixaxis vardı şimdi padleri 4 ledik ki 2ye 2 futbol cod4 vs oyniyalım diye ...

Neyse gelelim DS3 e topıc başlığında yazdığım gibi KUSURSUZ neden mi ?

1- Sixaxis teki Sert L2 ve R2 tuşları yumuşamış basması daha rahat olmuş

2- L3 ve R3 tuşları Mükemmel olmuş (analog tuşlar bi hatırlatma cod4 te bıçak ve koşma olarak kullandığımız tuşlar) sixaxis te basması sertken bunda çok hassaslaşmış daha rahat

3- Titreşim

Şu ana kadar 2 oyunda deneme şansım oldu biri GT 5 demo da araba savrulurken titreşim çok iyi onun dışında çarpmalarda veya kuma girerken donemeclerde çok dengeli olmus zevk katmış

Condamned 2 demoda yaratıklara yumruk atarken ve onlar size saldırırken oyunun zevkini 2 ye katlıyor kısacası bildiğınız titreşimli oyun zevki

4- son ve EN ÖNEMLİ olay DS3 e hasta olma nedeni AĞIRLIK evet titreşim motorları sayesinde pad ağırlaşmış ve mukemmel olmus sixaxis gibi oyuncak hissi vermiyor elde daha iyi oturuyor ve sanki dış kaplaması da sixaxis ten daha kaliteli gibi geldi

Arkadaşlar pad in tasarımı sixaxis ile tıpatıp aynı oldugu için resim koyma gereği duymadım ama ısteyen arkadaşlar olursa yarın koyarım ps pad leri zaten dunyanın en rahat padlerinden biri bide son hali ile ufak tefek şeyler duzeltılmıs ve titreşim gelmiş elinizden bırakamayacaksınız HERKESE ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM eğlenceniz 2 ye katlanır bence

Not: nerden aldın diye soracaklar olucaktır tahtakaleden aldım sıfır kutuda 90 YTL (biraz tuzlu ama sixaxis i ps3 u aldıgımda cevahirden 100 ytl ye almıştım ki 10 sixaxis bitane bu yapmaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrapland -- 22 Mart 2008; 0:23:55 >

• logitech in ve diğer üst seviye mouselarda ağırlık artırıcı küçük ağırlıklar vardı sixaxis e de böyle bi şey takılabilsin ağır hale gelir bi nebze
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

ya trde çok pahalı ama ya neden dersen usada 30 dolar war yok, bizde 100 ytl civarı sırf 4 tane alsak 400 ytl trde değerinin çok üstüne satıyorlar...sen kaça aldın peki tanesini?????

usa de 30 dolar ? emin misin acep bundan sixaxis bile 49$ iken nasıl ds3 30$
  • TR'de DualShock 3 cidden pahalı satılıyor ne ucuz ki şu ülkede zaten. Ekmek bile 750 kuruş oldu hatta 800 kuruş olacakmış yakında. Yazık ne diyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

TR'de DualShock 3 cidden pahalı satılıyor ne ucuz ki şu ülkede zaten. Ekmek bile 750 kuruş oldu hatta 800 kuruş olacakmış yakında. Yazık ne diyim...

yakında 1 TYL olursa şaşmam.Ne güzeldi be 300 kuruşa ekmek ye yiyebildiğin kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tavuklu Pilav

quote:

TR'de DualShock 3 cidden pahalı satılıyor ne ucuz ki şu ülkede zaten. Ekmek bile 750 kuruş oldu hatta 800 kuruş olacakmış yakında. Yazık ne diyim...

yakında 1 TYL olursa şaşmam.Ne güzeldi be 300 kuruşa ekmek ye yiyebildiğin kadar.

nerde 750 kuruş oldu ? ankarada 300 kuruşa alıyoruz.
  • quote:

quote:

O da olacak zaten. Ne günlere kaldık...
  • ufuk çiftli ekmek alırsan o fiyat abiciğim bir anda panik oldun çok ekmek yiyorsun galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SİNANKAAN -- 22 Mart 2008; 10:52:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

quote:

quote:

nerde 750 kuruş oldu ? ankarada 300 kuruşa alıyoruz.

İstanbul'da öyle fiyatlar. 750 YTL oldu bak kazık yedik iyi mi...

• quote:

Orjinalden alıntı: SİNANKAAN

ufuk çiftli ekmek alırsan o fiyat abiciğim bir anda panik oldun çok ekmek yiyorsun galiba

panik olmamın nedeni zaten yol parası 1.200 veriyoruz , düşünsene ekmeğin 800 kuruş olduğunu , çok pahalı.
  • ama biz türküz ekmeksiz de doymuyoruz ki mecbur alırdık
  • konuya bak dualshock 4 oldum bende burda
  • dual shock 3 cod 4de titremiyo yaw neden olabilir? diger 2 oyunda bir sorun yok bi yardim edin sevaptir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur80

dual shock 3 cod 4de titremiyo yaw neden olabilir? diger 2 oyunda bir sorun yok bi yardim edin sevaptir

cod4 ds3 desteklemiyor.şimdi sana kötü haber verdim diye bana beddua etme .günahtır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 22 Mart 2008; 16:03:34 >
  • mistikv beddua deil tesekkur ederim ama uzuldum yaw baya ugrasmistim titretmek icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur80

mistikv beddua deil tesekkur ederim ama uzuldum yaw baya ugrasmistim titretmek icin

rica ederim dmc 4 te çok pis titriyo ya oyuna her başlarken boşluğuma geliyo zınnnnkk diye titriyo acayip tırsıyorum
  • cod4 un ds3 desteklememesi bence buyuk bir eksidir ayiptir yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.