Şimdi Ara

DUAL VIEW GAMING Teknolojisinin LG CINEMA 3D FPR TV'lere Uygulanması (Videolu Anlatım Dahil) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
7
Favori
18.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elelrine sağlık shadowpane , yeni gördüm ekledin görselleri. FPR'ın faydaları işte, 3 farklı kişi çatır çatır parçaladı, modifiye etti gözlükleri
  • videoda foto. makinesi/kamera'dan mekanik zoom sesi geliyor yoksa başka bir şeyden kaynaklı ses mi? neden buna takıldım çünkü sony wx7 fotoğraf makinesi alıcaz da forumlarda 1080p kayıt yaparken zoom yaparsanız mekanik sesleri videoya yansıyor diyorlar. acaba sizin çektiğiniz makina da öyle mi diye düşündüm.

belki bu yöntem üreticilerin bile aklına gelmemiştir. sony resmi playstation 3d televizyonunu lanse ettiğinde birilerinin bu yöntemi sadece 2 fpr gözlükle hallettiğini görse :D bence sony bunun da farkındaydı ama yeni bir teknoloji olarak gösterdi pastanın payını yiyebilmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

videoda foto. makinesi/kamera'dan mekanik zoom sesi geliyor yoksa başka bir şeyden kaynaklı ses mi? neden buna takıldım çünkü sony wx7 fotoğraf makinesi alıcaz da forumlarda 1080p kayıt yaparken zoom yaparsanız mekanik sesleri videoya yansıyor diyorlar. acaba sizin çektiğiniz makina da öyle mi diye düşündüm.

belki bu yöntem üreticilerin bile aklına gelmemiştir. sony resmi playstation 3d televizyonunu lanse ettiğinde birilerinin bu yöntemi sadece 2 fpr gözlükle hallettiğini görse :D bence sony bunun da farkındaydı ama yeni bir teknoloji olarak gösterdi pastanın payını yiyebilmek için.

Benim compact makinayla çektik, Sony DSC-WX1. O ses optik zoom yaparken geliyor evet. Büyük ihtimalle senin bahsettiğin durum budur zaten. Ama optik zoom yaparken o sesin gelmeyeceği bir compact makina olduğunu pek sanmıyorum, çünkü sonuç olarak optik zoomda lensler birbirine yaklaşmalı-uzaklaşmalı ve bu da mekanik bir sistem gerektiriyor. Bunu yapması için de ses gelmesi gerekiyor. Digital zoom da böyle birşey olmaz tabii ama o da bir optik zoom değil.

Yalnız Sony o monitörde 2 farklı oyuncuya ayrı ayrı 3D verdiğini belirtiyor, biz iki ayrı oyuncuya ayrı ayrı 2D görüntü veriyoruz. Orda farklı bir sistem var. Bu üreticiler LED aydınlatmalı LCD TV leri bile farklı bir teknoloji olarak gösteriyorlar zaten, bunu göstermekte ne var

p.s. shadowpane, resim felan da koymuşsun gayet güzel bir anlatım olmuş teşekkürler

• bu lg cinama serisiyle neler yapılıyor böyle
  • Arkadaşlar hiç wii de deneyen olmadı sanırım?
    Ben denedim, wii ekranı ikiye bölüyor ancak 3d moduna geçmeye çalıştığımda sadece 2D-->3D modu seçilebiliyor. Yanyana yada üst üste modu silik çıkıyor ve seçemiyorum.
    Acaba bağlantıyla mı alakalı? Çünkü wii sadece komposit ve component kablo ile bağlanabiliyor. Ben orjinal komposit kabloyla bağlıyorum.
    Yardımcı olurmusunuz bende bu güzel özelliği kullanmak istiyorum. Bu arada tv: 47LW570S
  • Wii de 3D altyapısı yoksa o seçenek aktif olmayabilir. Xbox ve PS3 oyun konsollarıyla bizzat denedim ben, HDMI bağlantı ile tüm 3D modlar açık oluyor. Bir ihtimalle composit -> HDMI dönüştürücü deneyebilirsin ama garanti veremem o modların açılacağına.
  • Dönüştürücüyü deneyeceğim. Büyük ihtimalle olur gibi geliyor, çünkü normal tv kanallarında ve düşük çözünürlüklü videolarda bile aktif oluyor 3d modları. Yani wii deki 3d desteğiyle alakalı olduğunu sanmmıyorum. Bi dönüştürücü alıp deneyeyim en iyisi. teşekkürler.
  • Süper bir olay,artık kesin bu tv yi alıcam :)
  • Arkadaşlar wii 1080p görüntü veremediği için hangi girişten bağlarsanız bağlayın sonuç alamıyorsunuz. Sadece wii yi bilgisayara bağlayıp sonra da dvi ile tv ye 1080p ile aktarınca oluyor. ama o zaman da çamur gibi bi görüntü kalitesi oluyor. Wii ye 1080 p verdirmenin bi yolunu bilen varmı? iyi geceler.
  • Öyle bir yol olduğunu sanmıyorum maalesef. Wii 360p olduğu için görüntü kalitesi o kadar düşük oluyor sanırım. İnternette component -> HDMI çeviricileri var (150$ civarı satılan cihazlar) ama ne kadar yararlı olur bilemem.
  • BUNU BİLGİSAYARLA YAPMAK MÜMKÜNMÜ LAPTOPUMU HDMİ LA BAĞLAYIP HALLEDEBİLİRMİYİM
  • Evet, yapabilirsiniz eğer laptopınız 3D destekliyse. Önemli olan TV ve FPR teknolojisindeki gözlüğünüz. Gerisi konsol, pc, laptop aynı şey.
  • peki bu olay sadece online veya lan baglatılarındamı oluo...co-op olarak oynamak ıstersek yapamıyormuyuz???
  • olay iyiymiş elinize sağlık

bende de philips 7696 var, onda da oyun modunda 2 kişilik oyuncu seçeneği var sanırım o da bu işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bogusus

peki bu olay sadece online veya lan baglatılarındamı oluo...co-op olarak oynamak ıstersek yapamıyormuyuz???

Split screen görüntü alabildiğiniz tüm oyunlarda oluyor. İster online, lan, co-op hiçbir sınırlama yok, splitscreen olması yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

olay iyiymiş elinize sağlık

bende de philips 7696 var, onda da oyun modunda 2 kişilik oyuncu seçeneği var sanırım o da bu işe yarıyor

Aynen öyle, zaten dual view gaming ismi direkt Philips'in fonksiyonunun özelliği ve biz bunu görünce öyle yapılır şöyle yapılır diyerek kendi LG TV'lerimize uyguladık. Tüm FPR teknolojisinde olabilecek bir sistem bu yani. Marka ya da modele özgü bir özellik değil. Bunu anladık ve anlattık işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

olay iyiymiş elinize sağlık

Aynen öyle, zaten dual view gaming ismi direkt Philips'in fonksiyonunun özelliği ve biz bunu görünce öyle yapılır şöyle yapılır diyerek kendi LG TV'lerimize uyguladık. Tüm FPR teknolojisinde olabilecek bir sistem bu yani. Marka ya da modele özgü bir özellik değil. Bunu anladık ve anlattık işte

süpermiş, teşekkürler

• quote:

süpermiş, teşekkürler

Bu arada gerçekten merak ediyorum, sizin panelinizde bu modu açıp dual view oyun oynadığınızda çözünürlük kaybı yaşanıyor mu?
  • philips, iki kişilik tam ekran ıyun gözlüklerini piyasaya sunmuş...teknosalarda satılıyor ama bıraz pahalı geldi bana...ıkı gozluk 99 tl...
    arastırmak ısteyenlere urun modelı pta436/00...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bogusus -- 13 Aralık 2011; 15:06:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

süpermiş, teşekkürler

Bu arada gerçekten merak ediyorum, sizin panelinizde bu modu açıp dual view oyun oynadığınızda çözünürlük kaybı yaşanıyor mu?

yeni gördüm mesajı,

sizin videoda yer alan ve ekrana tam sığma sırasında meydana gelen görüntü kaybından bahsediyorsunuz sanırım...

bende her türlü oyun konsolu var ama nedense 7696 ya sadece wd hdtv live takılı, diğer her şey 26'' emektar bir toshiba' m var ona bağlı...

ama bu olayı cidden merak ettim, özellikle çift kişilik araba yarışlarında resmen devrim olur diğer ekrana bakıp rakibin nerede diye hile olayına girmeyi önler

müsait bir anda deneyip gerekirse resimlerle de anlatacağım burada

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.