Şimdi Ara

DUAL VIEW GAMING Teknolojisinin LG CINEMA 3D FPR TV'lere Uygulanması (Videolu Anlatım Dahil) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
7
Favori
18.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: renzokuken

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken
    süpermiş, teşekkürler

Bu arada gerçekten merak ediyorum, sizin panelinizde bu modu açıp dual view oyun oynadığınızda çözünürlük kaybı yaşanıyor mu?

yeni gördüm mesajı,

sizin videoda yer alan ve ekrana tam sığma sırasında meydana gelen görüntü kaybından bahsediyorsunuz sanırım...

bende her türlü oyun konsolu var ama nedense 7696 ya sadece wd hdtv live takılı, diğer her şey 26'' emektar bir toshiba' m var ona bağlı...

ama bu olayı cidden merak ettim, özellikle çift kişilik araba yarışlarında resmen devrim olur diğer ekrana bakıp rakibin nerede diye hile olayına girmeyi önler

müsait bir anda deneyip gerekirse resimlerle de anlatacağım burada

Bir dene, büyük ihtimalle yaşanıyordur zaten. SBS yayın olduğu için önce sıkıştırılıp sonra genişletilecek çünkü mecburen. Full HD alınamıyor belki ama rakibin ekranına bakamamak

• Konu eskimiş biraz ama bir sorum olacak müsadenizle. 1 hafta önce 42lw5500 aldım.Gözlükler sizinkilerden farklı biraz.Bu kadar kolay sökülmüyor.Ama yaptık bir şekilde.PS3 ile Killzone oynadık fakat ekran tam oturmadı.Mesela 1.oyuncunun üst kısmında 2.oyuncunun alt kısmında siyah bir şerit var.Görüntü ekrana 3/4 oranında oturdu yani.Henüz bir kez oynadık.Ayarlarla ilgili bir sıkıntımı var acaba yoksa ekran büyük olduğu içinmi?
  • Ekran zaten ekrana tam oturmuyor, en büyük handikap bu. Bizim videomuzda da tam oturmuyor dikkat ettiyseniz ama oyun içinde 4:3 pek rahatsız etmiyor. Boyutla ve çözünürlükle ilgili bir sıkıntı ama oynanmayacak kadar kötü değil bence
  • İlginiz için teşekkür ederim.Sizin videoda tam oturuyor gibi gelmişti.Demek ki komşunun tavuğu bana kaz görünmüş :) Ama haklısınız hiçde oynanmayacak gibi değil.
  • quote:

Ekran zaten ekrana tam oturmuyor, en büyük handikap bu. Bizim videomuzda da tam oturmuyor dikkat ettiyseniz ama oyun içinde 4:3 pek rahatsız etmiyor. Boyutla ve çözünürlükle ilgili bir sıkıntı ama oynanmayacak kadar kötü değil bence

input lagle ayni sey mi oluyor bilmiyorum ama,

mouse siz istediginiz anda akici bir sekilde kayiyor mu? yani boyle biraz faz farkiyla arkadan geliyor hissi var mi? normal TN panele gore?
  • tebrikler valla güzel bir açıklama ve buluş (diyelim) olmuş. emeğinize ve ellerinize sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Ekran zaten ekrana tam oturmuyor, en büyük handikap bu. Bizim videomuzda da tam oturmuyor dikkat ettiyseniz ama oyun içinde 4:3 pek rahatsız etmiyor. Boyutla ve çözünürlükle ilgili bir sıkıntı ama oynanmayacak kadar kötü değil bence

input lagle ayni sey mi oluyor bilmiyorum ama,

mouse siz istediginiz anda akici bir sekilde kayiyor mu? yani boyle biraz faz farkiyla arkadan geliyor hissi var mi? normal TN panele gore?

Bu oluyor tabii ki, TN panel gibi "aynı anda" tepki alınamaz panel tip TV lerden.

• gimmeluck@ standart TN panelli monitörlerle kıyaslarsak o durumu elbette var diyebiliriz. Neticede çok daha yüksek tepkime süresine sahip TV'ler. Bu sizin algınıza bağlı, misalen beni rahatsız etmeyecek düzeyde, çok çok çok hafif bir lag söz konusu ancak ben olumsuz etkilenmiyorum bu durumdan.
  • anladim, fps lerde bile idare ediyosa pes de veya rts lerde goturur.

1-
    videoda yaptiginiz olay, herhangi 2D oyunda , pc den hdmi ile bagli da olsa, ekrani 2 ye bolen her oyunda uygulanabiliyor olmasi lazim sanirim degil mi?

2- bu TVde 3D oyun icin oynayabilme yontemleri nelerdir?

ps3 3D sizin videodaki oyun gibi, bu ok,,

bildigim kadariyla ati ve nvidianin kendi ozel monitor- gozlukleri var o apayri bi olay sanirim?
    ama hdmi ile pcden baglayinca tvye ,3D oyun nasil oynanir? var mi oyle oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 12 Mart 2012; 14:34:06 >
  • 1. Co-Op modu olan her türlü oyunu oynayabilirsiniz. Ben bu şekilde Borderlands bitirdim co-op olarak.

2. Bu TV gibi pasif 3D teknolojisindeki TV'lerde ekran kartlarıyla uyumlu gözlükleri kullanmanıza gerek yok. NVidia için 3D play, ATI/AMD için Tridef ya da Iz3D gibi sanal 3D programlarını kullanmanız gerekiyor. Oldukça kolay 3D oyun oynamak. Sadece işte ekran kartlarıyla alakalı olarak 50 lira gibi bir fiyata ürün lisansı almak gerekiyor. Ben Tridef aldım. Iz3D'yi de trial versiyonuyla denedim ama Tridef tavsiye ederim.
  • quote:

1. Co-Op modu olan her türlü oyunu oynayabilirsiniz. Ben bu şekilde Borderlands bitirdim co-op olarak.

2. Bu TV gibi pasif 3D teknolojisindeki TV'lerde ekran kartlarıyla uyumlu gözlükleri kullanmanıza gerek yok. NVidia için 3D play, ATI/AMD için Tridef ya da Iz3D gibi sanal 3D programlarını kullanmanız gerekiyor. Oldukça kolay 3D oyun oynamak. Sadece işte ekran kartlarıyla alakalı olarak 50 lira gibi bir fiyata ürün lisansı almak gerekiyor. Ben Tridef aldım. Iz3D'yi de trial versiyonuyla denedim ama Tridef tavsiye ederim.

yani ekran kartlarina ozel uretilmis monitor veya gozluk olmadan, tridef adli software ile oynayabiliyorsunuz?

oyleyse sonucta bir software ise bunun da ilaci vardir nette aslinda?

aslinda basit mantik oalrak ekrani yuakrdan asagi ya 2 ye bolen bir oyunu HDMI ile direk gpudan tv ye atkarsam tvde bunu 3D ile birlestiremez miyim? neden baska seylere ihtiyac var? yani o ekranin2 ye bolunmus goruntuyu ha ps3 le hdmi dan tvye cikmisim ( videonuzdaki gibi) ha PCden? en merak ettigim kismi bu, olayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 12 Mart 2012; 17:42:26 >

• Yok maalesef ilacı hocam, çok hasta aradı derdine dermen ama AMD/ATI kullanıcılarına %50 indirimden başka ilaç bulunamadı

Birleştirirsin ama şöyle bir durum var ki oyunların menülerinden 3D aktif etmek için Nvidia kullanmak gerekir. Sponsorluk davası işte. AMD kartlarda o ayarlar mütemadiyen deaktif olur. O yüzden de sanal 3D yaratmak zorunda kalınır. Yoksa dediğiniz mantık doğru
  • Benim bulmam lazımdı bu olayı, bu konuyu benim açmam lazımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Benim bulmam lazımdı bu olayı, bu konuyu benim açmam lazımdı

Assassin kardeşliğinde sen - ben mi var ANDREI? Hemen devredeyim başlığı üzerine, seni mi üzeceğim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Benim bulmam lazımdı bu olayı, bu konuyu benim açmam lazımdı

Assassin kardeşliğinde sen - ben mi var ANDREI? Hemen devredeyim başlığı üzerine, seni mi üzeceğim?

Sizin başarınız, benim başarım elbet fakat PM geldi birkaç tane "Sen hala uyu, bak neler yapılıyor" tarzında da ondan söyledim.Beşinci plana düştüm kendi alanımda

• Yapma ya, deseydin ya "hocam malzeme verdiniz de ben mi bulamadım?" diye %100 senkronlarını çekmeyi biliyorlar ama
  • quote:

Yapma ya, deseydin ya "hocam malzeme verdiniz de ben mi bulamadım?" diye %100 senkronlarını çekmeyi biliyorlar ama

Diyemedim işte, geldim sana döktüm içimi
  • mesajım olsun hafta sonu yapacağım inşallah da...ya bu gözlüksüz tiri di cıkınca bizim gözlüklüler ne olacak bir yazılımla falan hallolmaz mı acep?
  • Bambaşka bir teknoloji hocam o, yalnız o teknoloji gelişene kadar iyi kaymağını yeriz nasılsa gözlüklü 3D'nin.
  • inşaallah öyle olur da pek de sanmıyorum neden derseniz bir cok firma gözlüksüz 3d için bayağı bir cebelleşiyor gerek tv gerek laptop hatta telefon içimden bir his eli kulağında diyor..ama ne olursa olsun seviyorum tv mi..size bir soru sorayım bu tvyi ilk aldıgımda dts ses formatını desteklemediği söylendi..ama geçen fark ettim arşivimde ki filmlerde gerek hdlerde gerek 3dlerde dts olmayan film yok nasıl oldu ki bu bir güncelleme falan mı geldi acaba..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.