Şimdi Ara

DUAL VIEW GAMING Teknolojisinin LG CINEMA 3D FPR TV'lere Uygulanması (Videolu Anlatım Dahil) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
7
Favori
18.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sorcares

biri buna baksın :)

Evet ya, biliyorum bunu Split screen oyunda çığır açan buluş. En kısa zamanda videolu anlatımını yapmam gerekli
  • Dusty merhaba

Pc ve konsolda hangi oyunları bu şekilde oynayabildigimizi konunun ilk sayfasına yuklemen mumkun mu,teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında split screen özelliği olan tüm oyunları oynayabiliriz bu şekilde. Yine de bir liste toparlar ilk mesaja eklerim sizin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Aslında split screen özelliği olan tüm oyunları oynayabiliriz bu şekilde. Yine de bir liste toparlar ilk mesaja eklerim sizin için.

Tesekkurler

• quote:

Ekran zaten ekrana tam oturmuyor, en büyük handikap bu. Bizim videomuzda da tam oturmuyor dikkat ettiyseniz ama oyun içinde 4:3 pek rahatsız etmiyor. Boyutla ve çözünürlükle ilgili bir sıkıntı ama oynanmayacak kadar kötü değil bence

dostum bi kaç ay önce ben de denedim bu dual wiew gaming olayını, o zaman ps3 yoktu pc den denemiştim blur oyunu ile ve tw nin kenarlarında boşluklar kalmıştı (bu arada tw 47lw650s) ama geçen ay ps3 aldım ve ps3 de denedim bu olayı kenarlarda boşluk falan kalmadı görüntü ekrana cuk diye oturdu.. ama ps3 de şöyle bişey de var ekranı ayarlayabiliyosunuz ben savaş oyunu oynamıştım ekranı aşağı yukarı sağa sola uzatabiliyorum.. oyunla da alakalı olabilir bilmiyorum da bilginiz olsun dedim :p

• Evet, PC'de boşluk kalabiliyor bazı oyunlarda. Bazı oyunlarda konsolda da boşluk kalabiliyor ama çözünürlük ayarlarından ekrana yayabilmek mümkün oluyor dediğiniz gibi. Bu arada bu özelliği kullanarak 2 kişi oyun oynamak isteyen arkadaşlara şiddetle split screen Borderlands oynamalarını tavsiye ediyorum. İnanılmaz keyif alacaksınız
  • quote:

Evet, PC'de boşluk kalabiliyor bazı oyunlarda. Bazı oyunlarda konsolda da boşluk kalabiliyor ama çözünürlük ayarlarından ekrana yayabilmek mümkün oluyor dediğiniz gibi. Bu arada bu özelliği kullanarak 2 kişi oyun oynamak isteyen arkadaşlara şiddetle split screen Borderlands oynamalarını tavsiye ediyorum. İnanılmaz keyif alacaksınız

söylediğiniz oyunu denicem en kısa zamanda.. ben de sizlere blur oyununu tavsiye ediyorum... bildiğiniz araba yarışlarından çok daha eğlenceli bi araba yarışı.. n
  • Blur'u PC'de oynamıştım ama dual play oynamadım hiç. Gerçekten keyifli bir oyundu.
  • farklı bı konudan yazmıstım ama dogru yer burası galıba..bunu yaparak goruntu kalıtesı cozunurluluk de bıraz kayıp oluyo dediniz.bu dıkkate deger sekılde mı.gercı her ne olursa olsun alt alta oynamakdan daha ıyı olacak ama yınede aklıma takıldı.
  • Evet, manuel yapılan şekilde dikkate değer biçimde ama LM serilerinde çözmüşler bunu. Yine de dediğiniz gibi alt alta oynamanın yanında mükemmel oluyor böylesi.
  • konu hakkında bilgilendirme için teşekkür ediyorum.süper olmuş video.aklımda bir kaç soru var. En kaliteli fpr gözlük hangisi veya tüm gözlükler aynı kalitede mi?
    Gözlüklü kişiler için klips'li falan olanı varmıdır?
    Ekrandaki siyah çizgiler ps3'ten mi kaynaklanıyor?
    3d desteklemeyen bir oyuna bu uygulamayı yapabilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannguner -- 5 Eylül 2012; 2:33:16 >
  • Aktif gozluklerde bunu yapmanin hic bi imkani yokmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cannguner

konu hakkında bilgilendirme için teşekkür ediyorum.süper olmuş video.aklımda bir kaç soru var. En kaliteli fpr gözlük hangisi veya tüm gözlükler aynı kalitede mi?
    Gözlüklü kişiler için klips'li falan olanı varmıdır?
    Ekrandaki siyah çizgiler ps3'ten mi kaynaklanıyor?
    3d desteklemeyen bir oyuna bu uygulamayı yapabilirmiyiz?

Kalite bazında FPR gözlüklerin çok çok farkı yok ve evet, gözlük kullananlar için klipsli camlar mevcut. Ekrandaki siyah çizgiler derken iki yandaki siyah boşluklardan bahsediyorsanız oyunun çözünürlük ayarlarından kaynaklanıyor. Videoyu çektiğimiz sırada ayarlamasını çok kurcalamamıştık ama bazı oyunlarda gidiyor o siyahlıklar.

Bu uygulamayı kullanmak için oyunun 3D desteklemesine gerek yok. TV ya da monitör desteklesin yeterli.

quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

Aktif gozluklerde bunu yapmanin hic bi imkani yokmu ?

Aktif gözlük için denemeler var ancak başarılı olan bir sonuç yok bildiğim kadarıyla.

• Tesekkurler.

• çok teşekkür ederim :)

• Arkadaşlar video gerçekten çok yararlı olmuş, ellerinize sağlık.
    Fakat ben yararlanamadım. Cinebonus'tan 2 tane gözlük aldım. Fakat bu gözlükler çok farklı. Sizin gösterdiğiniz gibi çıkıntı yok. Gözlük camını direk yuvalara girdirmişler. Çıkaramıyorum camları ne yapabilirim ? Videodaki gözlükleri nereden bulabilirim ? Şimdiden teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasinbilgin

Arkadaşlar video gerçekten çok yararlı olmuş, ellerinize sağlık.
    Fakat ben yararlanamadım. Cinebonus'tan 2 tane gözlük aldım. Fakat bu gözlükler çok farklı. Sizin gösterdiğiniz gibi çıkıntı yok. Gözlük camını direk yuvalara girdirmişler. Çıkaramıyorum camları ne yapabilirim ? Videodaki gözlükleri nereden bulabilirim ? Şimdiden teşekkürler....

bu videodaki gözlükler 2011 nesil TV'lerle hediye gelen 5'li paketteki gözlükler. Renkli renkli olanlardan. Sanırım satışta var teknomarketlerde. Yoksa da forumdan bir arkadaş 2 tanesini size satabilir sanırım

• Elecktro world de su anda 30 tl ye 2 adet dual play gozluk satiliyor

+ Video icin cok tesekkurler dusty.

• 30 tl iyi fiyatmış. ilk çıktığında 49-59 filan gibi fiyatlar konuşuluyordu. Elinde eski tip gözlük olanlar boşa para vermesin, kendileri yapsın ama olmayanlar bu dual play oyun gözlüklerinden de alabilirler.

Rica ederim Tesseract.
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

Aktif gozluklerde bunu yapmanin hic bi imkani yokmu ?

Yapılabilir ama aktif gözlüklerle teknolojileri gereği verimli kullanamazsınız. Aktif gözlüklü sistemlerde görüntü FPR sistemindeki gibi aynı anda verilmez. Bu yüzden sıralı olarak verilen görüntüyü ise devamlı gidip geliyormuş gibi algılarsınız. Eğer yüksek tazeleme hızlarına çıkabilirseniz aktif gözlüklerle bu sistemi etkili bir şekilde kullanmak mümkün. Örneğin Sony nin PS3 odaklı ürettiği 240 Hz lik monitörü bu işi yapabiliyor. Yalnız bir TR fiyatlarına bakıyorum bir de yurt dışı, aradaki fark büyük bir haksızlık.

http://www.morfare.com/asp/product/5689/Sony-PS3-3D-Ekran-Monitor-2-gozluk-Killzone3-PLA-GT5-PLA-Starhawk-HDMI-kablo
    http://www.hepsisony.com/?urun-3580-Sony-PS3-3D-Monitor---2-gozluk---Killzone3-PLA---GT5-PLA---HDMI-Kablo-Hediyeli--.html

http://www.amazon.com/PlayStation-3D-display-3/dp/B0050SZ49Y

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.