Şimdi Ara

DUAL VIEW GAMING Teknolojisinin LG CINEMA 3D FPR TV'lere Uygulanması (Videolu Anlatım Dahil) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
7
Favori
18.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zannetmiyorum güncelleme geldiğini, gelse ana konusu düğün, bayram yeri olurdu bence. Filmler DTS uzantılı görünüp, AC3 olmasınlar ya da sizin paneliniz Kore pazarı ürünlerinden mi acaba?
  • ac3 olup da dts görüneni veyahut kore pazarı ürünü olup olmadığını anlayabileceğim bir nokta var mı acaba?
  • TV'nin üretim yerine bakmanız gerekli bunun için. Barkodundan anlaşılır üretim yeri. Filmin detaylı bilgileri için de mediainfo gibi programlar kullanabilirsiniz.
  • TV'de, kenarlarda neden siyah boşluklar oluşmuş? Bu konularda çok cahilim, o yüzden soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

TV'de, kenarlarda neden siyah boşluklar oluşmuş? Bu konularda çok cahilim, o yüzden soruyorum.

Monitör WideScreen/16:9, oyun çözünürlüğü ise standart 16:12 gibi bir çözünürlükte olduğundan artan kısım siyah olarak görüntülenmekte.Monitör 16:9, uygulama çözünürlüğü 16:12 ise ekranın sağ ve sol taraflarında; monitör 16:12, uygulama çözünürlüğü 16:9 ise ekranın alt ve üst kısımlarında siyah boşluk olur.Tam ekran görüntü alabilmek için, uygulama ve monitör oranları eşit şekilde ayarlanmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 27 Mayıs 2012; 13:28:02 >
  • GT 5'te merak ettim Lg marka tv alırsam eğer denemeyi sonuna kadar isterim bu arada videolu anlatım gayet güzel olmuş her ne kadar geç görsemde
  • Gran Turismo 5'de split screen oyun modu var. Keyifle oynayabilirsiniz.
  • dostlar süpersiniz.. ben şimdi bu akşam eve gidim hemen ps2 emülatörünü kuruyorum ve darkwatch oyununu indirip kuzenle oynamaya başlıyorum.. yakında bi ps3 de alırım ama önce şu kopya oyun olayını çözmem lazım :)) pes 2012 de kendine güvenen arkadaş varsa itinayla kapışılır ayrıca :))
  • PS3 e jailbreak yaparsanız 3D oyun oynayamazsınız diye biliyorum.
  • işte o konuyu biraz araştırıp çözüme kavuşturmam lazım :) acelem yok yani..
  • 3D fonksiyonu PS3'e güncelleme ile geldiği için JB güncelleme öncesinde oldu gibi hatırlıyorum.
  • ona bi ayar çekerler ya ustalar beklemedeyim :) pes 2012 kapışacak kimse yok mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mambil

ona bi ayar çekerler ya ustalar beklemedeyim :) pes 2012 kapışacak kimse yok mu??

Bana FPS'de, TPS'de, RPG'de gel, PES, FIFA türü futbol oyunlarında yokum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: mambil

ona bi ayar çekerler ya ustalar beklemedeyim :) pes 2012 kapışacak kimse yok mu??

Bana FPS'de, TPS'de, RPG'de gel, PES, FIFA türü futbol oyunlarında yokum ben

tmm adını sen koy o zaman bilmediğim bişeyse biraz çalışayım ewde :)) ama çok stratejiğimdir :p
  • Çook çok teşekkür ederim anlatım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

...

bunda ben oynarken az da olsa diğer oyuncunun gölgesini görüyorum bu normalmi acaba ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • TV'nizin parlaklık ve kontrast ayarlarıyla ya da oyun içinden parlaklık ve kontrast ayarlarıyla diğer oyuncunun izini yok edebilirsiniz.
  • LG nin 32LM611S Model Tv almak istiyorum acaba bu gösterdiğiniz uygulama bu tv+xbox 360 ile Videoda göründüğü Gibi 2 kişilik oyunları rahatça oynayabilir miyiz?
  • Model gözetmeksizin FPR olan her türlü 3D TV'de bu şekilde dual play oyun oynayabilirsin hocam.
  • biri buna baksın :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.