PC'de sorunsuz çalışır mı bu cihaz ve değer mi acaba |
DUALSENSE EDGE™ [ANAKONU] 26 Ocak 2023 (3. sayfa)
-
-
Bulgaristan'da 499 lv görünüyor. En kötü oradan alırım gibi duruyor.
-
Hocam sorunsuz çalışır sanırım ama Ps5'de kullanmayacaksanız Xbox elite kontrolcü alın bence.
-
Teşekkür ederim Hocam sol analoğun biraz üstte olması beni rahatsız ediyor oynarken. Yoksa alacaktım.
-
Rica ederim hocam.Ben düz dualsense modelini kullanıyorum Pc'de destekleyen oyunlarda tüm özellikleri çalışıyor.Bu kontrolcüde sorunsuz çalışacaktır diye düşünüyorum.
-
Ben Vr2'ye kaynak ayirdigim icin on siparis gecemeyecegim ama kol efsane kol, dunyanin en iyi kolu o arkadaki tuslarla vs cok daha iyi hale gelmis, yaza dogru alip yardiracagim ama oncelik Vr2 ...
-
Yine çok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
240 euro avrupa satış fiyatı zaten. Neredeyse resmi satış fiyatı.
fiyata çok diyenler 2-3 bin liraya almak istiyenler hocam 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Daha artmaz herhalde bunun üstüne yakın zamanda diycem ama neyse herşey mümkün :)
Overgame ön sipariş açtı.Teslim tarihi 27 Ocak-1 Şubat olarak değiştirildi.Ayrıca Vatan 4 taksit yaparken Overgame 6 taksit yapıyor.Teslim tarihi daha erken olmasından dolayı ben Vatan siparişini iptal edip Overgame'den aldım.27 Ocak'ta ellerine ulaşırsa akşam gidip teslim alırım cihazı.
https://www.overgameweb.com/dualsense-edge-controller-on-siparis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 18 Ocak 2023; 23:15:13 > -
Hayır konsola 6 verip kontrolcüye 6.600 vermek istemeyenleriz.
Evet 6 taksit ama peşin fiyatına değilmiş sanırım
6bine konsol nerde hocam siz 2 sene geride kalmışsınız güzel zamanlardı ama artık çok şey değişti malesef..
Aynen hocam 350 tl vade farkı var.Bugün görüştüm Overgame ile Sony tarafından bir gecikme olmazsa 27 Ocak'ta mağazalarda olacakmış.
-
Vatanda 5.599₺
500 leva 5.185₺
240 euro 4.880₺
200 dolar 3750₺
Sizde güncel kalarak çok değişmişsiniz , ben en uygununu almaya çalışacağım herkes istediğini alsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 19 Ocak 2023; 12:0:27 >
hocam imkan varsa yurt dışından almak mantıklı tabiki özellikle amerika fiyatı çok iyi 👍🏻
dünden beri ne söylüyorum ben , kendi kendime kızdırdın beni
-
PlayStation Supportyoutube0:00 Introduction 0:32 Function menu 0:51 Custom controller profiles 1:17 Creating a custom profile 1:42 Customize button assignments 2:23 Stick sensitivity and trigger deadzones 3:08 Switch between custom profiles 3:50 Adjust audio with Function button The DualSense Edge™ wireless controller provides many ways to customize your gaming experience on PS5 consoles. See how to create and manage custom controller profiles that you can switch between to better suit different games and game play situations. Customize button assignments by swapping button function or turning some buttons off. Adjust the sensitivity and deadzones of analog sticks to better suit your play style. The deadzones for the L2 and R2 buttons can also be adjusted to raise or lower trigger sensitivity. Save up to three custom profiles on your DualSense Edge™ wireless controller. Store up to 30 more profiles on your PS5 console and swap them between the console and the wireless controller. You can also control volume and change the balance between game and chat volume if your headphones are connected to the wireless controller with an auxiliary cable.https://www.youtube.com/watch?v=G9XekWGBkWo
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X