Şimdi Ara

DUALSENSE GARİP SESLER ÇIKARTIYOR (videolu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı ses benim kutu içerisinden çıkan cihazda da vardı hatta bende sizin gibi sordum araştırdım netice alamadım. Cihazın çalışmasında problem yok. 2. bir dualsense aldım onda da aynı sesi duyunca normal olduğunu düşündüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurea.yya

Fifa oynarken aşırı yorulan oyuncularda bu takır tıkır sesler bendede çıkıyor, bazı trigger kullanan oyunlarda çıkmıyor ama dualsense da sorun olduğunu sanmıyorum.
    Bazıları bende yok diyor bazıları bende var diyor anlayamadım hocam. 80.dakikadan sonra çıkır çıkır diye bir motor çalışıyor içinde saçma sapan bir ses hocam. Çıkan ses şu videodaki ses.

https://www.youtube.com/watch?v=pwzJZqyKtIw&feature=youtu.be

Buda gta oynarken aynı şekilde çıkıyor mesela. Böyle miydi sizinde?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: principino

Aynı ses benim kutu içerisinden çıkan cihazda da vardı hatta bende sizin gibi sordum araştırdım netice alamadım. Cihazın çalışmasında problem yok. 2. bir dualsense aldım onda da aynı sesi duyunca normal olduğunu düşündüm.
    Peki hocam çıkan sese verebilecek bir örnek ses elinizde mevcut mu? Ben gta oynarken kayıt ettim mesela fifada dahil olmak üzere çıkan ses şu:

https://www.youtube.com/watch?v=pwzJZqyKtIw&feature=youtu.be

Sizinde mi böyle?

• Fifa için söylüyorum o ses adamlarının fiziki yeteneğine göre yorulma süreside farklı olduğu için her oyuncu yoruldukça tetik tuşları ona göre tepki veriyor mesela, top rakip adamda paslaşıyorlar durmadan top yer değiştiriyor, senin için oyun topa yakın adamları seçiyor tetiklerde yeni kişinin yorgunluğuna göre tepki veriyor umarım anlatabilmişimdir, zaten kendiniz demişsiniz 75. dakikadan sonra oluyor diye.

• ALt4iR kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum cevabınız için sizdede mi böyle peki? Tam olarak kastettiğiniz ses bu videodaki ses midir? (Gırc gırc diye gelen)

Emirhan Terziyoutube
    Genelde 75.dakikadan sonra koldan böyle sesler gelmekte. #dualsense #ps5noise #ps5 Sizce bu arızalı mı?
    https://www.youtube.com/shorts/SeMPx_se24c?feature=share

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emirhan Terzi kullanıcısına yanıt

Evet hocam özellikle videoda bir kaç yerde oluyor tam saniye verecek olursam 35. ve 46. saniyede ki sesler eski saatlerin saniye atması gibi olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALt4iR

Evet hocam özellikle videoda bir kaç yerde oluyor tam saniye verecek olursam 35. ve 46. saniyede ki sesler eski saatlerin saniye atması gibi olan.

Çok teşekkür ederim. Arıza değil normal diyorsanız tamam o zaman. :) Ben r2 l2 tuşlarını kullanmıyorum r1 ile koşuyorum mesela buna ramen koldan bu sesler çıkıyor gırc gırc dediğim gibi.

• Emirhan Terzi kullanıcısına yanıt

Sizin kullanmanız önemli değil hocam oyun her oyuncu değiştiğinde ona tepki veriyor tetik tuşlarını öyle ayarlamışlar çok rahatsız oluyorsanız tetik efektini kapatın bir sıkıntı yok kolda, zaten tetikleri kullanan her hangi bir oyunda tetik tuşlarında sorun yaşamıyorsanız sorun yok demektir, yine de içiniz rahat etmez ise verin servise baksınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALt4iR -- 17 Kasım 2022; 1:31:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALt4iR

Sizin kullanmanız önemli değil hocam oyun her oyuncu değiştiğinde ona tepki veriyor tetik tuşlarını öyle ayarlamışlar çok rahatsız oluyorsanız tetik efektini kapatın bir sıkıntı yok kolda, zaten tetikleri kullanan her hangi bir oyunda tetik tuşlarında sorun yaşamıyorsanız sorun yok demektir, yine de içiniz rahat etmez ise verin servise baksınlar.

Siz, normal bu ses diyorsanız servise vermeme gerek yok hocam cevabınız yeterince tatmin edici oldu. Sizdede aynı ses varsa zaten arıza değildir. Tekrardan teşekkür ediyorum. :) Gta online’dada aynı gırc gırc ses gelince iyice şüphelenmiştim demek ki normali böyleymiş..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.