Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 DUALSENSE VOLKANİK KIRMIZI BİLKOM GARANTİLİ TERTEMİZ Satın Al 23 Kasım 2024 22:57 1 1 DUALSENSE VOLKANİK KIRMIZI BİLKOM GARANTİLİ TERTEMİZ Ürünü Haziran ayında overgame mağazasından aldım, yani yaklaşık 19 ay daha bilkom garantisi bulunmaktadır. Yorulmuş hoşaf olmuş kontrolcülerle kıyaslamayınız. Fifa, cod gibi kontrolcünün içinden geçen oyunlar oynanmadı (oynamam da zaten) Zaten işten dolayı hafta da 2-3 kere oynanmışlığı var yani tertemiz. Fiyatı garantili ve temiz kola göre uygun tuttum, Türkiye dışından gelen ne olduğu belli olmayan garantisiz cihazlara göre fiyat düşmeyelim lütfen. E fatura da mevcuttur, alıcıya gönderilecek.İstanbul Silivri elden teslim ederim, dileyen da param güvende ile sarı site den açtığım ilanla da alabilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Haziran 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DUALSENSE VOLKANİK KIRMIZI BİLKOM GARANTİLİ TERTEMİZ SW OUTLAWS / AC SHADOWS / SİLENT HİLL 2 İÇİN KARDEŞ ARIYORUM SATILIK BEYAZ KUTULU TEMİZ DUALSENSE HESABIMA KARDEŞ ARIYORUM