Amazon'da zaten bu fiyat değil miydi, yanılıyor muyum? |
DualShock 4 450₺ (2. sayfa)
-
-
Sipariş oluşturdum ve tabi ki mediamarkt çamura yatmaya başladı. Tüm firmalar o gün stok yok yalanı yapıp sonra stok ortaya çıkarttıkları gibi. Hakem heyetine başvuracağım. Aynı durumda sipariş verip sonra stok yok iptal ediyoruz denilen arkadaşlar siz de bence durumun üzerine gidin. İyice enayi yerine koyuyorlar müşteriyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam amazon varken her zaman amazon tercih edilir bana kalırsa
-
n11 den T12 diye bir kol almıştım 160tl ye , 2.4ghz usb transmitter + bluetooth desteği de olan,
çok uzak gelmedi bana konsol gamepadlerine göre kalite olarak , witcher falan oynatıyor güzel bir şekilde.
-
Vay be fiyata bak daha 1 sene olmadı usb girişi arızalı diye v2 kolu 60 liraya aldım girişide 20 liraya değiştirdim 80e geldi
aradığım yorumquote:
Orijinalden alıntı: sunshines35n11 den T12 diye bir kol almıştım 160tl ye , 2.4ghz usb transmitter + bluetooth desteği de olan,
çok uzak gelmedi bana konsol gamepadlerine göre kalite olarak , witcher falan oynatıyor güzel bir şekilde.
hatta uyguna bulabilirseniz, ps3 gamepad 'leri de pcye bağlanabiliyor
https://www.youtube.com/watch?v=ux-nMTPr64w&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ps5 dualsense kollar 550 750 arasında satılıyor. Onlar daha cazip bence -
Ucuza kapatmak isteyenler için
https://www.monofiyat.com/mf-product-strike-0269-ps4-oyun-kolu-siyah-p-10531
₺109,90
-
shop4tr'de bulunanı mı diyorsunuz ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: CengizGurkanHocam amazon varken her zaman amazon tercih edilir bana kalırsa
Amazon dan aldım. Daha gönderilmedi. Stokta yüksek fiyattan gözüküyor. 2. Erteleme bu çarşamba teslim yazıyor ama hareketlilik yok. Tahminim iptal olacak gibi gözüküyor.
Burası sörvayvıy beyler burada şaka yok... 🤣 -
quote:
Orijinalden alıntı: muratdmAmazon dan aldım. Daha gönderilmedi. Stokta yüksek fiyattan gözüküyor. 2. Erteleme bu çarşamba teslim yazıyor ama hareketlilik yok. Tahminim iptal olacak gibi gözüküyor.
Alıntıları GösterBen amazondan aldım gece 10 da sipariş verdim sabah kapımdaydı
-
şimdi baktım 522 lira yazıyor. gümrükle 600 civarına gelse alınır gibi .. biraz geç gelir bide riskli. ps4 ile de uyumlu diye biliyorum. alınırmı dersiniz.. -
İlk defa oldu. Stokta gözüktüğü halde göndermiyor. Bu sıkıntı. Ps5 joistiği ps4 ile uyumlu ise iptal olursa daha iyi olur. Ps5 joistiği alırım.
quote:
Orijinalden alıntı: gokayozyer
şimdi baktım 522 lira yazıyor. gümrükle 600 civarına gelse alınır gibi .. biraz geç gelir bide riskli. ps4 ile de uyumlu diye biliyorum. alınırmı dersiniz..Ben şeyden çekiniyorum. Bu ilk serilerde analog drift varmış bir de ben pcde kullanacağım şu an haptic feedback falan destekli hiç bir oyun yok bildiğim.
Aynısı var tavsiye etmiyorum, gecikme hissedilir şekilde fazla ds4'e göre ayrıca kulaklık çıkışında aşırı fazla dipses var kullanılması imkansız artı ses de kalitesiz. -
Bir kac gundur 500 tl alti bakiyorum ama hicbir yerde bulamadim. Var mi 500 alti teknoloji marketlerden alabilecegim bir yer? Amazon de de Hem yok hem de gondermiyorlar.
450 tl yine olur mu bilmiyorum ama kesinlikle suan ki 700 tl fiyatini hak etmiyor yeni nesil xbox series x kumandasi yine 700 tl iken.
Ds3 zamaninda cakma almistim ondan beri yan sanayi hicbirsey almadim.
Hatirladigim kadariyla tus basma gibi sorunu vardi.
Sarj olmuyordu ve sarji da cok az gidiyordu.
Yan sanayi aldiktan sonra sinir stress oyundan alamadiginiz zevk. Hepsi birlesince orjinal alsaydim diyorsunuz.
Ayrica gecen bir arkadasla ps party de konusurken cakma kol dan orjinal kola gecince, cakma kolun daha az ses verdigini fark ettim
Kampanya oldu ama resmen sömürdüler yada tezgah altı yapılıyor, Not: indirim belirli renklerde vardı
-
Ben 85 TL ye aldığımı hatırlıyorum
Kampanya 12-19 şubat arasındaydı. Zaten adamlar belirtti bunu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X