PlayStation resmi twitter hesabından paylaştı. Fiyatı 450'ye düşürmüşler. Almayı düşünenler için iyi bir fırsat. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemre95 -- 11 Şubat 2021; 12:22:24 > |
DualShock 4 450₺
-
-
8 yıllık gamepad. ilk çıktığından bir kaç sene sonra 120 lira gibi bir fiyata almıştım. 8 yıl sonra 450 tl şaka gibi ya resmen simülasyon gibi bir olayın içerisindeyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hardwired
8 yıllık gamepad. ilk çıktığından bir kaç sene sonra 120 lira gibi bir fiyata almıştım. 8 yıl sonra 450 tl şaka gibi ya resmen simülasyon gibi bir olayın içerisindeyiz.Valla bende konsol varken bunun gow versiyonunu 280 e almıştım şuanki ekonomide maalesef sıcak sayılır şuan alsammı diye düşünüyorum konsolu sattım pc de fifa pes oynarım diye
-
Başlığa fiyat yazabilir misiniz tşk
Satıcının profile bakıyorum, birde böyle konuyu görünce bloğu yapıştırıyorum.
Dualshock oluyor.
Ama bu tür tipler bitmiyor. Sürüyle , blokla blokla çaresiz.
-
Orijinallik sorunun üstesinden gelmek için ne yapmak gerekiyor keşke açıklasa Sony efendi. Amazon Uk den aldığım DS4 çok kısa sürede sticklerde sağa sola çekme yaptı kendi kendine. -
Amazonun ve teknosanın aynı anda neden fiyatı 450 yaptığı anlaşıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleepwake33 -- 11 Şubat 2021; 12:18:2 > -
Xbox kollarinin fiyatinin yuksek olmasi ve f710 kollarinin da istenen performansi vermemesi sebebiyle aradaki butce icin ideal bir konsol bence. Ben cektim bir tane
-
Bende telefon için almak istiyorum.
Diğer ülkelerde yıllar geçtikçe fiyatlar düşer bizde t tersi oluyor.
Hocam ben anlayamadım afedersiniz neden 😊
XBOX 360 dan geçilmez dimi PC için.
-
PC'de oynamak için bluetooth usb dongle ne tavsiye edersiniz?
ucuz yollu 4.0 usb almak gecikmede sıkıntı yaratırmı 5.0 ' a göre?
-
o dediğinize drifting derler, sıfır ps4 yanında gelen kolda bile oludu bu. yani sorun orijinallik değil sony nin maliyetler nedeniyle kullanılan malzeme kalitesini düşürmesinde
Hocam aslında noktadan öncesi ve sonrası ayrı şeyleri söylemeye çalışmıştım 😂 piyasada seri numarasını girip orjinalliğini sorgulayabileceğimiz bi bölüm bile yok websitesinde vs. Ergonomi olarak çok beğeniyorum ama o paralara en azından bi f710 kadar dayanıklı olmasını bekliyor insan. -
quote:
Orijinalden alıntı: uahmettt
Hocam aslında noktadan öncesi ve sonrası ayrı şeyleri söylemeye çalışmıştım 😂 piyasada seri numarasını girip orjinalliğini sorgulayabileceğimiz bi bölüm bile yok websitesinde vs. Ergonomi olarak çok beğeniyorum ama o paralara en azından bi f710 kadar dayanıklı olmasını bekliyor insan.tamamen katılıyorum
Sony nin yaptığı bir indirimmiş. Yoksa bu siteler 699 a satıyordu. -
Anladım hocam eyvallah 👍
Dayanamadım bu fiyatlara rağmen siparişi geçtim
yanına da 4.0 tplink usb dongle 56 tlye, toplam da 500 ü geçince 50 tl chippara geldi
kabloluyla oynanmaz, kurtulmuş oldum
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
8 yıllık gamepad. ilk çıktığından bir kaç sene sonra 120 lira gibi bir fiyata almıştım. 8 yıl sonra 450 tl şaka gibi ya resmen simülasyon gibi bir olayın içerisindeyiz.
|
Benzer içerikler
- seg çamaşır makinesi yorumları kadınlar kulübü
- hoover hle c10dg-17 yorumlar
- sinbo espresso makinesi
- tcl 65c745 yorumlar
- nokia 8010
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X