Şimdi Ara

Dualshock 4 Analog Koruyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu koruyucudan almayı düşünüyorum çünkü 6 aydır benimle Ps4 ve analoglar zedelenmeye yıpranmaya başladı bunun gidişatı yırtılmalar ve kopmalar. Valla BF4 oynarken analoglarla içim gidiyor artık bunun önüne bu koruyucularla bir nevide olsa geçilebilir mi ? ben biraz araştırdım 17.50 TL ye ücretsiz kargo ile buldum. 2 adet siyah renkte. Sizce faydası olur mu ? Kullanan var mı ? Oynanışa etkisi çok fazla olur mu ? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

• Sakallı Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat biraz bana pahalı geldi çünkü ben forumdan bir arkadaştan 2 Analog koruyucu Kırmızı-sarı ve silikon kılıf 1 adet 14 tlye aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam. Peki nasıl faydasını görebiliyor musun ? Ve ayrıca oynanışa etkisi oluyor mu çok fazla
  • çin sitelerinden alıyorum ben 3 5 dolar silikon kılıfla beraber
    dx den aldım memnunum valla.
  • Hocam linkini verebilir misiniz acaba bulamadım da. Peki kaltesi nasıl terleme kayma falan ?
  • Bahsettiğiniz analog koruyucu nedir ve neye benzer bilmiyorum ama ben şunu öneririm; aldığım günden -üç haftadır- beri kullanıyorum, DS4'ün kendi analoglarının yıpranması gibi bir ihtimali ortadan kaldırması bir yana ergonomi anlamında da analogların normalde olduğundan daha iyi bir hale geldiğini söyleyebilirim.

http://m.n11.com/dualshock-4-analog-koruyucu-P24605770

• Hocam bende bunu almayı düşünüyordum ;
    http://www.n11.com/dualshock-4-analog-koruyucu-2-cift-P24529284
    siteler aynı ürünler aynı fakat fiyatlar niçin farklı ?
    Ve aslında yıpranmayı yırtılmayı önleyeceği bariz fakat asıl derdim plastikleri dandik mi acaba ? daha ilk dakikadan terleme yapıp kayma yapıyor mu acaba. BF4 gibi oyunlarda sıkıntılı durum bu çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

http://www.dx.com/p/silicone-key-protector-thumb-grips-joystick-caps-for-ps4-xbox-one-controller-black-4-pcs-282953
    Çok memnunum

Hocam malzemesi nasıl ? Terleme ve kayma yapıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakallı Adam

Hocam bende bunu almayı düşünüyordum ;
    http://www.n11.com/dualshock-4-analog-koruyucu-2-cift-P24529284
    siteler aynı ürünler aynı fakat fiyatlar niçin farklı ?
    Ve aslında yıpranmayı yırtılmayı önleyeceği bariz fakat asıl derdim plastikleri dandik mi acaba ? daha ilk dakikadan terleme yapıp kayma yapıyor mu acaba. BF4 gibi oyunlarda sıkıntılı durum bu çünkü

Aynısını forumda bir arkadaş 3 çiftini 8TL gibi bir fiyata satıyor.Ben de dün 4-5 çift siparişi verdim.

Arkadaşın nicki ; @the catcher

Bu da konusu :http://forum.donanimhaber.com/m_90621983/f_//tm.htm#90621983

• Sakallı Adam kullanıcısına yanıt
    Halka halka tırtık var üzerinde, terleme ve kayma yapmıyor. İnce bir malzemeden yapıldığı için hissiyatı da iyi.
  • NeCroMaN N kullanıcısına yanıt
    Ödeme yöntemleri nasıl hocam kargo falan nakit olayları ?
  • quote:

hocam düşünürseniz @F355 Berlinetta hocamın da dediği gibi ben satıyorum. imzamdaki linke tıklayarak görebilirsiniz. gittigidiyor sanalpazar üzerinden veya direkt eft yoluyla satıyorum.
  • quote:

hocam bu netten alım satım işlerinde biraz acemiyim istiyorum ki kapıda nakit ödeme yöntemi mevcut mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the catcher

quote:

hocam düşünürseniz @F355 Berlinetta hocamın da dediği gibi ben satıyorum. imzamdaki linke tıklayarak görebilirsiniz. gittigidiyor sanalpazar üzerinden veya direkt eft yoluyla satıyorum.

Hocam kargo ne kadar tutuyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

quote:

Orijinalden alıntı: the catcher

quote:

Hocam kargo ne kadar tutuyor ?

hocam anlaşmamız olduğu için %40 indirimli yolluyoruz yurtiçiyle. eft ile alımlarda yani. 4 lira şehir içi 7 lira şehir dışı. gittigidiyor ve sanalpazarda ise sabit arasla 5 lira.

• Hocam PTT posta zarfıyla gönderilmiyor mu ki daha ucuza gelir sanki
    Sanal pazar üzerindeki ücret ne kadar ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.