Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 DUALSHOCK 4 v2 Sony Eurasia 23.09.2023 SATILDI Satın Al 2 Haziran 2022 14:41 1 1 DUALSHOCK 4 v2 Sony Eurasia 23.09.2023 SATILDI SATILDI DUALSHOCK 4 v2 Sony Eurasia 23.09.2023 garanti 700 tl 23 Eylül 2021 tarihinde amazon Türkiye’den Amazon Türkiye satıcılı Sony Eurasia Garantili satın almış olduğum PlayStation 4 dualshock 4 v2 Kontrolcüyü ihtiyaç fazlam olduğu için satıyorumÜrün de tuşlarında analoglarında tetik tuşlarında yani genel olarak çalışırında mekaniğinde herhangi bir sıkıntı yoktur kozmetik olarak da fotoğraflarını paylaştım herhangi bir düşme hasar ve benzeri Kusuru yoktur ( flashlı olarak özellikle çektim bazı yerlerdeki küçük yuvarlak renk farklılaşma boya atması değil sanırım düzenli olarak ıslak mendil ile sildiğim için oldu :) ) Windows üzerinden de Ürünün ds4windows app üzerinden teknik videosunu çektim WhatsApp dan onunda gönderimini yapacağım Bütün mekaniğinin kusursuz olarak çalıştığını veri olarak da görebilirsinizİstanbul içi Fatih’ten elden teslim edebilirim diğer illere önce ödeme ve alıcı ödemeli olarak kargoyla gönderim yapabilirimSatın alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun inşaALLAHSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Eylül 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (ALINIK) Fc25 ve cod modern warfare 3 2023 arıyorum (ALINIK PC) ALINIK PLAYSTATİON 5 DİJİTAL SÜRÜM İst içi bütçe:14000 [ALINIK] . ZYXEL dx3200 veya p2812 ALINIK ARIYORUM . ÖDÜNÇ EKRAN KARTI ARIYORUM İSTANBUL FATİH .