Şimdi Ara

Dualshock3 kolunda oluşan analog sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şöle bir sorunum var kullanıma bağlı sanırım sol analog ucu dönmeye başladı aşşadaki gibi
     Dualshock3 kolunda oluşan analog sorunu

oynarken tabi parmağınızın kaymasına ve düşmesine sebep oluyo bunu düzeltmek için ne yapabilirim benim aklıma dibine tersden biraz güçlü yapıştırıcı damlatmak geldi ama warmidir bi çözümü sanırım o üst plastiği dönüyo

• Tam anlamadim sorununu ama sanirim analog cikmis yerinden. L3 + R3 tuslarina basar gibi analoga bas tik diyip yerine oturacaktir.
  • istan anadolu yakasında Dualshock3 tamir edecek yer varmı arkadaslar bugun malesef suya düşürdüm ve bazı tuşlar calışmıyor
  • @canawar

Ayni sorun benim de basima geldi hem de iki ayri dualshock'ta.

Ilkinde garanti belgemle aldigim yere goturup yaptirttim.

Ikincisinde garanti suresi bittigi icin yapmadilar. "Parasi neyse veriyim yeter ki yapin" dedim. "Elimizde parca yok, garantisi olsa yenisini verirdik" dediler. Ben de once stickin uzerindeki lastigi cikartip icine sicak silikon sikip yapistirdim fakat basparmagi dayadigim yerin sekli bozuldu, biraz rahatsiz etmeye basladi. Bunun uzerine evde atil durumda bulunan 3. Dualshockun sag analogunu söküp buna taktim. Sahane oldu.

Garanti belgen varsa, sorun yok degistirmek zorundalar. Yoksa, eger kullanmadigin eski bir dualshockun varsa youtube'dan sokme takma videolarina bakip kendin halledebilirsin. .
  • mikelanj dostum sağol yazıların için ama ben ps3 alalı çok oldu şimdilik o plastik kısmı çıkarmayı başardım sanırım içine yapıştırıcıyla tutturmuşlar onu metal şekilde çıplak bıraktım şey yapmayı düşünüyorum plastiği takıp içine güçlü bi yapıştırıcı sıkıcam şimdilik böyle çıplak kulanmayı deniyicem zaten psn de yok acelesi yok yani :) yapıştırıcıylada tutturmaları ilginç geldi analogun plastiğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhhastasi

istan anadolu yakasında Dualshock3 tamir edecek yer varmı arkadaslar bugun malesef suya düşürdüm ve bazı tuşlar calışmıyor

bilgisi olan varmı arkadaslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dualshock 4 tuş sorunu
    11 yıl önce açıldı
    PS4 Analog Soyulması
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.