Şimdi Ara

Dubai/Abu Dhabi Nasıl Gitmek Lazım Tur Ile Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Subat yada Haziran Temmuz gibi gitmek istiyorum.Muhtemelen Subat gibi olur hava durumlari dolayisiyla.Normalde ucakla giderim gidecegim yere fakat Dubai'ye ucaklar saat sabah 3 4 5'de iniyor bu yuzden tur ile gitmek istiyorum fakat tur ile gidincede ekstra tur vs derken cok pahaliya denk gelir+otellerin sehir disinda olmasida var.

Suanda FLYdubai'de duzgun saatlerde ucus buldum fakat git gel 700-800 tl biletler 2 sene once pegasus 400'du sirf bu saat meselesi yuzunden almamistim..

Tavsiyeniz nedir Tur mu yoksa Ucakla kendim mi gitmem ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, öncelikle dubai için en kötü dönemin (Hava açısından) başladığını biliyorsunuzdur. Yakında 45-50'lere doğru gider hava.

Mevsimin avantajı, daha fazla güneş-deniz insanıysanız iyi, bir de otellerde sonbahar-kış periyotlarına nazaran fiyatlar da düşme olması.

Dubai'ye daha önce geldiniz mi bilmiyorum ama burada toplu taşıma var ama yok gibi düşünmenizde yarar var. Hemen hemen taksi'ye mecbur kalacaksınızdır. Bazı ana yerlerde bulunan işinize yarayacak olan metro durakları hariç. Ehliyet dönüştürülebilse de çok ciddi boyutlu trafik cezalarından ötürü açıkçası ben tavsiye etmem. Kırmızı ışıkta bir anlık dalgınlığın maliyeti 3.000 dirhem olunca canınız sıkılabilir.

Abu dhabi tarafı için günlük bir tur ayarlayıp, marina tarafını-sheikh zayed camii bir de ilginiz varsa Ferrari World'ü kapsayan bir tur yapmanız güzel olabilir. Bir gün ucu ucuna yeter gibi bu üç şeye. Onun dışında emirates palace ya da yeni açılan louvre müzesi tarzı yerleri de gelmişken göriyim derseniz 2 güne çıkarmak gerekir.

Ucuz uçak bileti bulma ile bitmeyen bir yer açıkçası. Yeme-içme-taksi- aktiviteler her şey baya bayaa pahalı.

Bir de uçağınızın dxb'ye inmesine özen gösterin bence. Sharjah dan falan sıkıntı yaşayabilirsiniz, daha fazla taksi ücreti vs vs.

Merak ettiğiniz ne varsa buyrun sorun.

Şimdiden iyi tatiller olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: tsubasa-isizaki

Merhaba, öncelikle dubai için en kötü dönemin (Hava açısından) başladığını biliyorsunuzdur. Yakında 45-50'lere doğru gider hava.

Mevsimin avantajı, daha fazla güneş-deniz insanıysanız iyi, bir de otellerde sonbahar-kış periyotlarına nazaran fiyatlar da düşme olması.

Dubai'ye daha önce geldiniz mi bilmiyorum ama burada toplu taşıma var ama yok gibi düşünmenizde yarar var. Hemen hemen taksi'ye mecbur kalacaksınızdır. Bazı ana yerlerde bulunan işinize yarayacak olan metro durakları hariç. Ehliyet dönüştürülebilse de çok ciddi boyutlu trafik cezalarından ötürü açıkçası ben tavsiye etmem. Kırmızı ışıkta bir anlık dalgınlığın maliyeti 3.000 dirhem olunca canınız sıkılabilir.

Abu dhabi tarafı için günlük bir tur ayarlayıp, marina tarafını-sheikh zayed camii bir de ilginiz varsa Ferrari World'ü kapsayan bir tur yapmanız güzel olabilir. Bir gün ucu ucuna yeter gibi bu üç şeye. Onun dışında emirates palace ya da yeni açılan louvre müzesi tarzı yerleri de gelmişken göriyim derseniz 2 güne çıkarmak gerekir.

Ucuz uçak bileti bulma ile bitmeyen bir yer açıkçası. Yeme-içme-taksi- aktiviteler her şey baya bayaa pahalı.

Bir de uçağınızın dxb'ye inmesine özen gösterin bence. Sharjah dan falan sıkıntı yaşayabilirsiniz, daha fazla taksi ücreti vs vs.

Merak ettiğiniz ne varsa buyrun sorun.

Şimdiden iyi tatiller olsun.
    En iyisi turla gitmek sanirim.3 gece 4 gunlukler yeterlidir sanirim.

Ferrari World'u gormek istiyorum Burj Khalifa yine Louvre fransadaki ile ayni mi acaba ona gitmistim eger ayni tarzsa pas gecebilirim.Tur ile gidince tabi bu dediklerimize goturuyor mu bakmam lazim colde safari falan yapsak nolur yapmasak nolur tabi ilgnc deneyim olur ama en az 80$ 2 kisi 600 liralik bir aktivite olur.Yardiminiz icin cok tesekur ederim keske 2 yil once kur daha az yuksekken gitseydim :)

Birde dediginiz gibi yaza dogru cok sicak oluyormus en iyi aylar subat mart'mis sanirim gitmisken aslinda telefonda almak icin yaz demistim ama o isi pass gecicez sanirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 8 Mayıs 2018; 15:3:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

En iyisi turla gitmek sanirim.3 gece 4 gunlukler yeterlidir sanirim.

Ferrari World'u gormek istiyorum Burj Khalifa yine Louvre fransadaki ile ayni mi acaba ona gitmistim eger ayni tarzsa pas gecebilirim.Tur ile gidince tabi bu dediklerimize goturuyor mu bakmam lazim colde safari falan yapsak nolur yapmasak nolur tabi ilgnc deneyim olur ama en az 80$ 2 kisi 600 liralik bir aktivite olur.Yardiminiz icin cok tesekur ederim keske 2 yil once kur daha az yuksekken gitseydim :)

Birde dediginiz gibi yaza dogru cok sicak oluyormus en iyi aylar subat mart'mis sanirim gitmisken aslinda telefonda almak icin yaz demistim ama o isi pass gecicez sanirim :)

Alıntıları Göster
    abi en iyisi diyemem. Açıkçası şöyle bir şey var burası o kadar da random gezilip görülecek bir yer değil. Zamanın kısıtlı ise düzgün değerlendirememe sorunun olabilir diye (Tur acentası gibi konuştum ama :))

Tam olarak gün sayını verebilirsen dubai+abu dhabi için sana en optimal programı yazabilirim. Daha önce çok fazla gelen giden misafirim oldu, kimse de döndükten sonra, aa şu varmış yapmadık falan demedi. Elbette zevkler görülmek istenen yerler göreceli, onlar eklenip çıkarılır.

Safari, at the top (Burj khalifa 124-125.kat), Ferrari World gibi aktivitelere fırsat sitelerinden bilet bakılır. Ama burada aktiviteler ucuz değil. En basitinden burj el arab'a bakan bir aqua park 200 dirhem falan.

Yani burda 500-1000'ler uçup gidebilir bi anda. Sen dilersen, gün sayını ve kafandaki bütçeye göre bir bakın. Ben sana yine yardımcı olmaya çalışırım.

• ilaveten.. turlar şu şekilde olur genelde, safari'ye ulaşım+oradaki yemek tekrar aldıkları yere bırakma gibi. Tüm turları bir arada satan paket yok diye biliyorum yine bakmak lazım.

Louvre'u tavsiye etmem paris'dekini gördüysen.

Telefon piyasası ucuzdur dediğin gibi. Iphone x, 3750 lere falan satılıyordu en son. Bakmadım bayaadır. Onlar kolay, halledilir.
  • Sana kendi firmamızı önerebilirim Bakırköy'de büromuz mevcuttur ofisten Sertaç Dayı ile irtibata geçebilirsin İletişim Türkiye: 0850 885 25 31

Dubaitatili.com, 2015 yılında, Dubai’nin 37 yıllık yerel tur operatörü olan, 229430 Dubai Turizm Bakanlığı ruhsat numaralı Green Oasis Turizm L.L.C’nin online satış acentesi olarak Dubai operasyon merkezli faaliyete başlamıştır. Kuruluş amacı, Türk misafirlerimizin Dubai ve Birleşik Arap Emirliklerinde kaliteli hizmete ekonomik ve Türkçe olarak ulaşmalarını sağlamaktır. Türkiye pazarlama faaliyetlerimiz Taj Istanbul Turizm , operasyon süreçleri Argeon Tur tarafından yürütülmektedir, 2017 yılında Dubai’den sonra İstanbul Bakırköy’de ikinci ofisimiz açılmış olup, kısa süre içerisinde Türkiye’nin bir çok noktasında acente ve yetkili satış noktaları ile faaliyet gösterilmesi planlanmaktadır.

Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri ile ilgili “turistlik” ve “iş gezilerinizin” A ‘dan Z’ye bütün planlamalarını en ekonomik yoldan Dubaitatili.com tarafından gerçekleştirilebilmektedir. Ayrıca ticari faaliyetleriniz için, sektörünüzle ilgili pazar araştırması, şirket kuruluşu ve yatırım danışmanlığı konularında da siz değerli misafirlerimize destek vermekteyiz.

Türk misafirlerimize hizmet veren uluslararası bir ekibe sahibiz. Türkçe dışında, İngilizce, Arapça, Hintçe , Tagalog dillerinde sizlere ve misafirlerinize destek verebiliriz.

Ayrıca Dubai Turk İş Konseyi’nin kurumsal üyesi olarak faaliyet göstermekteyiz. (www.tbcdubai.org )

Kısaca hizmetlerimiz; Otel rezervasyon, Uçak bileti, Dubai Vizesi , Transferler, Yerel turlar, Rehberlik hizmetleri, Araç kiralama, Yat kiralama, Su sporları , Fuar organizasyonları, MICE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 16 Mayıs 2018; 18:26:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.