Şimdi Ara

Dubai'den iPhone X 64 Gb ( 2 Adet )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Dubai'den 1 aralık'da elimde olacak 2 adet iphone x var. Facetime'sız ürünler, fiyatı 5100 liradır. İsteyenler özelden yazabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolutiøn -- 22 Kasım 2017; 14:34:41 >

• Oh ne güzel, 4000 liraya al, 5400 liraya sat. Gerçi 6400 de isterseniz alan çıkar bu ülkede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eruainur

Oh ne güzel, 4000 liraya al, 5400 liraya sat. Gerçi 6400 de isterseniz alan çıkar bu ülkede.

Oh ne güzel böyle oturduğun yerden konuşmakta dimi ? Cihazın şuan ki fiyatı 4340.83 Tl. Bu paranın üstüne arkadaş kendi komisyonunu koyacak. Üstüne de ben kâr'ımı koyup satacam. Düşündüğün gibi bir telefondan 1500 Tl kâr etmiyorum.
  • Cihazın fiyatı 4340 TL falan değil. Daha geçen hafta Dubai'deydim, 1070 dolara satılıyor. 4100 TL falan yani. Herkesi oturduğu yerden konuşuyor sanmayın, görmeden konuşmuyoruz. Ama dediğim gibi 6400 de isterseniz satılır bu ülkede. Sıkıntı yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: eruainur

Cihazın fiyatı 4340 TL falan değil. Daha geçen hafta Dubai'deydim, 1070 dolara satılıyor. 4100 TL falan yani. Herkesi oturduğu yerden konuşuyor sanmayın, görmeden konuşmuyoruz. Ama dediğim gibi 6400 de isterseniz satılır bu ülkede. Sıkıntı yok yani.

Link:https://www.axiomtelecom.com/appleiphonex#variant_id=8687242-65001189264

Fiyat: AED 4,099 https://doviza.com/4099-aed-kac-try.html

Yeterlidir heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolutiøn -- 18 Kasım 2017; 0:42:16 >

• Facetime olmayan cihazlar daha uygun fiyata satılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jeepers_creepers kullanıcısına yanıt
    Ne kadar mesela ?
  • Ben anlamıyorum bu forumu , isterse 1 tl den alıp 5400 e satar sizene ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeepers_creepers

Facetime olmayan cihazlar daha uygun fiyata satılıyor.

Kaç defa aldınız acaba FaceTimesız daha ucuz diyorsunuz..!!!!!!!

Dubai'den iPhone X 64 Gb  ( 2 Adet )

• Ve buğün Arabistanda 1 tl:0.95 riyal yapıyor..bir fitneci ortaya yalan attı şu anda hakkariden edirneye kadar tüm cahilleri inandırdı..milet arıyor diyor hocam:FaceTime olmayan orjinal değilmişmiş,günceleme almıyormuşmuş....!!!!!bu nerir allah aşkına yav nedir..? Ama aslında tek dertleri bu fitneyi çıkaranların FaceTime eğer yoksa fiyatı dahada aşağı çekip ürün almak derdinler..!!!!!!!

Arkadaşlar bırakalım bu yalanı dolanı adam gibi ticaret yapalım lütfen..FaceTime olanla olmayanda aynı fiyattan satılıyor ikiside apple fabrikasından aynı banttan üretilen cihazlardır...!!!!! Resim yükledim size şu anda Arabistanda satılan ürünlerin fiyatlarını görün dedim....

• Kaç defa mı aldım.Hiç almadım ve almamda neden alayım?Resim yayınlamışsın da mağaza satışı daha ucuz demedim,arz talepten dolayı piyasada daha az rağbet gördüğü için ucuz.

Ayrıca ; birincisi Facetime kullanıyorum,ikincisi 2 yıl sonra cihazı satmaya karar verdiğimde alacak olan kişinin ilk sorduğu belkide hiç kullanmayacak olmasına rağmen facetime var mı oluyor.İşte aradaki fark bu.Güle güle sat kime satıyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeepers_creepers -- 20 Kasım 2017; 9:29:54 >
  • Bilem biliyor zaten alanda alıyor sıkıntı değil.(komik olan şey hiş kullanmadığı halde FaceTime varmı diye sormaları,çünkü yüzde doksan dokuz onlara göre FaceTime yoksa cihaz orjinal değil diye öğretilmişler)...

• Konuyu biç etmişsiniz.

• Komik teklifler geliyor arkadaşlar biraz ciddi olalım.

• Arkadaşlar adam istediği fiyata koyar işine gelen alır işine gelen almaz bu birincisi .

İkincisi dubaiden iphone getirmek mantıksız çünkü facetime yok ve bu bir dezavantaj bu yüzden diğer cihazlara göre daha uygun tutmalısın

Komik teklifleri bilmem ama iphone x piyasasına bakarsak türkiye bir yıl apple garantili facetime cihazlar 5000 lira en az yada o civardalar

Bence 4800 civarı bir fiyat makbuldur ama o fiyata satmam dersen de cihazın elinde bir süre kalacağını düşünüyorum

iyi günler.
  • Ürünü avrupadan almak için baktım.. 1159 Euro, siz hala 4800 falan diyorsunuz ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilenceRaziel

Ürünü avrupadan almak için baktım.. 1159 Euro, siz hala 4800 falan diyorsunuz ilginç.

159euroda ındırımı var .. free tax
  • 5bin e hic gormedim ilanlar 5400 5300 suanda hep. Normal fiyattan 150 200 tl dusuk tutuyorum zaten facetime olmadigi icin dogrudur.

• Birincisi o indirim değil, tax free'yi ya şehir ofisine gidip yada havaalanı ofisinden geri alıyorsunuz ve 1149€ için 159€ alamazsınız.

Tax free dahil 4800TL'ye gelen bir telefonu adama geldiği fiyata sat diyorsunuz. Hem gidip telefonu alacak, hem tax free işlemleri ile uğraşacak hemde aynı fiyata verecek, utanmasanız adama senden telefon alıyoruz o yüzden üstüne para ver diyeceksiniz.
  • Bu arada dubaide tax free yok 2018 de vergi sistemi gelicekmis

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.