Şimdi Ara

Dubai’den iPhone X Almak Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forum büyük bir forum muhakkak bilen giden yapan vardır diye size sormadan yapmak istemedim.

Dubai ye gideceğim kısmetse, iphone x almayı düşünüyorum. Fakat bildiğiniz üzere orada ki kurumsal mağazalarda satılan iphonelarda facetime yok, haliyle uygun değil.

Sormak istediğim. Oradan nereden iphone x almalıyım.
    Sadece A1901 model ve facetime özelliği olması yeterlimi bize uygunluğu ve 1 yıl garantisi için.
    Gidipte alınacak yer bilen orada yaşan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
    Son olarak souq gibi siteler güvenilir mi dediğimiz tarzda cihaz gelir mi. Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A1901 olupda face time olma olasiligi düşük arabistan ülkelerin hiç birinde facetime tok 8 plus buldum AE/A şeklindeydi arabistan oldugunu düşünerek yaklaşmadim facetime yok diye yanaşmadim ama sanirsam alicam gibi ama gecerli modeldi..

• Dubai de misiniz şuanda?

• dubailde apple storede satılan modellerde fazetime yok.

ama uyguna geliyor. 4300 gibi birşeye geliyor.
    başka hiçbir sonunu yok.
    ama orada dile getirirseniz, extra para ile facetime li modelide sattıklarını duydum.
  • Abraj center var deirada.Ordan daha uyguna facetime olan model alabilirsin.

• Teşekkürler bu şekilde başka yerler bilen varsa sevinirim

• dikkat edin , geçen biri getirdi içinde FaceTime yoktu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya'dan iphone almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

dikkat edin , geçen biri getirdi içinde FaceTime yoktu

Ben getirttim şuan da kullanıyorum FaceTime yok içinde.

Abartmayın, öyle aman aman bi kaybınız yok.

5 yıldır Iphone kullanıyorum toplasan 2 veya 3 defa FaceTime kullanmışımdır.

4300 liraya getirttim, 170 lira da kaydına gitti. Totalde 4470 tl ye maal oldu bana. 1 yıl garantisi de mevcut.

Türkiye’den alsaydım 1500 lira fazla verecektim. +1 yıl garanti ve Facetime olayı olacaktı.

Zaten Kasım’da yeni model çıkınca hepimiz gidip değiştirecez cihazları. Yani garanti 1 yıl olması yeterli bana.

Facetime ise aklıma bile gelmiyor. Hiç ihtiyacım da olmadı şimdilik.

Ayrıca şuan satmaya kalksam cihazımı kafadan 4100-4200 lira verirler. Zararım 300-400 tl.

Türkiye’den almış olsaydım 6000 lira verecektim, satmaya kalksam en fazla 5000 lira edecekti. Kafadan 1000 lira zarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pritt31 -- 15 Ocak 2018; 19:21:25 >

• Yakın bir zamanda arkadaşım Dubaiden aldı. Sanırım Dubai Mall içinde (yerden tam emin değilim) planet telekomdan almış. 4060 AED tabi yılbaşından önce aldığı için bu fiyat, artık Dubai'de de VAT olduğundan %5 VAT eklemek gerekecek. FaceTime olan model. Kutudan Amerikan T mobile kartı ile çıkıyor. (Aslında Amerikan T-mobile telefonu Amerika yerine Dubaiden almış oluyorsunuz tek farkı bu).
    Ek olarak yanınıza nakit(dolar) olarak götürün orda AED'ye çevirirsiniz, kredi kartı ile alacak olursanız kur farkı vade farkı derken 4300'den daha fazla ücret çıkabilir.
  • Kardeşim peki cihaz hangi model miş biliyor musun acaba? Garantisi türkiyede mevcut mu

• quote:

Orijinalden alıntı: DBeckham23

Kardeşim peki cihaz hangi model miş biliyor musun acaba? Garantisi türkiyede mevcut mu

Kutunun arkasında model no yazar.

Model no AE/A ile bitiyorsa Facetime yoktur. AE/A harici bir kod ile bitiyorsa FaceTime vardır.

A1901 modeli ise FaceTime olsun veya olmasın Türkiye’de 1 yıl garantilidir.

Ne kadar takıldık şu FaceTime olayına.

• Aralarında pek fiyat farkı yok without olan facetime olmuyan with facetime olan facetimeli olan diye biliyorum öyle ahım sahım fiyat farkı yok.

• Arkadaşlar iphone nun bu tırı vıri işlerinden yok facetime var yok/ yok hızlı şarj 200 kablosuz şarj 500 lira/ bencil ve teknolojiyi 1 yıl geriden takip etmesinden ve palavralarından iyicene sıkıldım note 8 almaya karar verdim yinede cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.