Şimdi Ara

Dubai DSLR fiyatlari?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakinda bir tanidigim dubaiye gidecek. orada eos 550D fiyatlari nasildir. gidip alan var mi? istesek bir sorun cikar mi? tesekkurler

• direkt istediğin modelin fiyatını veremem ama doğubank-hayyam fiyatlarına göre bir avantajı yok dubai'nin. üstelik vergisiz olmasına rağmen.
    bu linktekihttp://www.sharafdg.com/shop/ProductDetails.aspx?pid=3316
    fiyat nerdeyse dubainin diğer mağazalarındaki fiyatla aynıdır. sana uygun gelirse sharaftan alabilirsin. jumbo electronic de diğer büyük elektronik mağazalarındandır. carfour marketlerinde de fotoğraf makinaları satılmaktadır. çoğunun fiyatı aşağı yukarı aynıdır.boşuna arkadaşını daha ucuzunu bulsun diye yorma!
    ben geçen ay dubaiye gittiğimde nikon d90 araştırdım en son emirates mall da bir mağazada nakit 1150 dolar olur dediler,tek kalmıştı ve pahalı geldi almadım. 2 gün önce ingiltereden 1145 dolara aldırdım üstelik 135 dolar vergi iadesi geri aldım ve bana maliyeti 1010 dolar oldu.
    dubaiden alacağın elektroniklerin uluslararası garantisi vardır, elektronik şansına da güveniyorsan güvenle aldırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakianboy -- 16 Ocak 2011; 21:47:22 >

• Dubai'den makine almanın bir esprisi yok. Ben geçen sene aldım. Hemde alınabilecek en ucuz yeri bulup aldım. Oradaki alışveriş merkezlerine gore 200 usd daha avantajlı almama ragmen, sonradan yaptıgım araştırmaya göre, Sirkeci'de dükkan garantisi ile mal satan yerlerle aynı fiyata almışım. Hesap belli zaten. Dubaide vergi yok. Burada kaçak mal satanlardada vergi yok. o yuzden aynı fiyata geliyor.
    Ama Dubai fiyatını Türkiyedeki yetkili distributor fiyatı ile karsılaştırırsanız yarı yarıya farkeder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.