Şimdi Ara

Dubai Havalimanında ya da Dubai'de Iphone 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dubai Havalimanı veya Dubai şehir merkezlerinde Iphone 4 bulunabilirliği ne durumda acaba ve ne kadar? Bir bilgisi olan var mı? Benim edindiğim bir bilgiye göre 16 GB lik şu an havalimanında yokmuş sadece 32 GB liği varmış ve 1100 dolarmış. Internet sitelerinden araştırıyım dedim en uygun 1400 tl ye 16 GB o da pre order sistemiyle sipariş alımı yapıyor. Yani şu anda orada resmi olarak piyasaya girmediği için uçuk fiyatlar söz konusu olabiliyor. aido.com da falan adamlar zaten uçmuş

• yok mu bir bilgisi olan???
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuerillaUnit

yok mu bir bilgisi olan???

Sabah yanitin gelir merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

Orijinalden alıntı: GuerillaUnit

yok mu bir bilgisi olan???

Sabah yanitin gelir merak etme.

ses yok kimseden :(
  • arkadaşım dubai hava alanında duty free den bakıp söyledi
    16 gb 1500
    32 gb 1800 dolar (havaalanı fiyatıdır şehrin içini bilemem)
  • ben dubai'de yasiyorum hemen sana soyleyivereyim 16GB fiyatlari: 4500-AED(1225$) ile 8000-AED (2175$) arasi turkiyeden beter oldu bu iphone4 isi dubai'de, accaaaayip geciriyorlar. su an ben bile toronto ve sydney'den sansimi deniyorum, olursa ne ala. olmazsa ingiltereden siparis edicem. durduk yerde kendimizi dudukletmenin alemi yok

eger imkanin varsa BURADAN siparis vererek 3000-AED'ye alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

ben dubai'de yasiyorum hemen sana soyleyivereyim 16GB fiyatlari: 4500-AED(1225$) ile 8000-AED (2175$) arasi turkiyeden beter oldu bu iphone4 isi dubai'de, accaaaayip geciriyorlar. su an ben bile toronto ve sydney'den sansimi deniyorum, olursa ne ala. olmazsa ingiltereden siparis edicem. durduk yerde kendimizi dudukletmenin alemi yok

eger imkanin varsa BURADAN siparis vererek 3000-AED'ye alabilirsin

dostum havalimanı veya şehir merkezinden aldırtma şansım var internet zor ama fiyat iyiymiş Thailand 32000 baht belki ordan yakalıycaz adamların telefonu çıkalı 2 ay oldu kaç ülkede satışta hala kara borsa satıyor telefon daha önce hangi elektronik eşya diyorum telefonuda geçtim bu kadar yok sattı?

• ip4 resmi olarak dubaiye geldimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

ip4 resmi olarak dubaiye geldimi?

Hayır daha sitesinde tanıtımı bile yayınlanmadı apple dubai sitesinde hala 3gs resimleri var türkiyedeki gibi..
  • Beyler bende dubaiye gitmeyi düşünüyordum iphone4 alırım falan diye fiyat olarak uygun değil mi 16 gb lar birde ne zaman gelir dubaiye telefon ve nerelerden enuygun sim kilitsız alınır?fiyat olarak dolar söylersenz sevinirim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi help21 -- 21 Ağustos 2010; 22:32:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.