hocam hayran kaldım mutlaka gitmek istiyorum hocam toplam ne kadar masraf oluyor fikir almak istiyorum yanlış anlamassanız
Valla gidiceğiniz firmaya göre değişmekle birlikte gidiş dönüş uçak bileti 300 dolar ile 550 dolar arası değişiyor. Tavsiyem Aralık - Nisan arası gitmeniz.www.hrs.com dan otel fiyatlarına bakabilirsiniz ucuz olsun derseniz ibish otelde kalabilirsiniz. Otel fiyatları fena değil. Ulaşım bedava sayılır 20 km yol 8 lira falan tutuyor taksiyle. Yemeklerde ucuz sayılır tabi lüks yerlerde var. Ortalama 1 haftalık tatil ulaşım kalma ile birlikte çok rahat 2000 liraya hallolur.
Düşünün biz de yaşıyoruz, onlar da yaşıyor. Burada 1.6 dan yüksek motorlu araç tercih edemeyen var orada.......
quote:
Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx
hocam hayran kaldım mutlaka gitmek istiyorum hocam toplam ne kadar masraf oluyor fikir almak istiyorum yanlış anlamassanız
Burj Al Khalfa Havuz Şovu. Mesajınıza yukarda cevap verdim.
Vay anasını..
quote:
Orijinalden alıntı: Janissary.
quote:
Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx
Burj Al Khalfa Havuz Şovu. Mesajınıza yukarda cevap verdim.
müzik çok tanıdık geldi
vay ki vay. resimler video ve yazı için teşekkür ederim. hepsi harika
Oyuncaklara bak hele
Off off O kadar aracı görünce ilk mesajdaki s2000 hiç ilgimi çekmedi. Sönük kaldı. Oysa ki o hayalimdi benim
vay beeee.... teşekkrler.
yatmadan önce öylesine foruma bir bakayım demiştim, günün hatasını yapmışım, uykum kaçtı
arkadaşım süper konu olmuş
bu kadar profesyonel fotoğrafları nasıl çektin bazılarında hayret ettim ve da açıkçası çok kıskandım dubaiye gitmiş olmanla beraber profesyonel fotoğrafçlığını , başarılar dilerim
yalnız araplar konusuna gelince , ben dubaiyi çok beğendim araştırmıştım zamanında baya , mimari açıdan müthiş bir yer fakat arapların sırf petrol parasını kullanmalarını hoş görmüyorum , somalide insanlar açlıktan ölüyor müslüman arapların kılı kıpırdamıyor , hala sanayide falan ilerleyemiyorlar teknolojide gerideler dubai hariç , dubaiye avrupalı eli değiyor büyük ölçüde , aşırı zenginliği hoş bulmuyorum , ayrıca arabistanda falan da müslümanlık çok antipatik olarak sergileniyor , dubai gibi yerler inşa etmekle bunlar düzelmiyor maalesef..
not : böyle konuları hayranlıkla takip ediyorum
Resimler ve Dubai gerçekten çok güzel :) Acaba fotoğraf makinenizin model ve markasını belirtir misiniz ?
Eşimle birlikte gitsem bir hafta kalsam vize falan dahil ne kadara patlar hocam? Görünce canım çekti vallahi... Bu arada 100 liraya safari olayı var demişsiniz, o safari jiplerini biz mi kullanıyoruz onlar mı :)
çok güzel bir deneyim olmuş herkese nasip olmaz.fotoğraflar için teşekkürler.bu arada turuncu siyah bentley i yandaki sahibi sanırım o formalı adamla yakalamanz güzel olmuş
Vay be, bir Afrika'ya bakın bir buraya, bu Araplar kadar görgüsüz bir toplum görmedim ben şahsen.
Cift kişi vize 240 dolar, Ucak bileti Tek kişilik Air Arabia ile ucarsanız, 400 dolar, Emirates ile 870 Tl, Otel Lüks düşkünü degilseniz gayet güzel otel cift kişilik 45 euro gecelik, Safari 65 dolar adam bası 7 kişilik gruplar halinde biniliyor Land Cruizerlara, Araplar kullanıyor otelinizden alıyorlar. Yeme içme Türkiye ile hemen hemen aynı hatta daha ucuz, taksi Tr nin 3 te 1 fiyat.
paran varsa hayatta var.güzel paylaşım...
Fotoğraf makinası manyakmış senin hocam
bina ve havuz çok ilgimi çekti.( binayı hala inşaat biliyordum ) teşekkürler paylaşım için