Şimdi Ara

Dubai İzlenimlerim ( Fotolu ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
16
Favori
31.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beğenmedim çok suni geldi bana. Güzel Türkiyemin yeşillikleri nereee arabın çölü neree.
    Araplar karadenizi keşfetti maalesef. Her yerden ev arsa bahçe satın alıyorlar. Tabii bakış açısına göre değişir ama ben havasıyla, suyuyla, insanıyla, yeşiliyle, deniziyle ülkemi hiçbir yere değişmem hele arabın çölüne hiç değişmem. Bir daha doğsam burada doğmak isterdim. "Bende kendimi yaşıyor sanıyordum" diyen arkadaşlara tavsiyem gelin Karadeniz'de yaşayın.
  • yeme içme ucuz sayılır bize göre (avmlerde)
    konaklama size kalmış ucuza güzel oteller var
    4 gün kaldım 1 kavga,tartısma vs bile görmedim tüm şehir kameralar ile izleniyor ve girişte retinanızı falan kaydediyorlar sistem süper
    arap diyip gecmeyin gece hayatı hareketli kimse kimseye karışmıyor afedersiniz gece 3te mekanlar kapanıyor insanlar sokakta takılabiliyor içmeden tabiki
    erkekler icin +18 not : fuhus olayına cok sasırdım.cok rahatsınız secenek cok fiyatlar uygun ve kimse size napıyorsun kardesim demiyor serbestlik süper
    arabaları zaten bolca örneklemişler benzin çok ucuz ve çoğu jeep vs özellikle depoları büyük yapılmış mesela bizi bir gece gezdiren tanıdıkta suzukinin jeep vardı depo 120 litreydi...hız sınırı 160 yollar 6-7 şerit her an yanınızdan uçan birşeyler olabilir.
    suyu su değil (çeşmeden akan) elinizi yıkarsınız kiri gitmez duşta saçımı yıkadım kafam bir acayip oldu saçlarım sertleşti vs
    aralık ayında burada kar yagarken orada plajda uzanmak denize girmek paha bicilemez
    metro,otobus vs kimse kullanmıyor neredeyse cünkü herkeste araç var yada taksi çok çok ucuz
    parayla neler yapılabileceğinin en güzel ve somut örneği bu şehir
    el maktum ve oğlu bütün şehre ve işletmelere ortak neredeyse "ruler of dubai" boru mu :)
    bizden +2 saat oldugu icin uykunuz gelmeyebilir alışana kadar
    otobüs durakları bile kapalı ve klimalı hele avmlerde üşüyebilirsiniz
    hemen aklıma gelenler bunlar oldu dubai diyince

• süper böyle konular şahane oluyor
  • Güzel miş ya
    Nereye gitsem diye düşünüyordum.
    Mantıklı olabilir
  • İlk uçakla Dubai'ye gidesim geldi. Bu mükemmel paylaşım için çok teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

İlk uçakla Dubai'ye gidesim geldi. Bu mükemmel paylaşım için çok teşekkürler hocam.

Al bendende o kadar , bizde integramız var piste çıkıp paslaşalım diyoruz adamlar orda lamborcini'yi rengarenk yapıyorlar , japonya 1 , dubai 2 , bende gitmeyi planlıyorum finansal durumlarımı düzeltir düzeltmez , biletler vs. hariç yanımıza 1000 lira alsak DH olarak gidebiliriz

• Bazı arkadaşlar Dubai yi o kadar beğenmiş ki şaşıyorum.Bizim ülkemiz gibisi var mı.
    Adam gibi nefes alamadığım yerde, en güzel araba benim olsa ne olur.
    Buz gibi suyun başında mangal yapmanın tadını dubaide alabilecek misiniz? Antalyalı olmayıp Antalyada yaşayanlar ne demek istediğimi anlarlar. Ömür bir serin esintiyi beklemekle geçiyor.

Ayrıca konu sahibi arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Bazı arkadaşlar Dubai yi o kadar beğenmiş ki şaşıyorum.Bizim ülkemiz gibisi var mı.
    Buz gibi suyun başında mangal yapmanın tadını dubaide alabilecek misiniz? Antalyalı olmayıp Antalyada yaşayanlar ne demek istediğimi anlarlar. Ömür bir serin esintiyi beklemekle geçiyor.

Hocam sıkılmadın mı bu muhabbetlerden?Değişik bir ülke görmek güzel olmaz mıydı?İnsanın hayata bakışı değişiyor,gelişiyor.O zaman Edirne'yi geçmeyelim, nasıl olsa bizim ülkemiz en iyisi.Zaten böyle bir ülkede en fazla 1-2 hafta kalınır,tatil yapılır,geri gelinir.Kimse oraya temelli gitmiyor ki,biraz perspekitifimizi genişletelim artık lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Bazı arkadaşlar Dubai yi o kadar beğenmiş ki şaşıyorum.Bizim ülkemiz gibisi var mı.

Valla antalya da çok sıcak be hocam.
  • THY için fiyat alan oldumu hiç ne kadar fiyat istiyorlar acaba.
  • Çektiğiniz fotoğraflar çok güzel görünüyür. Bu araplar lükse çok düşkün insanlar
  • otel odasının neden banyosuna yoğunlaştınız
  • bu arada rx 8 güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

bu arada rx 8 güzelmiş

Nerde? Göremedim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

bu arada rx 8 güzelmiş

Nerde? Göremedim ben.

yav saate baksana uyku ağır basıyor sanırım s2000 diyecektim karıştırmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

arkadaşım süper konu olmuş

bu kadar profesyonel fotoğrafları nasıl çektin bazılarında hayret ettim ve da açıkçası çok kıskandım dubaiye gitmiş olmanla beraber profesyonel fotoğrafçlığını , başarılar dilerim

yalnız araplar konusuna gelince , ben dubaiyi çok beğendim araştırmıştım zamanında baya , mimari açıdan müthiş bir yer fakat arapların sırf petrol parasını kullanmalarını hoş görmüyorum , somalide insanlar açlıktan ölüyor müslüman arapların kılı kıpırdamıyor , hala sanayide falan ilerleyemiyorlar teknolojide gerideler dubai hariç , dubaiye avrupalı eli değiyor büyük ölçüde , aşırı zenginliği hoş bulmuyorum , ayrıca arabistanda falan da müslümanlık çok antipatik olarak sergileniyor , dubai gibi yerler inşa etmekle bunlar düzelmiyor maalesef..

not : böyle konuları hayranlıkla takip ediyorum

Çok teşekkürler aslında durum şöyle 4 arkadaş gittik biz hepimizde farklı makineler vardı. Canon eos 450 Nikon D40 yani baktığınızda en net fotoğraflar nikondan çıkma onun dışında burj el khalfa dan çekilen fotoğraflar normal bir compact canon ile çekildi. Yani hangi fotoyu ben çektim tam hatırlamıyorum 10 gb foto çekmişiz 4 arkadaş :)

• Safari devam aslında çok fotoğraf varda arkadaşlar falan var onlara sormadan koymak istemiyorum.

Dubai İzlenimlerim ( Fotolu )

• Bu kadar kumun altında birşeylerin olacağı belliydi.

Bizde petrol çıkmadığı halde ülkenin sosyo-ekonomik durumu ile gelir dağılımıdaki adaletsizlik ortada, peki ya bizde de petrol çıksaydı, hem de az uz değil, çok petrol çıksaydı, neler olurdu acaba?

Düşünmek bile istemiyorum.
  • Sağolun paylaşım için,

Avrupa devletleri şu anda Afrikaya yardım için pek tınlamayan Arap ülkelerine çok kızğınlar, binlerce insan orda perişan halde bunlar 1000m yüksekliğinde Bina yapmaya devam etsin.

Güya Müslüman olarak geçinirler Dubaide en kral Fuhuş ticareti vardır, yabancı Kadınların kolay para kazanmak ilk terciğidir.
  • Ziyaret ettiğim ülkelerin hiç birinde zenginliği dubaideki gibi hissetmedim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.