Şimdi Ara

Dubai İzlenimlerim ( Fotolu ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
16
Favori
31.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

bizde oturalım burada vatan millet sakarya edebiyatı yapalım...arabaya lpg bağlayım hayatımızı tehlikeye atalım az yaksın diye kutu gibi arabalara mahkum olalım

Ulen bütün hayat arabadan ibaret mi orada çam ağacını dağı , tepeyi , dereyi rüyanda görürsün ancak !! Çöl orası çöl, suya para yetiştiremezsin

Vatan millet sakarya diyorsun?http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18507860.asp

Orada yaşıyacağıma burada Fiat 126 kullanırım daha iyi, fotoğraflar sadece ülkenin güzel yönlerini gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infernaltr -- 17 Ağustos 2011; 18:16:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: infernaltr

quote:

bizde oturalım burada vatan millet sakarya edebiyatı yapalım...arabaya lpg bağlayım hayatımızı tehlikeye atalım az yaksın diye kutu gibi arabalara mahkum olalım

Ulen bütün hayat arabadan ibaret mi orada çam ağacını dağı , tepeyi , dereyi rüyanda görürsün ancak !! Çöl orası çöl, suya para yetiştiremezsin

Orada yaşıyacağıma burada Fiat 126 kullanırım daha iyi, fotoğraflar sadece ülkenin güzel yönlerini gösteriyor.

orada dereye tepeye ihtiyaç yokki...ihtiyaç olsa onu da yaparlar...herifler doğayı değiştiriyorlar....

linkteki haber için ise göz göre göre şehit oluyorlar diyorum..bir kaç yüz km ötedeki yuvaları var ama biz hep defanstayız

• quote:

Orijinalden alıntı: infernaltr

quote:

@infernaltr

Doğru söze ne denir, Haremin varsa belki tahamül edebilirsin !

• Burdaki binalar binaysa arabalarda arabaysa bizim burdakiler ney aceba diye bir düşünce sardı şimdi fransayı felan gezdimde tabi dubai baya bi aşmış.
  •  Dubai İzlenimlerim ( Fotolu )

Dubai İzlenimlerim ( Fotolu )

• Süper resimler,farklı bir dünya oluşturmuş adamlar...
  • Bu arada gidecek olanlar varsa Abu Dabi'deki ferrari worlde mutlaka uğrasınlarhttp://www.ferrariworldabudhabi.com/
  • Süper paylaşım olmuş arkadaşım eline sağlık.

Japonlar Amerika gibi burayı da fethetmişler.
  •  Dubai İzlenimlerim ( Fotolu )

• Eyvallah.
  • Gercekten harika bir konu olmus, bende esim ve 6 yasimdaki kizim ile aralik ortalarinda 8 gun gitmeyi planliyorum. Gidenlerden ogrenmek istedigim bir kac sey var. 1-Araba kiralamayi dusunuyorum, trafik nasil idi araba kullandinizmi. ? 2- yiyecekleri nasil tavsiye edceginiz guzel yiyecekleri varmi? 3- markali giyeceklerin fiyatlari nasil ? cevaplar icin simdiden teskkurler.
  • Süper bir yer ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybel

merak ediyorum bu ülkede dizel araç yada ufak motorlu araç varmı gerçi az kaldı petrol bıtınce butun ulkeyı satarlar petrolden baska bişe yok !

babamın işi dolayısıyla birkaç kere gittim babamın 2004 model polosu var 7bin tlye felan almıştı

kira pahalılığı sebebiyle yan emirlik abu dhabiden dubaiye giden sürüyle insan var.

hocam dubai malllu gezdiniz dimi ? burj khalifanın hani o manzara yerinde camın tam dibine gidememiştim bide o akvaryumun içinden geçen cam tünel yapmışlar orası baya güzeldi

edit lüks olarak abu dhabi daha ilerde çünkü arap nüfüsü daha fazla

edit 2 oranın kışı buranın baharı gibi bazen biraz daha sıcak yazın gitmeyin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 19 Ağustos 2011; 1:41:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: king58

Gercekten harika bir konu olmus, bende esim ve 6 yasimdaki kizim ile aralik ortalarinda 8 gun gitmeyi planliyorum. Gidenlerden ogrenmek istedigim bir kac sey var. 1-Araba kiralamayi dusunuyorum, trafik nasil idi araba kullandinizmi. ? 2- yiyecekleri nasil tavsiye edceginiz guzel yiyecekleri varmi? 3- markali giyeceklerin fiyatlari nasil ? cevaplar icin simdiden teskkurler.

hocam hic kiralama ile uğraşmayın trafik vs cok düzenli ama taksi çok ucuz en azından yol arama kaybolma stresi olmaz
  • Çok güzel bir paylaşım teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: king58

Gercekten harika bir konu olmus, bende esim ve 6 yasimdaki kizim ile aralik ortalarinda 8 gun gitmeyi planliyorum. Gidenlerden ogrenmek istedigim bir kac sey var. 1-Araba kiralamayi dusunuyorum, trafik nasil idi araba kullandinizmi. ? 2- yiyecekleri nasil tavsiye edceginiz guzel yiyecekleri varmi? 3- markali giyeceklerin fiyatlari nasil ? cevaplar icin simdiden teskkurler.

Araba kiralamaları ucuz ama taksiler inanılmaz ucuz. Trafik diye bişey yok şehirde birazcık deira city de trafik olabilir onun dışında 6 şeritli otoban her yer. Yiyecekler alışveriş merkezlerinde güzel lübnan mutfaklarını ve hamur balığını tavsiye ederim. Markalı giyeceklerin fiyatları bura ile aynı ama aralık mart tarihleri arasında alışveriş festivali oluyor o dönemlerde indirimli olabilir. Elektronik için dubainin tahtakalesi olan el fahidi streete gitmenizi öneririm pazarlıkla 3 te biri fiyata düşürebiliyorsunuz telefonları vs.

• deniz ne kadar temiz öyle
  • paaylaşımlar süper çok teşekkürler gidip göresim geldi valla. . buarada para var huzur var arkadaş. .
  • Dubai'ye gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

Dubai'ye gidiyorum.

bende geliyom bekle :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.