Şimdi Ara

Dubai İzlenimlerim ( Fotolu ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
16
Favori
31.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an emirateste kampanya var gidiş dönüş 343 euro
  • Dehşet ül vahşet
  • Ne kadar çok yağ bulmuşlar öle
  • Muhteşem..Kesinlikle gezip görmeye gideceğim bir gün.
  • Mesajım bulunsun pc'ye geçince bakarım, güzel konuya benziyor hocam şimdiden eline sağlık
  • +18 olaylarını boş vermek lazım.
    Ceviz kırıcaz diye gidip aletin yarısını araplara bırakıp gelmek var işin ucunda.
  • Şubatta ordayım kısmetse tekrardan.
  • Bu fotoğraflara iyi bakın ve ibret alın. Yakında hepsi buharlaşacak..
  • 10 numara paylaşım olmuş
    teşekkür ederim
  • süper gerçekten muhteşem.Fotoğraflarda pek az mercedes var sls amg fotoğrafları ve slk yeni serisinin fotoğraflarını bekliyorum senden.Teşekkürler
  • Süper konu olmuş
  • @mert1905x

ohalık ne var dostum, para veriyorum fırsatı varsa kullanmak isterim elbette.
  • Paylaşım için çok teşekkürler. Çok emek var.

Fakat şahsi görüşüm, çok zevksiz, aşırılaşmış ve pek de gri bir şehir Dubai merkezi. Ne bileyim, ben beğenmiyorum bir türlü. Havuz dışında hiç bir şeyi ilgimi çekmedi. Ne turuncu-siyah Bentley, ne de Ferraril'lerin içine akşam akşam kafaya beyaz kuşak bağlayarak binen kıro Araplar..
  • güzel şehir yakıda gitme ihtimalim var fakat ben elektronik konusunda 1-2 şey sormak istiyorum..
    Elektronik alışveriş için bilgisayar, telefon, kamera v.s için nereleri gezmek gerekir en ucuz nerede bulabiliriz ?
    Türkiye'ye gelirken gümrükte sorun çıkıyormu elektronik eşya konusunda. mesela 2 bilgisayar alsak geçebilirmiyiz gümrükten ?
    tecrübesi olan bilen arkadaşlar varmı ?
  • Dubai'nin tahtakalesi olan al faidi streetten çok ucuza elektronik eşya alabilirsiniz. Pazarlık yapmanız gerekiyor. Pazarlıkla acayip düşüyor fiyatlar. Alışveriş merkezleride ki fiyatlar ucuz değil. Al faidi streete gitmeniz lazım. Şöyle ki çantanızı açarlarsa sıkıntı olur yoksa herhangi bir sıkıntı olmaz. 7 tane xbox 5 tane phone 7 getirdik herhangi bir sıkıntı olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Bazı arkadaşlar Dubai yi o kadar beğenmiş ki şaşıyorum.Bizim ülkemiz gibisi var mı.
    Adam gibi nefes alamadığım yerde, en güzel araba benim olsa ne olur.
    Buz gibi suyun başında mangal yapmanın tadını dubaide alabilecek misiniz? Antalyalı olmayıp Antalyada yaşayanlar ne demek istediğimi anlarlar. Ömür bir serin esintiyi beklemekle geçiyor.

Ayrıca konu sahibi arkadaşa teşekkürler.

Trafik tabelası gibi oldu artık bu bizim ülkemiz edebiyatı...
    Siz gene insaflısınız başkaları direk vatan haini ilan ediyor bizim gibi farklı kültür meraklısı, yabancı ülkeleri görmek isteyenleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janissary.

Dubai'nin tahtakalesi olan al faidi streetten çok ucuza elektronik eşya alabilirsiniz. Pazarlık yapmanız gerekiyor. Pazarlıkla acayip düşüyor fiyatlar. Alışveriş merkezleride ki fiyatlar ucuz değil. Al faidi streete gitmeniz lazım. Şöyle ki çantanızı açarlarsa sıkıntı olur yoksa herhangi bir sıkıntı olmaz. 7 tane xbox 5 tane phone 7 getirdik herhangi bir sıkıntı olmadı.

çantayı açılması şansınamı kalmış bişey yoksa açtırmamak için bişeyler yapmak gerekiyormu :) ben gittiğimde fotoğraf mak. laptop ve kamera almak istiyorum. giden bi tanıdığın dediğine göre çantaya 2 dizüstü 2 kamera koymuş gördükleri halde hiç bişey dememişler. birde oradan iphone getirsek burada kullanabiliyormuyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elegance_ -- 12 Kasım 2011; 20:28:20 >
  • Yapan yapmış adamlar AMG lere M lere biniyor.Maybachler Panameralar suni ama oraya göre güzel hayat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elegance_

quote:

Orijinalden alıntı: Janissary.

Dubai'nin tahtakalesi olan al faidi streetten çok ucuza elektronik eşya alabilirsiniz. Pazarlık yapmanız gerekiyor. Pazarlıkla acayip düşüyor fiyatlar. Alışveriş merkezleride ki fiyatlar ucuz değil. Al faidi streete gitmeniz lazım. Şöyle ki çantanızı açarlarsa sıkıntı olur yoksa herhangi bir sıkıntı olmaz. 7 tane xbox 5 tane phone 7 getirdik herhangi bir sıkıntı olmadı.

çantayı açılması şansınamı kalmış bişey yoksa açtırmamak için bişeyler yapmak gerekiyormu :) ben gittiğimde fotoğraf mak. laptop ve kamera almak istiyorum. giden bi tanıdığın dediğine göre çantaya 2 dizüstü 2 kamera koymuş gördükleri halde hiç bişey dememişler. birde oradan iphone getirsek burada kullanabiliyormuyuz ?

Türkiye'ye giriş yaparken rastgele seçiyolar. Abartmadığınız sürece sorun olmaz. İphone burada kullanabilirsiniz. Orada ingiltere çıkışlı iphonelar satılıyor herhangi bir kilit yok. Al Fahidi streete gidin. Gitmişken Golden Fork ta hamur balığı yiyin :). Bu arada dubai de çakma ürün satarken size söylemeleri gerekiyor. Zaten dubai de kendinizi acayip derecede güvende hissediyorsunuz. Suç oranı çok düşük kimse kimseye korna bile çalmıyor. AVM lere girerken kontak anahtarı üzerinde çalışır vaziyette araçları bırakıp gidiyorlar vs...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.