Başlık kirliliği olmaması açısından gündemden düşen bir konu altında mesajımı yazmıştım ancak pek dikkat çekmedi sanırım. Aynı mesajımdan alıntı yaparak yeni konu açmak durumunda kaldım, önerilerinize ihtiyacım var.
quote:
Orjinalden alıntı: serkanuser
5 martda iş ile ilgili dubaiye gidiyorum kısmetse ve ilk gidişim. Elektroniğin ucuzluğu herkesin dilinde... Ben de gitmişken birşeyler alayım diyorum.
Buranın Tahtakale'si orada neresi oluyor mesela? Bunun dışında bilmem gereken, dikkat etmem gereken konular varsa da tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Hem fotoğraf makinesi hem de kamera özelliğinde uygun fiyatlı hangi marka ve modeli önerirsiniz? Bu konulara çok çok yabancıyım. Forumu araştırdım ama genellikle teknik dilden konuşulduğundan bir şey anlayamıyorum. Profesyonel bir şey değil istediğim. İlgim dışı bir konu güzel çeksin yeter işte...
Bunun yanında cep telefonu da düşünüyorum ancak son çıkan kanundan sonra şüphelerim var. Oradan aldığım telefonu burada nasıl kullanabilirim?
5 marta az bir zaman ver bence tüm konsantrasyonunuzu alacağınız modeli seçmeye ve optimum vereceğiniz fiyatı tespit etmeye ayırın, mekanın bulunması vs detay konular uçakta hostese sorsan bile söylerler diye düşünüyorum.
bol bol surf yapın ve okuyun sonuçta insanlar sayfalarca tavsiye yazamaz ve şunu al dedikleri için de kamera alacak değilsiniz herhalde.
kolay gelsin
elektronik ilgim dışı olunca araştırmadan çok tavsiyeye oluyor insanın...
laptop al. kamera falan artık cebe girdi... laptopu satıp istediğin şeyi inceleyerek türkiyeden temin edersin.
teşekkürler laptop' umu yeni aldım daha amacım ticaret değil. Cep telefonu ve kamera istiyorum sadece...
Oradan alacağım telefonu burada kullanabiliyor muyum acaba?
Bu arada açtığım başlık neden KONU DIŞI olarak algılandı anlayamadım. Benzeri birçok başlık "Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar" bölümündeyken benim ki neden buraya taşındı anlamadım....
Bu konu hakkında bu forumdan daha iyi bilgi ve öneri alabileceğim bir yer olmadığını düşünerek foruma yazmıştım halbuki...
quote:
teşekkürler laptop' umu yeni aldım daha amacım ticaret değil. Cep telefonu ve kamera istiyorum sadece...
Oradan alacağım telefonu burada kullanabiliyor muyum acaba?
Bu arada açtığım başlık neden KONU DIŞI olarak algılandı anlayamadım. Benzeri birçok başlık "Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar" bölümündeyken benim ki neden buraya taşındı anlamadım....
Bu konu hakkında bu forumdan daha iyi bilgi ve öneri alabileceğim bir yer olmadığını düşünerek foruma yazmıştım halbuki...
tabiki fakat dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var. 1-telefonun imei numarası faturada yazacak. 2- faturanızı türkiye'ye giriş yaparken gümrük memuruna onaylattıracaksınız. Ürünün değeri 300 euronun altındaysa sözlü tutanak tutualacak, 300 euronun üstündeyse yazılı tutanak tutulacak. 3-Pasaportunuzda giriş çıkış damgası olacak. (bu illaki oluyor demeyin amerikadan bir misafirimiz geldi telefonu haliyle çalışmadı turkcell bayisine gittik bi baktık pasaportunda giriş damgası yok. olmaz birşey ama oldu ve telefonunu kullanamadı.) onun için dikkat edin siz. 4-bu belgelerle turkcell bayisine gidin gerisini onlar halledeceklerdir.
yanlız dubai alışveriş festivali kaçtı.ocak ayında yapılıyor ve fiyatlarda %50 ye varan indirimler oluyor bu arada çölde safariyi unutmayın.50 dolara akşama kadar gezdiriyorlar sizi land cruiserla. yeter artık inecem oluyorsunuz.
İlginize teşekkür ederim. Sayenizde telefonla ilgili aydınlanmış oldum. Gezi içinde önerilerinizi dikkate alacağım.
Sanırım en uygun fiyat "Deira City Centre" da oluyormuş... Orayı ziyaret etmek gerekiyor. Bu arada hem fotoğraf makinası hem de kamera özelliğinde uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir ürün var mı? Başlık taşındığı için ancak KONU DIŞI olarak sorabiliyorum. İlgili arkadaşların ne kadar dikkatini çeker şans artık...
quote:
İlginize teşekkür ederim. Sayenizde telefonla ilgili aydınlanmış oldum. Gezi içinde önerilerinizi dikkate alacağım.
Sanırım en uygun fiyat "Deira City Centre" da oluyormuş... Orayı ziyaret etmek gerekiyor. Bu arada hem fotoğraf makinası hem de kamera özelliğinde uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir ürün var mı? Başlık taşındığı için ancak KONU DIŞI olarak sorabiliyorum. İlgili arkadaşların ne kadar dikkatini çeker şans artık...
Elektronik için Al Fahiti Street denen bir yer var oraya gidin. Deira bir semt ama bizim Tahtakale gibi bir semt yani hep çin malı şeyler var. Zaten her tarafta alışveriş merkezleri var. Ayrıca size Dubai'deki ortalama fiyatları görebileceğiniz bir websitesinin adresini PM ile gönderiyorum. Madem Konu Dışıymış sizin konunuz bizde ciddi konuları konu dışında görüşmeyelim. Ama şunu söyleyeyim mutlaka ama mutlaka pazarlık yapın bazen yarı fiyatına bile alabilirsiniz.
çok teşekkürler, özel mesajınızı da aldım
Bu arada hem fotoğraf makinası hem kamera özelliğine camcorder mı deniliyor.
al birtane sirocco yeter
quote:
Orjinalden alıntı: GREvV
al birtane sirocco yeter
quote:
Kim dedi sana Deira City Center Mall'un en uygun fiyatlı olduğunu? Deira veya Bur Dubai'de aldığın şeyin daha ucuz olduğunu görünce dumur olma sakın? Demem o ki, Deira ve Bur Dubai elektornikçilerini bir dolaş. Alış merkezleri bunların üzerine 150 - 200 dhs koyup öyle satıyor. Sen nerden biliyorsun diyorsan 1 yıldır Dubai'de yaşıyorum. Alışveriş festivali ve bilişim fuarı bitti yanlız. Geç kaldın. Eski ucuzluk ta pek kalmadı. Masa üstü sistemler Türkiye'den daha pahalı. Ama cep telefonu ve fotoğraf makineleri uygun fiayatalar. Alabilirsin. Ayrıca KDV saçmalığını yok burda. Üzerinde ne yazıyorsa o. Deira ve Bur dubaide pazarlık yap. Alışveriş merkezlerinde pazarlık pek yapamazsın. Hadi sana iyi alışverişler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme