Şimdi Ara

Dubstep & Techno için 2 kulaklık seçeneğim var hangisini önerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.noisymotel.com/product.asp?ProductID=291

Fischer Audio Enigma V2
    http://www.noisymotel.com/product.asp?ProductID=129

Tavsiyeler üzerine bunlardan birini almayı düşünüyorum eğer daha iyi bir ( deneyimle ) tavsiye verecek biri olursa onada açığım Bütçemi 150 tl olarak belirledim

(not ) : Cks serisinden önermeyin sizden rica ediyorum çünkü cks77 modelini kullanıp soğudum ondan bugünde bozuldu hiç üzülmedim açıkçası yorumlarınızı bekliyorum.

• Cks77 den neden soğudunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuncay_d T kullanıcısına yanıt
    Basslar hiç tatmin edici değilde halbuki forumda bilmiş kişiler sürekli övüp durdu kulaklığı aldığımda normal karşıladım aradan 2 ay geçti geçince tam bir hüsrana uğradım ses açınca yırtılma mı dersin bassların davul gibi dan dan vurmasımı dersin bu yüzden işte

gerekirse bütçemi 200 - 250 yaparım yeterki bana en kaliteli bassı versin kafa yormadan tabi davul gibi sesi kimse istemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rontexon

Basslar hiç tatmin edici değilde halbuki forumda bilmiş kişiler sürekli övüp durdu kulaklığı aldığımda normal karşıladım aradan 2 ay geçti geçince tam bir hüsrana uğradım ses açınca yırtılma mı dersin bassların davul gibi dan dan vurmasımı dersin bu yüzden işte

gerekirse bütçemi 200 - 250 yaparım yeterki bana en kaliteli bassı versin kafa yormadan tabi davul gibi sesi kimse istemez.

İlginç, muhtemelen cks77 bozuktu yada orjinal değildi, neyse kötü bir tecrübe olmuş sizin için, daha güçlü ve kaliteli bass ı en az ie8 yada ie 80 almalısınız, onların ikinci el fiyatlarıda ( orjinalini bulmak mesele ) 500 TL civarı.

Dinlemedim fakat, Dunu dn23 ü de bass larıyla övüyorlar.

Müzik çalar olarak ne kullanıyorsunuz ?

• tuncay_d T kullanıcısına yanıt
    Sansa clip + kullanıyorum

Bu arada bahsi geçen Dunu dn23 mü yoksa benim link verdiğim fischlerlardan ımı alsam pişman olmam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rontexon -- 24 Ocak 2015; 21:49:06 >
  • quote:

Bu arada bahsi geçen Dunu dn23 mü yoksa benim link verdiğim fischlerlardan ımı alsam pişman olmam ?

Fischeri de dinlemedim, okuduğum kadarıyla o da iş görür gibi, bass şiddeti cks77 den biraz az sanırım

• quote:

100$'a kadar en iyi bas kulaklığı, dn-23. Yalnız dikkat, kayıt seçer, üst midleri biraz serttir ama güçlü çıkışlı daplarda mükemmel ses verir, ben qa360 ile dinliyorum.

• VSD3 de olabilir.

Forumda bilmiş kişiler övüp duruyor gibi yaklaşım tarzınızda hiç hoşuma gitmedi. Müzik göreceli kavramdır, kimse sizin müzik anlayışınızı ve zevkinizi tam olarak bilemez.Bugüne kadar çok övülen modeller arasında beğenmediklerim benimde oldu. Çıkıpta kimseye bunu neden seviyorsunuz demedim.
  • oguzhan kullanıcısına yanıt
    Biraz sert mizah kullandığım için özür dilerim ama dışardan görünen budur kulaklık tavsiyesi isteyen arkadaşlara 10 kişiden 7 si cks77 diyor hayır kullanan varmı bu kadar sanmıyorum hadi diyelim saydım hepsi mi bu adamın söylediklerinin tam karşılığında bu kulaklığı tavsiye ediyor
  • quote:

Biraz sert mizah kullandığım için özür dilerim ama dışardan görünen budur kulaklık tavsiyesi isteyen arkadaşlara 10 kişiden 7 si cks77 diyor hayır kullanan varmı bu kadar sanmıyorum hadi diyelim saydım hepsi mi bu adamın söylediklerinin tam karşılığında bu kulaklığı tavsiye ediyor

CKS77 modelinin son zamanları zaten. Yakında kalkacak ve piyasada sahtesi bolca mevcut. Ebay üzerinden kutulu versiyonu alınabilir.
  • oguzhan kullanıcısına yanıt
    Forumda cks77 modelini satan birinden almıştım yanılmıyorsam eastwood nickli biri ondan aldım eğer çakma sattıysa bana tekrardan bu sözler için özür dilerim
  • quote:

Forumda cks77 modelini satan birinden almıştım yanılmıyorsam eastwood nickli biri ondan aldım eğer çakma sattıysa bana tekrardan bu sözler için özür dilerim

Kutusuz ürünlerin arasında bile kalite farkı var. Kimin çakma, kimin kaliteli replika sattığını vs. bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.