Bildirim
JBL GT5-12 Mi Yoksa CS1214 mü çok kararsız kaldım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Kardeşim Ben senin yerinde olsam GT5 alırdım hem şekli güzel ve kaliteli cs1214'ün Yanında Daha iyi Perfomanslı :)
Yinede Sen Bilirsin :)
GT5-12 :
275 Watt RMS
1100 Watt Peak
4 Ohm
12'' 30 cm
90 dB
27-450 Hz
Tek Bobin
Cs1214 :
250 Watt RMS
1000 Watt Peak
4 Ohm
12'' 30 cm
90 dB
32-200 Hz
1-1/2 Bobin -
Araştırıyorum 1 haftadır İkiside aynı gibi bi fark yok ama fiyatı bakımından daha yeni oluşundan cs1214 daha iyi gibi geldi ama gt-5 12 daha hoşuma gitii ama eski bi ürünü jblnin nasıl bir seçim yapsam hala karar weremedim :S genede dinleyenler daha iyi bilir -
Alttaki subun frekans araligi daha az bilindigi gibi sublar dusuk frekanslari calarlar yuksek frekanslari comp yada coaxieller calar o nedenle alttaki daha iyi gibi ayrica peak degeri sizi yanilmasin o hoparler 1000 w degerini 10 sn surekli versin yanar zaten .rms yani ortalama guc demek daha dogrusu .rms degerlerin hangisi senin amfine uyarsa onu almalsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 13 Kasım 2012; 19:21:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amfinin verdiği çıkış gücü o iki bastan hangisine yakınsa o bass daha iyi çalar . -
GT5-12D Aldım Arkadaşlar Gt5-12 ile cs1214 tek bobin Çift bobin olarak araştırdıktan sonra Sonunda Alabildim Bi amfi ile denedik muhteşem bir sesi war Fiyat performans mükemmel alacak arkadaşlar fiyat adana mısır çarşısından aldım 170 lira kabinle birlikte -
GT5-12 diğerine göre daha iyi tonlamaya sahip, şiddet olarak çok yakın cihazlar. Bence ikisi arasından iyi bir tercih yapmışsın.
İkisinide kullandım tavsiyem 200rmsten daha az güç girme bu sublara yoksa verim alınamıyor. Güle güle kullan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X