Bi tanıdığım bu sene lysye giriyormuş da, dudullu tarafında dersane tavsiyesi istedi benden. Cemaat dersanelerini istemiyorum dayanamam dedi. Final -Fen bilimleri - Uğur demeden önce buraya bir sorayım dedim, oralarda oturup önerisi olan var mıdır?
hocam bir üniversiteli olarak tercihim ya fen bilimleri ya da ümraniye final dersanesi
Karşim ben 2. kez bu yıl sınava girdim. Sana açık ve net bişey söleyim. Dersane bi halta yaramıyo. Arkadaşın aşırı derecede inek değilse inan yaramıyo. Ben verdiğim paraya yanıyorum gerçekten. Heleki arkadaşın 4. sınıfta her gün 6 konu geçcekler. Ve konular çok aşırı yüzeysel anlatılcak. Sana samimi sölüyorum %100 bişeye yaramıyo. İnsana aykırı zaten bi günde 6 konuyu görüp evde geri kalmadan onla ilgili verilen kitapları çözmek. Artık kanun var zaten istenilen dersanenin aylık yaptığı sınava dışardan katılabiliyosun. Dediğim gibi dersane sadece aşırı ineklere yarıyo çünkü dersaneden ayrılmıyo adamlar geriye kalanlar ise ödedikleri boşuna parayı 1. olanların ödüllerine harcıyo.