Mezun senesi için İzmit'te kaliteli dershane arıyorum. İyi öğrencilerin burayı tercih ettiğini duymuştum. Biraz geç kaldım sanırım ama evde psikolojimi toparlayamayacağımı fark ettim. Bilgi köprüsü nasıldır İzmitli kardeşlerim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İzmit dershane tavsiyesi : Bilgi Köprüsü
-
-
paran bolsa doğru cevabı öneririm yoksa bilgi köprüsü de hocaları bakımından baya iyi bir kurum
-
Açıda iyi gibi bizzat gitmedim ama ücretleri yüksek şuan ki fiyatı 30K civarıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru cevabı hiç duymadım hocam. Açıkçası benim çevrem çok iyi değil ama Kocaeli fenlilerin falan bilgi köprüsüne gittiğini duymuştum. Orası önerildi bana
Hocam bende kocaeli fen çıkışlıyım dc bilgi köprüsü ve fen bilimlerini gidildi özellikle benim dönemimde. Doğru cevap bir tık tuzludur ama imkan olarak diğerlerinden daha iyiydi ama ekstra ilgiye ihtiyaç yok hocalar iyi olsun denemeleri bol olsun diyorsan bilgi köprüsü güzeldir bende bilgi köprüsündeydim 12. sınıfta pek gitmemiş olsam da hocalarına kefil olabilirim.
-
Bilgi köprüsü denemeleri geçen sene güzel değildi paraf ve türevlerini dayandılar ama sınav havası açısından güzel ve seviye çok iyi orada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sıkıntıymış hocam ya denemelerin kaliteli olması lazım
Hocam şu 18. Olan çocuk sizdenmiş galiba. Tanıyo musunuz nasıl biriydi nereyi seçti ne yaptı
Aga benim arkadaş nefret etmişti ama kötü sıralama yaptı belki yanlış tespit yapmıştır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boğaziçi bilgisayara gittiğini biliyorum onun dışında bilgim yok iki üst dönemiydim o yüzden tanışmadık hiç
-
Valla öneren de var bilmiyorum bizzat ben de gitmedim.
Güncel.
Merhabalar ben İzmit’te denemeleri iyi bir etüt arıyorum. Tavsiyeniz nedir ? ACİLL cvp verirseniz sevinirim
Bilgi köprüsü bu sene kitapları güzel demiştiler bir bakabilirsinz.
Hocam siz en son tıp bırakıp pc geçmiyor muydunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X