Şimdi Ara

Düğmeye basınca PC açılmadan kapanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
73.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şimdi tane tane anlatır mısınız?
    XP kurdunuz ve driver istiyorsunuz?
    Eğer durum bu ise HD graphics'i seçeceksiniz ve 4XXX series olanı indireceksiniz.
    XP 32 bit yada 64 bit olabilir bilgisayara sağ tıkla özellikler yapın ve indirin.
    Edit: Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damenda -- 11 Ağustos 2016; 15:07:47 >
  • Şimdi önceden ben vista home basıc kullaniyodum arkadaştan usbyle win 7 Ultimate 64 bit attım ekran kartımın pervanesi kırılmıştı onu değiştirdim yenisini taktım ama 4600 series guncellenmiyodu Vista'nın atı cdsini vardı içinde Xp de var vista kötü diye Xp nin driver kurulumunu başlattım kurdum 4600 yüklendi onun dışında amd sitesinden Manuel olarak indirdim desktop graphic atı radeon HD 4xxx serisi bunu kurarkende aygıt yükleme hatası veriyo yuklenmiyo ekran titremiyo sürücüleri yuklenmiyo güvenli modda kuruyodum belki o yüzdendir atikmpag.sys mavi ekran hatası veriyo normal baslattigimda pcyi açarken beko yazısı ekrana gelmeden windows direk basliyo sonra hata veriyo biliyorum kafanı karıştırdım 😕

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaryseOuellet kullanıcısına yanıt
    Windows 7 kurup sonra xp driverını kurdun?doğrumu.
    Sonrada netten win 7 driverını indirip kurdun?
    Bu ikisini doğrumu anladım.

• Başta sitesinden kurdum güncelledim ama görmüyordu driveri slimdriverla driver boosterla bile bulmuyodu atı radeon 4650 series yukleniyodu hep lole girdigimdede sinyal yok hatası veriyodu uyumsuzluktan bende sonra driverleri kaldırıp xpninkini kurdum driveri buldu şimdi iyi ama pc mavi ekran veriyo

• MaryseOuellet kullanıcısına yanıt
    Laptop mu kullanıyorsunuz acaba?
    Mobility ekran kartı olabilir sizin.
  • Masaüstü kullanıyorum mobility olabilir derken ? Youtubede lol videoları izliyorum can sıkıntısından 😢 bi an önce duzelseydi şu bilgisayarof

• Mesajım bulunsun ve son mesaja bakacaklar için söylüyorum, başlıktaki konu biraz önce ev arkadaşımın başına geldi, psu değiştirdik çalıştı.
  • Konu 6nci yılında hortlamis :) bu sorunun genelde PSU kaynaklı olduğu bir kez daha anlaşıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorp1725 -- 12 Mart 2017; 10:35:37 >
  • Valla hocam aynı sorun bende de var ama bu makina kendini 20 dk bırakayım açılıyor ya yüklü voltaja karşı koruma alıyor yada

ısınıyor soğutmak için böyle bir şeye başvuruyorlar

• Tahminime göre sorun nem yüzünden kaynaklanıyor aşırı nemlenme bu sorunu yapıyor bunun için rütübet ve nem giderici koruyucular var yeni bir psu alarak çalışabilir fakat sorunun sıcak aylarda tekrarlaması olası
  • Arkadaşlar ben de şöyle bir sorun oluştu. Power tuşuna basıyorum PC tam açılıyor, elektrik kesiliyor hemen ardından tekrar açılıyor. Yani bios dan bir ayar yaparsınız sonra kaydedip çıktığınızda PC kendini kapatıp tekarar açar ya aynen öyle birşey oluyor çözümünü bilen var mı? İşlemciye oc yapmıştım hiç öyle olmamıştı dün gece elektrikler gitt PC kapalı olduğu zaman da gitti o yüzden olmuş olabilir mi?

• arkadaşlar bu sorun her şeyden olabilir ama arkadaşların dediği gibi genel olarak PSU dan kaynaklı ve buna sebep olan ise ısı olma ihtimali yüksek gibi görünse de buna bağlı olarak rutubetli, nemli, çok soğuk bir ortam ve buna bağlı olarak bilgisayarın bir kaç gün çalışırılmaması da neden olabilmektedir.

yapmanız gereken ilk olarak en az bir saat boyunca açılıp açılıp kapanması anınını tekrarlamasını beklemek ve sonra kendiliğinden de açılabilir yada siz fişi söküp tekar basınız açılma ihtimali yüksek.

kesin çözüm değil fakat genel olarak bunlar işe yarar. yaramaz ise. ram lerin yerlerini değiştirin temizleyin tek tekdeneyin. yeni bir psu almadan önce denemeler yapın..

işlemci ile alakası yok. anakart ile alaksı yok. fakat bios pilini çıkarıp takın faydalı olacaktır.

ve bunun nednlerindenbir tanesi de zaman için HDD kaynaklı olduğunu unutmayın..

bilgisayarınız aniden kapanıyor ise, kendi kendine açılıp bir süre sonra kapanıyorsa hemen diğer parçalara dalmayın. psu değiştirin elinizde varise deneyin çokbüyük ihtimal.. bu durumlarda psu kaynaklı.. mavi ekran hatası donma, vs vs vs yani kısaca.. hiç aklınıza gelmeyecek parça olan PSU ASLINDA TÜM PARÇALARIN BEYNİDİR.

not: GENEL OLARAK PSU KAYNAKLIDIR..

• Soru güncelse hort yok demektir.

Kasanın arkasındaki usb slotuna wifi adapteri ile download yapmaya yada bir flash bellek takıp yazdırmaya başlayınca bilgisayar kapanıyor
    Tekrar powera basıncada 1sn açılır gibi oluyor açılmıyor
    Powerın vaviyen anahtarını kapatıp 5sn bekleyince tekrar açılabiliyor
    Fark ettiğim diğer bir şey ise kasanın arkasındaki 4 usb slottan üst 2’li de bu sıkıntı %70 daha çok yaşanıyor
    Çözüm ve önerilerinizi bekliyorum

• Bios güncellemesi sonra power tuşuna basıyorum açılıyor hemen kapanıyor sonra tekrar açılıyor ve sistem çalışmaya başlıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.