Şimdi Ara

Düğünde bu giyilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın bi akrabamızın düğünü var. Bende böyle giyineceğim. Nasıl acaba. Üstümde beyaz bir gömlek olacak.  Düğünde bu giyilir mi?
     Düğünde bu giyilir mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Düğünde, Kınada ve Nişanda Beyaz Giyilir mi?

Düğünler, kına törenleri ve nişanlar özel etkinliklerdir ve uygun kıyafet seçimi bu kutlamaların önemli bir parçasıdır. Beyaz renk, saflık ve yeni başlangıçların sembolüdür, ancak her etkinlik için uygun olup olmadığı konusunda bazı geleneksel kurallar vardır.

Düğünde Beyaz Giyilir mi?

Genellikle gelinin düğünde beyaz giymesi beklenir. Beyaz, gelinin saflığını ve masumiyetini temsil eder. Konukların beyaz giymemesi önerilir, çünkü bu gelinin öne çıkmasını engelleyebilir ve saygısızlık olarak algılanabilir.

Kınada Beyaz Giyilir Mi?

Kına törenlerinde gelin ve damat genellikle kırmızı veya bordo gibi canlı renkler giyer. Konukların beyaz giymesi uygundur, çünkü bu renk saflığı ve yeni başlangıçları sembolize eder ve kutlamanın neşeli atmosferine katkıda bulunur.

Nişanda Beyaz Giyilir Mi?

Nişan törenlerinde beyaz giymek tartışmalı bir konudur. Bazı kültürlerde beyaz, nişanlının saflığını ve bekaretini temsil ettiği için uygun kabul edilir. Ancak diğer kültürlerde, beyaz gelinin düğün gününe saklanması gereken bir renk olarak görüldüğü için beyaz giymekten kaçınılır. Konukların tercihini öğrenmek ve saygısızlıktan kaçınmak için nişan sahibini önceden bilgilendirmek her zaman en iyisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • nişan olsa giyilirdi, kınada da giyilir ama düğünde giyilmez malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_web -- 10 Temmuz 2016; 0:55:22 >
  • Giyilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_web

nişan olsa giyilirdi, kınada da giyilir ama düğünde giyilmez malesef.

Neden hocam? Fazla gösterişi sevmiyorum. Takım elbise ceket falan bana göre değil malesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla senin ailenin ve karşı tarafının beklentesi nasıl bilmiyorum ama en son gittiğim düğüne benzer bir stil ile gittim yani sorun filan olmadı. Canvas pantolon ve bir gömlek giydim o kadar, ayakkabımda deri spor kahverengi adidas ayakkabısıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 10 Temmuz 2016; 1:03:11 >
  • İyi bence ya,çok yakın akraban değilse fazla süse püse gerek yok.Burdaki 2k'lıları dinleme,daha sünnetini olmamışlar var aralarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Kına Gecesinde giyilebilir.

Onun dışında sakın başka bir yerde ve platformda deneme ve giyme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • giyilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.