Şimdi Ara

duke 200 top speed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 138km de titreşim ne durumdaydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

138km de titreşim ne durumdaydı?

titreşim pek yok ama 136 dan sonra hız kesici devreye giriyor ve hafifden tekleme yapıyor
  • Motosikletin cok guzel gorunuyor oncelikle onu soyleyim :) duz yolda guzel bir sonucmu bilemiyorum aslinda biraz şaşırıyorum . Bende cbr 125 var 2015 açık egzoz biliyorum ibrede gosterilen hizin gercek olmadigini ibrede 154 gps ile 136 km hıza ulastim hafif egimli bir yolda .. senin aldigin sonucun gpsle ayni oldugunu dusunuyorum bir abartma yok ve egimsiz bir yolda gibisin ikisini kiyaslamak dogru olmaz . Benim asil merak ettigim tork nasil hizlanma nasil 100 kmye kac saniyede ulasiyor cekisi nasil . Biraz beni bilgilendirebilirmisin Ben mesela 100 km ye 14 saniyede ulasiyorum iyi bir performans sayilir 125 cclik motosiklete gore .. 200 cclik bir motosiklet nasil bir sonuc veriyor merak ediyorum .. tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkWane1914-

Motosikletin cok guzel gorunuyor oncelikle onu soyleyim :) duz yolda guzel bir sonucmu bilemiyorum aslinda biraz şaşırıyorum . Bende cbr 125 var 2015 açık egzoz biliyorum ibrede gosterilen hizin gercek olmadigini ibrede 154 gps ile 136 km hıza ulastim hafif egimli bir yolda .. senin aldigin sonucun gpsle ayni oldugunu dusunuyorum bir abartma yok ve egimsiz bir yolda gibisin ikisini kiyaslamak dogru olmaz . Benim asil merak ettigim tork nasil hizlanma nasil 100 kmye kac saniyede ulasiyor cekisi nasil . Biraz beni bilgilendirebilirmisin Ben mesela 100 km ye 14 saniyede ulasiyorum iyi bir performans sayilir 125 cclik motosiklete gore .. 200 cclik bir motosiklet nasil bir sonuc veriyor merak ediyorum .. tesekkur ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.