Şimdi Ara

Mad Catz R.A.T.7 Gaming Mouse 250 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Mad Catz R.A.T.7 Gaming Mouse 250 TL
    Sıfır aldım 1 ay kadar kullandım. Hersey saglam ve temiz durumdadır. 250 TL

official Site :http://www.madcatz.com

Güncel Fiyat : https://urun.n11.com/mouse/mad-catz-rat7-gaming-mouse-for-pc-and-mac-P109638766?cid=604001&gclid=CjwKCAiA4vbSBRBNEiwAMorERykXf8iowMBlcwe_OsFJeIyiTjceUBxis_RYHFA00LIOiS_3bNZDUBoCZEUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Mad Catz R.A.T.7 Gaming Mouse  250 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sivas Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paylaştığın ürün bir kere rat 9 ikincisi amazon da 130 $ a geliyor ayrıca yeni nesil rat lar fiyat olarak eski nesillere oranla daha uygun özetle hayırlı satışlar
  • Rat 9 oldugunu idda ediyorsunuz ama kutu üzerinde de mouse un üzerinde R.A.T 7 yazıyor ayrıca faturada da öyle.
    Madem fiyatlar düşük bizde aşağıya çekeriz.Mad Catz R.A.T.7 Gaming Mouse  250 TL

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ajnapor kullanıcısına yanıt
    Arkadaş paylaştığın ürün demiş, sattığın ürün dememiş. Verdiğiniz linkteki ürün sizdeki ürün değil, onu demek istiyor.
  • Cok kolay bozulan bir marka ama nette birsuru kisi dert yanio

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Neticede arkadaşın sattığı üründür, ayrıca mouse pek popüler. O yüzden potansiyel müşterilerin aklında soru işareti oluşsun istemem ama denemeden alınmayacak bir mouse bu RAT serisi. Ben de popüleritesine istinaden üç ya da dört yıl kadar önce almıştım, o kadar farklı mouse kullanmış biri olarak bir türlü alışamadığım tek mouse budur.

Bir deneyin öyle alın derim. Elinize uymuyorsa ya da rahat değilseniz başka markalara yönelmelisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sensör sorunlu hem rat7 hem 9 kullanmış biri olarak malzeme kalitesine diyecek sözüm yok ama o saçmalayan sensörler meşhur
  • Birkere alışırsanız birdaha vazgeçmesi zor. şuan 4. rat 9'u kullanıyorum lanet olası lazeri bozuldukça gidip yenisini alıyorum. Diğer mouse'lar oyuncak gibi kalıyor elde. Malzeme kalitesi muazzam, kesinlikle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.