Şimdi Ara

Duke Nukem : Trilogy [2009 Sonu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GDC09'da Tanıtıldığı Üzere Efsana Duke Nukem PSP'lerimizede Geliyor.

+ Duke Nukem Trilogy: Duke Nukem Critical Mass, Duke Nukem Chain Reaction ve Duke Nukem Proving Grounds Adı Altında 3'leme Şeklinde Olucak.

+ Şuan Aşağıda Gördüğünüz SS'ler Duke Nukem Critical Mass'ın Alpha Versionu ve Geliştirilmeye Devam Ediyor.

+ DS Versionundan Farklı Olarak Şiddet Sahneleri Daha Bol Olucakmış. Bu yüzden DS Versionu "Teen" Etiketi İle PSP Versionu "Mature" Etiketi İle Piyasaya Sürülecekmiş.

+ Oyun 36 Level Olucakmış. Yaklaşık 12 Saat Üzeri Bi Oynanış Süresi Sunucakmış.

+ 2009 Sonlarına Doğru Çıkıması Planlanıyormuş.

İşllh Fos Çıkmaz Yeni Ekran Görüntüleri Vs. Geldikçe Eklemeye Çalışırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 26 Mart 2009; 2:01:59 >

• Eger Duke Nukem'den bahsediyorsak oyunu raflarda gorene kadar inanmam cikacagina veya ciktigina, yalandir, palavradir
  • Duke Nukem çok sevdiğim bir oyundur çıksın tabi de bunlardan önce Duke Nukem Forever'ı çıkartsalar daha iyi olmaz mı acaba? Kaç sene oldu artık hatırlamıyorum bile yahu Ana projelerini uzatıp iyice alay konusu oldular ama buna rağmen el konsolları için yeni oyun geliştirdiklerini açıklıyorlar bu oyun yapımcılarını anlamak hakikaten zor... Neyse gelsin de görelim bakalım
  • İlk bilgisayarımı aldığımda oynadığım oyundu DOS'taki ilk sürümü. Bayılmıştım ya. PSP'de de zevkle oynarım eğer gelirse :) Mature ve Teen olayı güzelmiş Mature'lerden hoşlanırım ben de zaten
  • duke nukem şahane oyundur ama yılan hikayesine çevirdiler.inşallah çıkar da oynarız.
    rest in pieces

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismetdai -- 26 Mart 2009; 14:41:50 >
  • En son Ps'de "Duke Nukem: Time To Kill" oynamıstım, ne oyundu basından kalkamıyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

Eger Duke Nukem'den bahsediyorsak oyunu raflarda gorene kadar inanmam cikacagina veya ciktigina, yalandir, palavradir

+1000
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.