Merhaba abilerim/kardeşlerim. Bu sene hayırlısıyla üniversiteden mezun olacağım ardından neredeyse 5-6 aydır kafamda tasarladığım bi dükkan projem var. Dükkan yaşadığım şehirde genel olarak yok. Günümüz şartlarındada uzun bi süre tutacağa benziyor. Bu konuda çok fazla bilgili olmadığım için neler lazım neler değil bi danışmak istedim.
Öncelikle dükkan içeriğinden bahsedecek olursam gaming ekipmanları, bilgisayar parçaları, oyun satışları vb. diye gidecek fakat önceliğim bu ara oldukça rağbet gören gaming ekipmanları ve oyun içi satışlar. Fakat bilmediğim nokta şu, ben bu ürünlerin alış fiyatlarını nereden görüp satın alacağım? illa bu ürünleri satan firmaların bayiliğini mi almam gerekiyor yoksa bağımsız bi dükkanım olabilir mi bunu merak ediyorum. 2. olarak edinmem gereken belgeler neler, çünkü dükkan içerisinde bi satış olacak ama internet üzerindende satışlar gerçekleşecek elbette ki bunun için lazım olan şeyler var mı?
Bu iş riskli batma ihtimalinde var nerede açacaksın sermaye var mı? Ayrıca işide bilmiyorsun Öncelikle araştır etraftaki bu tarz yerleri iş yapıyor mu nedir ne değildir diye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme