Şimdi Ara

Dükkanı soydular..Zararımız büyük. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20.000 liralık altinimiz çalındı parmak izi almaya gelmediler bile. Adam evdeki biri yapmış olabilir falan dedi biraz öğüt verip gitti. Gidiş o gidiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın multimedya sistemi çalışmıştı. Sigorta karşılayacak fakat polis raporu istiyordu 50 kere aramadan sonra zahmet edip geldiler 2 fotoğraf çekip parmak izi aldılar ne bir haber çıktı ne başka birşey bide trip atıyorlar bunun için mi çağırdın gibisinden kasko olmasa gitmişti.

• Hukuki destek al hocam pesine dus dag basina dondu burasi iyice sizde kamera yoksada civarinizdaki dukkanlarda vardir sokakda vardir adamlar isinlanmadiya sizin dukkana gelen yollardaki butun kameralara bakilir u devirde her yerde torpilli olucan yoksa isin zor sekil A da goruldugu gibi pesine dusmuyorlar bi millet vekili selami gotursen o polis elinden tutar gelirdi senle ahhh duzen kaldimi ulkede?

• Yalan söylüyorsun gibi polisin bu şekilde cevap vereceğine ihtimal bile vermiyorum nerede oldu bu olay karakolda mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkan60 -- 24 Nisan 2017; 16:8:23 >
  • Aletlerin seri numaralarini da bulun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

geçmiş olsun, geçmiş olsunda nasıl kamera yok beyaz eşya dükkanımız var diyorsun daha kameranız yok polis sahip çıksaysınız derken biraz güvenlik önlemi alsaydınız demiştir herhalde, hem ayranım dökülmesin hem şeyim şey olmasın

Hocam o durumda suç bende olsa eyvallah,binanın kamerasını ortak aldık diğer dükkanlarla.Bi arıza çıkmış kameralarda elimizden gelen bir şry yok.
  • Geçmis olsun bimere yazın o polis ile ilgili işlem yapılacaktır. Bazı polisler keyfi hareket edebiliyor. Mesela birisi de hırsız çatıya çıkınca ben çatıya çıkamam demişti. O zaman gerekli şikayetleri yaparsınız eğer görevini yapamıyorsa amirleri gerekeni yapar

• Geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edizkowicz

Polisin böyle bir şey deme ihtimali yok. Yalan söylüyorsun.
    Csb.

Kesin öyledir kardeşim.

• Babamın ortağı olduğu işyerinden de vakti zamanında 50000tl değerinde kot pantolon çalınmıştı. Kamera görüntüsü olduğu halde bulunamadı(plakasız araca yüklemişlerdi). Polis gelip kamera görüntüsü falan da araştırmamıştı, bulun getirin ama bulamayız falan demişlerdi. Sonradan polisin hırsızlarla işbirliğinde olduğunu öğrendik, zaten Fetöden açığa alınmış şerefsizler. Geçmiş olsun, inşallah bulunur...

• quote:

Orijinalden alıntı: PolisBey

Polise artist artist konuşmuşsunuzdur ondan

Elimiz kolumuz bağlı bekledik.Geçen sene de kardeşimi araba ezdi(bacağını).Bulmaya tenezzül bile etmediler adamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: pokajy

zararımız büyük haa.. bende bişey sandım. altı üstü 5bin tl. 1500 dolar etmez bile.

O malzemeleri alalı 5 yıl oldu aşağı yukarı.Şimdi alsan 15i bulur hafife alma.Kolay bulunsa neyse de..

• dav kullanıcısına yanıt
    Nerden biliyorsun işten atılacağını. O kadar kolay birşey mi işten atılmak? İspat? Ses kaydı? İftira atmadığı? Eğer ki polis akıllı ve uğraşmak isterse devlet memuruna iftiradan dava bile açabilir. Ne güzel iş ya. Oh memura istediğimi yaptıramadım bana ters baktı kaşını sevmedim gözünü beğenmedim bimere şikayet et işten atılsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco de Lucia -- 24 Nisan 2017; 17:3:17 >
  • Polislere nasıl güvenicez bilemiyorum.

Bi arkadaşımın motoru çalınmış. Polise gitmişler ilgilenmemişler takmamışlar bile. Sonradan mafya tanıdığına haber vermişler , 3 saat sonra motoru bulunmuş.

Youtubeda motorum çalındı gibi birşeyler yazarsanız birsürü örnek var böyle.

+Dh de birisinin arabası çalınmıştı land rover. Ondada polisler takmamış. Sonra forumdan birisi arabayı yolda park halinde görüp konu sahibine ulaşmıştı.Adam polislerle gitmiş arabayı almışlar. Karakola dönmüşler polisler zafer nidaları atıyormuş bakın nasılda bulduk arabayı diye :D

• Dedemlerin evinden koca silahı çaldılar, polisin dediği şey bir şey olmaz, bize numarasını bildirin. O yüzden alet, makine falan umuesayacaklarını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

Yalan söylüyorsun gibi polisin bu şekilde cevap vereceğine ihtimal bile vermiyorum nerede oldu bu olay karakolda mı?

Tabi kesin yalan söylüyorumdur.Oku da cevap ver önce.İlk dükkana geldiler rapor tuttular.Parmak izi ekibi geldi anlattıklarımdan sonra yok izler karışmış yok bilmem neymiş.

• dmxisdead kullanıcısına yanıt
    Dükkanda kamera yokmuş. Görgü tanığı yokmuş. Ekip parmak izi alamamış. Nasıl bulunabilmesini umuyorsunuz? Çok film izliyorsunuz. Parmak izine bak düğmeye bas hırsızın konumunu sana atsın mı istiyorsun? Eldiven kullanılmadığı ne malum?

Adamlar sizin dükkanın keşfini yapmıştır. Kamera olmadığını bilerek gelmiştir. Bulunması zor. Geçmiş olsun

• Tutanak tutun 2 kişi gittiyseniz. Savcılığa suç duyurusunda bulunun . Çekinmeyin diyeceğim ama genelde vazgeçiliyor ve bu gibi insanların yanına kar kalıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: dmxisdead

quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

Yalan söylüyorsun gibi polisin bu şekilde cevap vereceğine ihtimal bile vermiyorum nerede oldu bu olay karakolda mı?

Tabi kesin yalan söylüyorumdur.Oku da cevap ver önce.İlk dükkana geldiler rapor tuttular.Parmak izi ekibi geldi anlattıklarımdan sonra yok izler karışmış yok bilmem neymiş.

Ben kesin demiyorum çarpıtma lafımı sana sorduğum soru basit polis o lafı karakolda mı söyledi ? Şayet öyleyse git şikayet et karakolda hem ses hem görüntü kaydı alınır.

Ayrıca kamera kaydı yok muhtemelen sigortanız da yoktur olsa bile kamera görüntüsü istenir. Bence bulunmaz, parmak izi ile herşey çıkmıyor kardeşim inşallah yanılırım ama polisin elinde tutulur bir şey yok nasıl bulacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco de Lucia

Dükkanda kamera yokmuş. Görgü tanığı yokmuş. Ekip parmak izi alamamış. Nasıl bulunabilmesini umuyorsunuz? Çok film izliyorsunuz. Parmak izine bak düğmeye bas hırsızın konumunu sana atsın mı istiyorsun? Eldiven kullanılmadığı ne malum?

Adamlar sizin dükkanın keşfini yapmıştır. Kamera olmadığını bilerek gelmiştir. Bulunması zor. Geçmiş olsun

Bi kere binanın kamerası vardı.Bugün çalıştırmamışlar tadilat olduğu için.Görgü tanığı ise balkondayken adamın dükkandan çıktığını görmüş.Parmak izini de isterlerse alırlardı bundan gayet eminim.Eldiven yokmuş adamda ki sandalyenin üstünde ayakkabı izi bile var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.